-14% Érdeklődjön Akkus dekopírfűrész, szúrófűrész, 45°-ig, 20 V Li-Ion, LED, koffer, 2700/perc, 80 mm fában - Német márka - Trotec PJSS 10-20V

Trotec akkus dekopírfűrész, szúrófűrész PJSS 10-20V

Kompaktság, kábel nélkül

 

akkus dekopírfűrész PJSS 10-12V

Miért érdemes Trotec márkájú szerszámgépet vásárolni?

Hogyan születtek a Trotec szerszámgépek?

A Trotec márka Németországban született, több, mint 30 évvel ezelőtt. A Trotec márka a széles választék és a remek árak miatt már régóta piacvezető Európában a páramentesítés területén. 2010-es évek második felében úgy döntött, hogy a Németországban már jól ismert és népszerű márkanév alatt szerszámgépeket is gyártat, és ezzel is tovább növeli bevételét és az elégedett felhasználók táborát. Megállapodott olyan tapasztalt és sikeres gyártókkal, melyek ezen a területen már ismert és széles körben elterjedt márkáknak is gyártanak. Jelenleg a márkanév népszerűsítése és a piaci részesedés növelése érdekében különösen vevőbarát áron kínálja a szerszámgépeket és pár éven belül szeretné magát az ismertebb márkák között pozícionálni. További előnye az akkus szerszámoknak, hogy tartalék akkumulátort is lehet hozzájuk vásárolni, melyeket kedvező áron kínálunk.

Vásároljon Trotec terméket bizalommal, 14 napos pénzvisszafizetési garanciával kockázatmentesen. Próbálja ki, mit tud a Trotec más barkács - kategóriás szerszámgépekkel szemben! Győződjön meg a teljesítményről saját maga, növelje az elégedett felhasználók táborát, és adja tovább a gépek jó hírét Ön is!

Kábelmentes mozgásszabadság, fűrészelés közben, bárhol, konnektor nélkül

minősített akkus szúrőfűrész PJSS 10-20VA Trotec PJSS 10-20V dekopírfűrész nagy lökőerejű motorját egy 20 V erősségű cserélhető akkumulátor táplálja. A Lítium-Ion technológiának köszönhetően ez a kiváló minőségű akku mentes mind a memória-hatástól, mind a használaton kívüli lemerüléstől, így a dekopírfűrész bármikor újra bevetésre kész, még akkor is, ha hosszabb ideig nem használtuk. Az aktuális töltöttségi állapotot egy LED-ekből álló, háromfokozatú töltöttségjelző mutatja egyértelmű színjelzésekkel a szerszámon. Amennyiben mégis lemerül akkumulátor munka közben, a vele szállított gyorstöltővel alig egy órán belül teljesen feltölthető, valamint tartalék akkumulátor is vásárolható hozzá.A felszereltség és a jól használhatóság tekintetében a PJSS 10-20V akkus dekopírfűrész semmiben sem marad le vezetékes kollégáitól:

 • A lengőelőtolás fokozatmentesen szabályozható, és biztonsági kapcsolóval láttuk el.
 • A lengő előtolás finombeállításokkal együtt 4 fokozatban állítható, így mindig az adott alapanyaghoz igazítható a munka, lehetővé téve az optimális tempójú munkavégzést, és a még jobb ívkövetésű vágást.
 • A szúrófűrésszel elérhető maximális vágásmélység fába 80 mm, alumíniumba 12 mm, fém alapanyagokba 5 mm. 
 • A gyorsbefogó tokmány néhány másodperc alatt lehetővé teszi a fűrészlapok szerszám nélküli cseréjét.
 • Az azonnali munkakezdést megkönnyítendő, már az alapfelszereltség részeként magas minőségű fűrészlapokkal együtt szállítjuk az akkus dekopírfűrészt, minden felhasználási területen alkalmazhatóan.

Természetesen kiegészítheti a dekopírfűrész felhasználási területeit, a több részes fa-fűrészlap készlet és a fém-fűrészlap készlet használatával, amik kiegészítő tartozékként rendelhetők meg, a jól ismert Trotec minőségben.

Ergonomikus konstrukció, a kábelnélküli pontosság érdekébenakkus szúrófűrész felszereltsége PJSS 10-12V

A PJSS 10-20 V akkus dekopírfűrészt széleskörű felhasználhatóságra szántuk, ennek érdekében puhamarkolat - betétekkel láttuk el. Így tartós működtetés esetén is kellemesen kézreálló, mindig biztos fogást tesz lehetővé, a kis vibrációjú fűrészelő munkák elvégzésére is, és robusztus acél talplemezének köszönhetően jól vezethető. Gérvágásnál a vágószög jobbra vagy balra 0°, 15°, 30°, 45° szögben állítható, 15° lépésekben. Érzékeny alapanyagok védelmére használható a csomagban szállított műanyag csúszósaru.

Az átlátszó forgácskiszakadás elleni védelem gondoskodik az egzakt, kiszakadásmentes vágásokról, jelölt csúcskiképzése pedig az akadálymentes fűrészvezetésről. Egy beépített LED-lámpa világítja meg a munkaterületet, emellett egy praktikus fúvó funkció gondoskodik arról, hogy a vágásvonal mindig jól látható és forgácsmentes maradjon. Belső területeken végzett munkáknál a fúvó funkció mellett használhatjuk a porszívó-csatlakoztató tartozékot is, a külső elszívás funkcióval együtt működtetve így még tisztább munkavégzésről gondoskodhatunk.

Használat után ugyanilyen tisztán, rendezetten tárolhatja  a szúrófűrészt a szállított praktikus kofferben, ami biztonságos helyet nyújt a fűrésznek és tartozékainak, lehetővé téve a biztonságos szállítást, a por, és egyéb sérülésektől való védelmet.


A Trotec PJSS 10-20 V akkus dekopírfűrész felszereltsége, képekben

LED világításos akkus dekopírfűrész PJSS 10-12V

Beépített LED világítás

praktikus akkus dekopírfűrész PJSS 10-12V

Forgácsmentesítő kifújás funkció

kiszakadásmentes szúrófűrész PJSS 10-12V

Átlátszó forgácskiszakadás elleni védelem

biztonságosan használható akkus szúrófűrész PJSS 10-12V

Fokozatmentes löketszámállítás
bekapcsoláskori zároló funkcióval.

praktikus fűrészfunkciók akkus dekopírfűrészen PJSS 10-12V

4 fokozatú üzemmód

beállítható dőlésszög csúszósarun PJSS 10-12V

15° léptékkel állítható csúszósaru

pontosan használható dekopírfűrész PJSS 10-12V

Párhuzambeállító, a maximális pontosságért

praktikus fűrészlapcsere dekopírfűrész PJSS 10-12V

Fűrészlapcsere gyorsbefogóval

porszívóhoz csatlakoztatható dekopírfűrész PJSS 10-12V

Porszívóadapter csatlakozás

forgácsvédős dekopírfűrész PJSS 10-12V

Forgácsvédő a még nagyobb tisztaságért

akku töltöttség kijelzős szúrófűrész PJSS 10-12V

Akkutöltöttség kijelző

gyorstöltős akkus dekopírfűrész PJSS 10-12V

Gyorstöltő 1 órás töltési idővel

 

tusztán használható dekopírfűrész PJSS 10-12VA PJSS 10-20V dekopírfűrésszel minden környezetben tisztán végezheti munkáját

A PJSS 10-20V dekopírfűrész tiszta megoldás mindenféle fűrészelési feladatra: nemcsak a műhelyben, garázsban, vagy a szabadban. A beépített porszívó-csatlakozónak köszönhetően lakóterekben is alkalmazhatja, nagyobb felfordulás okozása nélkül. Közvetlenül, a helyszínen szeretné levágni a konyhai pultot, vagy a nappaliban lévő polcot? Állítsa be a dekopírfűrész forgácsfúvó, elszívó funkciójának választókapcsolóját, csatlakoztasson a szállítmányban lévő adapterrel porszívót porelszívásra a készülékhez, és nemcsak a helyiséget, hanem a környezet levegőjét is tisztán tartja a fa-, műanyag- vagy fémforgácstól, illetve portól. Így lehet komfortosan fűrészelni - a lakóterületen belül is.

Igazolt minőség  minősített dekopírfűrész PJSS 10-12V

A PJSS 10-20V akkus dekopírfűrész megvásárlásával a TÜV által bevizsgált és igazolt magas minőséget, biztonságot és használhatóságot kapja kézhez. Természetesen az akkus szúrófűrész mellett a töltőt is teszteltük és bevizsgáltattuk, mindezen szempontok szerint. A jól ismert Trotec Márkaminőséggel így biztosra mehet.

A Lithium- ion akkuk széleskörűen elterjedtek, hisz nincs memória-effektus vagy használat nélküli lemerülés, ezen felül ezeket az akkukat bármikor le lehet venni a töltőről, anélkül, hogy az akku károsodna. A "Lithium ion" megnevezés allatt a legkülönfélébb minőségű és elektróda-anyagú akkumlátorokat lehet érteni, olyanokat is, amik a töltési szám növekedésével veszítenek teljesítményükből. A Trotec Lithium - ion akkumlátoraival kivétel nélkül  prémium minőségű termékeket kap, az NMC típus biztosítja a magas energetikai szintet, töltési feszültséget, a használat végéig. Ezért a mi prémium minőségű Lithium-ionos akkujainknál a kisülések ellenére sem történik teljesítményvesztés. Folyamatosan maximális erőt tudunk használni, még akkor is, amikor az akku szinte teljesen üres. Folyamatos használat során csak a feltöltöttség  szintjének állapota csökken, és a teljesítmény soha. Ez az az értéktöbblet, amit a Trotec prémium akkumlátorai nyújtani tudnak! 

Flexpower - a Trotec innovatív multiakku rendszere akkumulátoros szerszámok

A PJSS 10-20V akkus dekopírfűrész sokoldalú akku-erőt nyújt Önnek, mert a tartozékként szállított flexpower multiakku számos Trotec- szerszámmal rugalmasan kombinálható. Használható a PHDS 10-20V akkus ütvefúróval, vagy a PSCS10-20V akkus fúrócsavarozóval,  és további, jövőbeli Trotec - újítással, a megjelenő termékeink közül. A Flexpower-rel felesleges akkumulátorokat és töltőket spórolhat meg, és a végeláthatatlan kutatás a szerszámba illő megfelelő akku után is véget ér. Csak a készüléket cserélje ki  - ne az akkut. A Flexpower befejezi a csereakkumulátorok végtelen történetét, a szerszámok folyamatosan növekvő számával  és bővítésével minden időben rugalmas marad, és minden projektet teljes energiabevetéssel folytathat. 

Megbízható márka, árelőnnyel

Korábban két szempont volt meghatározó, ha a dekopírfűrészek kiválasztásáról volt szó: vagy jó, vagy drága, de leginkább kedvező legyen. A Trotec elektromos kéziszerszámaival mostantól fogva okosan választhat: egyszerre jók és kedvezőek! Mert a mi hírnevünk nemcsak a mérőműszereknél, vagy a légtisztítás és páramentesítés területén ismert, hanem az elektromos szerszámgépeknél is.

Az akkus dekopírfűrész főbb jellemzői:      akkus dekopírfűrész jellemzői piktogramokkal PJSS 10-12V

 • 20 V erősségű, lítium-ion akkumulátor, memóriaeffektus és használaton kívüli lemerülés nélkül 

 • Flexpower-multiakku, rugalmasan kombinálható más akkus szerszámokkal

 • 4 fokozatú kapcsoló, az optimális fűrészelési sebesség beállítására: 3 lengő előtolás - fokozat + finombeállítás

 • gyorstokmány, a pillanatok alatt elvégezhető fűrészlap cseréhez

 • fokozatmentes löketszámállítás bekapcsoláskori zároló funkcióval, a biztos munkavégzés érdekében

 • beépített LED munkalámpa

 • gyorstöltés: Csak 1 óra töltési idő

 • háromfokozatú akkutöltöttség kijelző

 • beépített puha markolat betétek, az extra jó tartásért

 • talplemez, gérvágásoknál levehető csúszósaruval, mindkét oldalra 15° léptékben állítható, 45°-ig

 • maximális vágásmélység fába 80 mm, alumíniumba 12 mm, fém alapanyagokba 5 mm

 • 2 fújó-funkció: kifúvó funkció, a forgácsmentes vágófelület biztosítására, és elszívó funkció a pormentes munkavégzés érdekében, porszivóval csatlakoztatva

 • forgácskiszakadás elleni védelem

 • TÜV és GS tanúsítvánnyal rendelkezik

A PJSS 10-20V dekopírfűrész használat közben:
 

sokoldalóan használható szúrófűrész PJSS 10-12V

Fémmel, műnyaggal, és természetesen fával
végzett munkákra is

precíz vágásvezetésű dekopírfűrész PJSS 10-12V

Precíz vágásvezetés: kiváló ívkövetésű vágás

praktikus szúrófűrész PJSS 10-12V

Párhuzamütköző: 15 cm-es szélességben beállítható, a tökéletesen pontos vágások érdekében

famunka dekopírfűrésszel PJSS 10-12V

Összehangolt és jól kitalált szerszámgép: 80 mm-es vágásmélység, famunkáknál

 

Trotec PJSS 10-20 V akkus dekopírfűrész műszaki adatai:

Üresjárati fordulatszám: 0 - 2.700 ford/perc
Vágószög: 0° / 15° / 30° / 45°
Max. vágásmélység fába 80 mm, alumíniumba 12 mm, fém alapanyagokba 5 mm
Súly akkumulátorral együtt: 2 kg
Akku: Multiflex 20 V
Akku típusa: Li-Ion
Akku kapacitás: 1500 mAh
Akku névleges feszültsége: 20 V
Akku töltési idő: 1 óra
Töltő hálózati csatlakozás: 220  - 240 V/50 Hz
Teljesítményfelvétel: 45 W
Kimeneti feszültség: 20 V
Névleges áramfelvétel: 2000 mAh
II. védelmi osztály
Tájékoztatás vibrációról EN 60745 szerint
Rezgéskibocsátási összérték:
Farostlemezek fűrészelése: 5,860 m/s2

K bizonytalanság 1,5 m/s2akkus szúrófűrész szállítási terjedelme PJSS 10-12V
Zajértékek EN 60745 szerint
Hangnyomásszint: 85 dB(A)
Hangteljesítmény: 96 dB (A)
K bizonytalanság 3 dB
Garancia: 1 év (akkumulátor 0,5 év)

A csomag tartalma: PJSS 10-20V akkus dekopírfűrész, 1 db párhuzamüztköző, 2 db HCS fűrészlap fához, 1 db HSS fűrészlap fémhez, 1 db adapter porelszíváshoz, 1 db forgácskiszakadás elleni védelem,  1 db csúszósaru, 1 db akkumulátor, 1 db töltőkészülék, 1 db hatlapú imbuszkulcs,  1 db szállítókoffer, 1 db útmutató

Kedvező áron vásárolhat tartalék akkumulátort a dekopírfűrészhez, az alábbi linkre kattintva: Tartalék akkumulátor 20 V 2,0 Ah

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az akkus beszúrófűrészt. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a PJSS 10-20V kiváló akkus dekopírfűrész a Trotectől, kérem helyezze a fűrészt a kosárba.

Dekopírfűrész
Funkciók • 4 fokozatú kapcsoló: 3 lengőlöket - fokozat + finombeállítás • gyorstokmány • fokozatmentes löketszámállítás bekapcsoláskori zároló funkcióval • beépített LED munkalámpa • beépített puha markolat betétek, az extra jó tartásért • talplemez, gérvágásoknál levehető csúszósaruval, mindkét oldalra 15° léptékben állítható, 45°-ig • 2 fújó-funkció: kifúvó funkció, a forgácsmentes vágófelület biztosítására, és elszívó funkció a pormentes munkavégzés érdekében, porszivóval csatlakoztatva • forgácskiszakadás elleni védelem
Dekopírfűrész
Akku Típusa: Multiflex 20 V, Li- Ion Kapacitása: 1500 mAh Névleges feszültsége: 20 V Töltési ideje: egy óra Töltő hálózati csatlakozása: 220 - 240 V/50 Hz
KImeneti feszültség 20 V
Max. vágásmélység Fába: 80 mm. Alumíniumba: 12 mm. Fém alapanyagokba: 5 mm.
Névleges áramfelvétel 2000 mAh
Teljesítményfelvétel 45 W
Üresjárati fordulatszám 0 - 2700 ford/perc
Vágószög 0° / 15° / 30° / 45°, 15° léptékkel állítható
Szerszámgép
Rezgéskibocsátás érték Farostlemezek fűrészelése: 5,860 m/s2
Adatok
Súly 2 kg
Zajszint Hangnyomásszint: 85 dB(A) Hangteljesítmény: 96 dB(A)
Méretek 250 x 75 x 200 mm

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Akkus dekopírfűrész, szúrófűrész, 45°-ig, 20 V Li-Ion, LED, koffer, 2700/perc, 80 mm fában - Német márka - Trotec PJSS 10-20V

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Akkumulátoros dekopírfűrész,szúrófűrészTrotec PJSS 10-20V
 • Elérhetőség: Érdeklődjön
 • 27.300 Ft
 • 23.600 Ft
 • Nettó ár: 18.583 Ft

Címkék: dekopírfűrész, szúrófűrész