Előrendelhető Trotec AirLock 100 ablaktömítés mobilklímákhoz

AirLock 100 ablaktömítés

A mobil klímák levegőkivezetésének innovatív megoldása

(Az ablaktömítés jelenleg nincs raktáron.) 

AirLock 100 ablaktömítés mobilklímák elvezetőcsövéhez

Ezidáig egy monoblokk klímakészülék használata közben az az egyetlen lehetőség adódott, hogy az elhasznált meleg levegőt a nyiitott ablakon át vezessük el. Így a hűtés gazdaságtalan és kényelmetlen is volt, mert kívülről folyamatosan áramlott be a meleg levegő a hűtött helyiségbe.

AirLock 100 ablaktömítő rendszer mobilklímákhozErre a problémára nyújt végleges megoldást az AirLock 100 ablaktömítő rendszer használata. AirLock 100 ablaktömítő rendszer csukott ablaknál

Néhány egyszerű fogással felszerelhető az ablakkeret és az ablak közé a tömítés, és a mobil klíma elvezető csövének egy zipzár segítségével tetszőleges helyen biztosíthatunk vele nyílást, a résnyire nyitott ablakon, hogy így vezessük ki a meleg levegőt. Így ez a praktikus segédeszköz megakadályozza a meleg levegő visszaárámlását. Strapabíró, fényáteresztő, vízálló anyagból készült, ami ráadásul speciális, alacsony hővezető tulajdonságokkal bír, így használatával azonnal energiát takaríthatunk meg, és a kiadás hamar megtérül. Szigetelő hatása azonnal érezhető. Ha elhagyjuk a lakást, az ablak gond nélkül becsukható a felszerelt tömítéssel együtt, így a biztonság szavatolt. 

Az AirLock 100 ablaktömítés egyébként nem csak mobil klímákhoz használható, hanem más célokra is, mint pl. szárítógépek, levegőelvezető készülékek stb. kiegészítéseként, egész éves használat esetén is. Minden szokásos ablaktípushoz felszerelhető, melynek kerülete nem haladja meg a 400 cm-t: mindegy, hogy jobb- vagy bal szárnyas, billenő vagy tetőtéri ferde ablakról van is szó. Pillanatok alatt rögzíthető, nem szükséges hozzá szakember vagy szaktudás.
AirLock 100 ablaktömítés minden ablaktipusra AirLock 100 ablaktömítés minden ablaktipusraAirLock 100 ablaktömítés minden ablaktipusraAirLock 100 ablaktömítés minden ablaktipusra

Az AirLock 100 ablaktömítés kivezeti a mobil klímák elhasznált levegőjét, és nem engedi be a beáramló levegőt, meleget. Sem a rovarok, sem a csapadék nem hatolhat rajta át. Amennyiben a mobíl klímák használatát egyszerűsítő, innovatív és könnyen felszerelhető ablaktömítés megnyerte tetszését, kérjük kattintson a kosár gombra!

 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec AirLock 100 ablaktömítés mobilklímákhoz

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

  • Gyártó: Trotec
  • Termék kód: AirLock 100 ablaktömítés
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 12.990 Ft
  • Nettó ár: 10.228 Ft

Címkék: ablaktömítés, levegőkivezetés