-16% Érdeklődjön Akkus fúrógép, csavarbehajtó 20 V - 35 Nm, Li-Ion, LED, koffer - Német márka - Trotec PSCS 11-20V

Trotec akkus fúró és csavarbehajtó 20 V - 35 Nm
Jól felszerelt fúrógép a német Trotectől

(A termék nincs raktáron, előrendelhető)

PSCS 11-20V akkus fúrógép LED munkalámpával

Miért érdemes Trotec márkájú szerszámgépet vásárolni?

Hogyan születtek a Trotec szerszámgépek?

A Trotec márka Németországban született, több, mint 30 évvel ezelőtt. A Trotec márka a széles választék és a remek árak miatt már régóta piacvezető Európában a páramentesítés területén. 2010-es évek második felében úgy döntött, hogy a Németországban már jól ismert és népszerű márkanév alatt szerszámgépeket is gyártat, és ezzel is tovább növeli bevételét és az elégedett felhasználók táborát. Megállapodott olyan tapasztalt és sikeres gyártókkal, melyek ezen a területen már ismert és közkedvelt márkáknak is gyártanak. Jelenleg a márkanév népszerűsítése és a piaci részesedés növelése érdekében különösen vevőbarát áron kínálja a szerszámgépeket és pár éven belül szeretné magát az ismertebb márkák között pozícionálni. További előnye az akkus szerszámoknak, hogy tartalék akkumulátort is lehet hozzájuk vásárolni, melyeket kedvező áron kínálunk.

Vásároljon Trotec terméket bizalommal, 14 napos pénzvisszafizetési garanciával kockázatmentesen. Próbálja ki, mit tud a Trotec más barkács - kategóriás szerszámgépekkel szemben! Győződjön meg a teljesítményről saját maga, növelje az elégedett felhasználók táborát, és adja tovább a gépek jó hírét Ön is!

Fúró és csavarbehajtó -  professzionális fúrás és csavarozás, egy nonpluszultra szerszámmal

PSCS 11-20V akkus fúrógép nagy teljesítménnyelA PSCS 11-20V akkus fúrógép megvásárlásával a Trotec egyik legerősebb, prémium kategóriás fúrógépe mellett dönt. Jó választás, hiszen ez az akkus fúrógép nem csak jól átgondolt, sokoldalú funkcióival emelhető ki versenytársai közül, hanem a különösen erős, max. 35 Nm nyomatékú minőségi motorja is külön említést érdemel. Ezzel a minőségi szerszámmal pillanatok alatt Ön is minden munkadarabon kipróbálhatja ezt a nagy erőt, optimális beállítási lehetőségekkel kombinálva a 2 fokozatú fém hajtóművet, 25 nyomatéklépésben, plusz egy fúrófokozatban, mindig az adott munkadarabhoz igazodva.

A Trotec PSCS 11-20V akkus fúró és csavarbehajtó egy jól felszerelt fúrógép, mely kiválóan használható minden háztartásban, műhelyben és garázsban. A maximális biztonság érdekében Quickstop kifutófék-funkcióval valamint bekapcsolásgátlóval szereltük fel, ami megakadályozza a fúró véletlenszerű elindítását. Ez az akkus fúró probléma nélkül képes csavarozási munkákat végezni, 10 mm-es csavarátmérőig, és lyukat fúrni fába akár 30 mm, fémbe akár 13 mm átmérőig.

A fúrógép gyorstokmánnyal felszerelt, így könnyen és gyorsan megoldható a fúrófejek közötti váltás. Az automata orsórögzítés nagy biztonságot nyújt a nagyobb szerszámbefogó-erőnek köszönhetően. A tokmányba befogatható minden kereskedelemben kapható bitkészlet, csavarozóbit, fúró, 13 mm szárátmérőig.

 

Amikor még a hosszú ideig tartó munkavégzés is örömet szerez

A hosszú élettartamú és nagykapacitású lítium-ion akkumulátora biztosítja a hosszú, tartós használhatóságot. A Lithium-Ion technológiának köszönhetően nem fordul elő memória-effektus, és nem merül le a szerszám, ha nem használjuk. Ha használat közben mégis lemerülne, elegendő 1 órát várni, hiszen a gyorstöltővel ennyi idő elegendő a maximális töltöttségi szint eléréséhez. Az akku töltöttségi szintjéről 3 fokozat-megjelölés ad jól látható információt.

Hosszú fúrási munkálatok során fontos, hogy kényelmes tartást, jó fogást biztosítson a fúrógép, hogy a munkavégzés fáradtságmentes legyen. A Trotec PSCS 11-20V akkus fúró tervezése során a mérnökök nagy hangsúlyt fektettek az ergonómikus kialakításra, az optimális súlyeloszlásra és a kényelmes markolatra. A jó tartás és kényelmes munkavégzés érdekében a fúrógép súlypontját is ennek megfelelően alakították ki. További segítségként egy praktikus övakasztóval is ellátták az akkus fúrót, így minden munka során kéznél lesz a fúró-csavarozó. További kényelmi funkció a beépített munkalámpa, mely lehetővé teszi a fúrási munkálatokat olyan helyen is, ahol nincs, vagy csak nagyon kevés fény van. Az integrált forgásirány-kijelzésnek köszönhetően azonnal látható, jobb- vagy bal oldali irányú, be- vagy kihajtás van-e kiválasztva.

Prémium márkás akku - hogy folyamatosan tele legyen erővel

 Lithium - ion akkumlátorA Lithium- ion akkuk széleskörűen elterjedtek, hisz nincs memória-effektus vagy használat nélküli lemerülés, ezen felül ezeket az akkukat bármikor le lehet venni a töltőről, anélkül, hogy az akku károsodna. A "Lithium ion" megnevezés allatt a legkülönfélébb minőségű és elektróda-anyagú akkumlátorokat lehet érteni, olyanokat is, amik a töltési szám növekedésével veszítenek teljesítményükből. A Trotec Lithium - ion akkumlátoraival kivétel nélkül  prémium minőségű termékeket kap, az NMC típus biztosítja a magas energetikai szintet, töltési feszültséget, a használat végéig. Ezért a mi prémium minőségű Lithium-ionos akkujainknál a kisülések ellenére sem történik teljesítményvesztés. Folyamatosan maximális erőt tudunk használni, még akkor is, amikor az akku szinte teljesen üres. Folyamatos használat során csak a feltöltöttség  szintjének állapota csökken, és a teljesítmény soha. Ez az az értéktöbblet, amit a Trotec prémium akkumlátorai nyújtani tudnak!

Flexpower - a Trotec innovatív multiakku rendszereFlexpower multiakku-sorozat

Már ennek a Trotec-Powertool szerszámnak a kézhezvételével egy nagy teljesítményű, 20 V-os multiakkut kap a szállítási csomagban kézhez, ami a Trotec Flexpower programjának is része. A 2 Ah nagy töltési kapacitású akku töltöttségi szintjéről az akkumlátorházba integrált háromfokozatú kapacitáskijelző ad folyamatosan jól látható visszajelzést, tájékoztatást.
A mindössze egy óra alatt feltölthető erőcsomag akár 33%-kal hosszabb készülékműködést tesz lehetővé, az 1,5 Ah standard akkumlátorokhoz képest, és ezen felül rugalmasan kombinálható az ebbe a programba tartozó többi Trotec szerszámmal. Használható többek között 
a PMTS 10-20V akkus multifunkcionális szerszámmal, a PJSS 11-20V akkus dekopírfűrésszel, vagy a PHDS 11-20V akkus ütvefúró-csavarozóval, és további, jövőbeli Trotec - újítással, megjelenő termékeink közül. A Flexpower-rel felesleges akkumulátorokat és töltőket spórolhat meg, és a végeláthatatlan kutatás a szerszámba illő megfelelő akku után is véget ér. Csak a készüléket cserélje ki  - ne az akkut. A Flexpower befejezi a csereakkumulátorok végtelen történetét, a szerszámok folyamatosan növekvő számával  és bővítésével minden időben rugalmas marad, és minden projektet teljes energiabevetéssel folytathat.

A legjobb minőség, tanúsítvánnyal igazolva

PSCS 11-20V akkus fúró és csavarbehajtó megvásárlásával egy TÜV által bevizsgált és igazoltan magas minőségű kéziszerszámot kap kézhez, ami garancia a biztonságra és jó felhasználhatóságra. Természetesen az akkus csavarozó mellett a töltőt is teszteltük és bevizsgáltattuk, mindezen szempontok szerint. A jól ismert Trotec Márkaminőséggel így biztosra mehet. Tüv tanúsítvány, töltő Tüv igazolás PSCS 11-20V akkus fúrógép

Megbízható márka, árelőnnyel

Korábban két szempont volt meghatározó, ha a fúrócsavarozók kiválasztásáról volt szó: vagy jó, vagy drága, de leginkább kedvező árú legyen. A Trotec elektromos kéziszerszámaival mostantól fogva okosan választhat: egyszerre jók és kedvező árúak szerszámaink! Mert a mi hírnevünk nemcsak a mérőműszereknél, vagy a légtisztítás és páramentesítés területén ismert, hanem az elektromos szerszámgépeknél is.

A 20 V Trotec akkus fúró főbb jellemzői:

 • 20 V erős, lítium-ion akkumulátor, memóriaeffektus nélkül  PSCS 11-20V akkus fúrógép tulajdonságai
 • 35 Nm nagynyomatékú motor, 2 fokozattal
 • 25 csavarozási beállítás + 1 fúrófokozat
 • gyorstokmány, automatikus zárással
 • fokozatmentes fordulatszámállítás Quickstop funkcióval
 • beépített LED munkalámpa
 • Gyorstöltés: Csak 1 óra töltési idő
 • Háromfokozatú akkutöltöttség kijelző
 • gumírozott markolat az extra jó tartásért
 • kényelmes bal-jobb átkapcsolás
 • övre akasztható, ami megkönnyíti a gyors használatot és a szállítást
 • csereakkunak kialakított hely a kofferben
 • TÜV és GS tanúsítvánnyal rendelkezik

20 V akkus fúró jellemzői képekben:

PSCS 11-20V akkus fúrógép erős motorral PSCS 11-20V akkus fúrógép fokozatbeállításai PSCS 11-20V akkus fúrógép gyorsbefogótokmánnyal PSCS 11-20V akkus fúrógép munkalámpával

Erőteljes motor, 2 fokozatú hajtóművel

25 nyomatékbeállítás + fúrófokozat

Automatikus orsórögzítésű gyorsbefogótokmány

Beépített LED munkalámpa

PSCS 11-20V akkus fúrógép töltési állapot kijelzővel PSCS 11-20V akkus fúrógép fokozat nélküli fordulatszámvezérléssel PSCS 11-20V akkus fúrógép forgásirány-átkapcsolóval PSCS 11-20V akkus fúrógép gyorstöltővel

Töltési állapotjelző a Li-ion akkumlátor töltöttségéről

Fokozat nélküli fordulatszám-vezérlés, gyorsleállással

Jobbra - balra forgás-átkapcsoló, forgásirányjelzővel

Gyorstöltő: Li-ion akkuhoz, 1 óra töltési idő

Trotec PSCS 11-20 V akkusfúró műszaki adatai: PSCS 11-20V akkus fúrógép praktikus övcsipesszel

Fordulatszám 1. fokozat: 0-400 min-1
Fordulatszám 2. fokozat: 0-1550 min-1
Nyomatékfokozatok száma: 25 + 1
Maximális fúró átmérő: Fa: 30 mm, Fém: 13 mm
Tokmány max. befogómérete: 13 mm
Forgatónyomaték: 35 Nm
Zajszint: 80,5 dB(A)
Hangnyomás: 69,5 dB(A)
Bizonytalanság (K): 3
Akku típusa: Li-Ion
Akku kapacitás: 2,0 mAh
Akku feszültség: 20 V
Akku töltési idő: 1 óra
Töltő hálózati csatlakozás: 230 V/50 Hz
Kimeneti feszültség: 20,8 V
Névleges áramfelvétel: 2400 mAh
Kábelhossz: 1,5 m
II. védelmi osztályPSCS 11-20V akkus fúrógép szálítási terjedelme
Méretek: 210 mm x 225 mm x 75 mm
Súly: 1,7 kg
Jótállás: 1 év (akkumlátor 0,5 év)
Magyar nyelvű használati utasítás

A csomag tartalma: PSCS 11-20V akkus fúrógép 1 db akkumulátorral, övre szerelhető akasztó,  2 db 50 mm bit, gyorstöltő, koffer

Figyelem! A termék ipari felhasználásra nem alkalmas. Az ipari felhasználás miatt bekövetkezett károknál a jótállás érvényét veszti. 

Kedvező áron vásárolhat tartalék akkumulátort a fúrógéphez, az alábbi linkre kattintva: Tartalék akkumulátor 20 V fúróhoz
 

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az akkus fúrót és csavarbehajtót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó felszereltségű akkus fúró, kérem helyezze a fúrót a kosárba!

 

Akkusfúró, csavarozó
Fordulatszám 1. fokozat: 0-400 min-1 2. fokozat: 0-1550 min-1
Maximális fúró átmérő Fa: 30 mm, Fém: 13 mm
Nyomaték 35 Nm Nyomatékfokozatok száma: 25 + 1
Zajszint 80,5 dB
Akku típusa Li-Ion
Akku kapacitás 2000 mAh
Akku feszültség 20 V
Akku töltési idő 1 óra
Töltő hálózati csatlakozás 230 V/50 Hz
Kimeneti feszültség 20,8 V
Névleges áramfelvétel 2400 mA
Kábelhossz 1,5 m
Méretek 210 mm x 225 mm x 75 mm
Súly 1,7 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Akkus fúrógép, csavarbehajtó 20 V - 35 Nm, Li-Ion, LED, koffer - Német márka - Trotec PSCS 11-20V

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Akkumulátoros fúró Trotec PSCS 11-20V
 • Elérhetőség: Érdeklődjön
 • 29.900 Ft
 • 24.990 Ft
 • Nettó ár: 19.677 Ft

Címkék: akkusfúró, fúrógép