Macska kaparófák / Macskabútorok

Mutat:
Rendezés:

Macskamászóka, kaparófa "Amy" barna

Amy macskamászóka, kaparófa - 2 barlanggal és 3 fekvőfelülettel A Sam's Pet “Amy” (barna színű)..

27.000 Ft 18.990 Ft
Nettó ár: 14.953 Ft

Sam kedvenc macskafája Amy sötétszürke

Cat Tree Amy sötétszürke - 2 barlang és 3 fekvő terület A termék nincs raktáron! Sam's Pet mac..

20.990 Ft 18.990 Ft
Nettó ár: 14.953 Ft

Sam's Pet macska fa Chiara sötétszürke

Közepes magas karcolás állást játszó, alvó és karcsúsító A sötétszürke "Chiara" közepes magas..

17.990 Ft
Nettó ár: 14.165 Ft

Macskamászóka, kaparófa "Amy" bézs

Amy macskamászóka, kaparófa - 2 barlanggal és 3 fekvőfelülettel A Sam's Pet “Amy” (bézs színű) ..

27.000 Ft 18.990 Ft
Nettó ár: 14.953 Ft

Macska kaparófa, macska bútor, mennyezetig érő "Balou" barna és fehér

“Balou” – mennyezetig érő magas kaparófa, alvásra, játékra és a karmok ápolására A "Balou" (b..

44.000 Ft 29.990 Ft
Nettó ár: 23.614 Ft

Macska kaparófa, macska bútor, mennyezetig érő "Balou" bézs és fehér

Mennyezetig érő magas kaparófa, játékra, alvásra, karomápolásra A vonzó megjelenésen kívül a ..

44.990 Ft 29.990 Ft
Nettó ár: 23.614 Ft

Macska kaparófa, macska bútor, mennyezetig érő "Balou" sötétszürke és fehér

“Balou” – mennyezetig érő macska kaparófa,  játékra, alvásra és a karmok ápolására A "Balou" ..

46.078 Ft 29.990 Ft
Nettó ár: 23.614 Ft

Macska kaparófa, macska bútor "Sissy" szürke és fehér

“Sissy” szürke-fehér macskakaparófa - 2 barlanggal és 3 fekvőterülettel A Sam's Pet “Sissy” (..

42.990 Ft 27.990 Ft
Nettó ár: 22.039 Ft

Macska kaparófa, macska bútor "Chiara" világosszürke

Középmagas kaparófa játékra, alvásra, karomápolásra A macskája összekarmolja a bútorokat és a..

32.900 Ft 19.990 Ft
Nettó ár: 15.740 Ft

Macska kaparófa, macskabútor "Buffy" (szürke)

Kaparófa Buffy Gray - A macska játszótere A Sam's Pet "Buffy" (szürke színű) macska kaparóf..

25.900 Ft 14.990 Ft
Nettó ár: 11.803 Ft

Macska kaparófa, macskabútor - "Buffy" (barna)

Kaparófa Buffy Brown - A macska játszótere A 118 cm magas  "Buffy" (barna színű) macska kap..

25.500 Ft 15.490 Ft
Nettó ár: 12.197 Ft

Macskamászóka, kaparófa Buffy bézs

Macskamászófa Buffy bézs - A macska játszótere A "Sam's Pet"-től származó "Buffy" (bézs szí..

25.900 Ft 14.900 Ft
Nettó ár: 11.732 Ft
Macska kaparófák / Macskabútorok

Macskafák - helytakarékos macska-játszóterek

A macska az egyetlen és egyetlen? A macskának teljesen otthonosnak kell lennie és sokáig egészségesnek kell maradnia? Ezért a karcolódás nem hiányozhat a lakásában. A macskaeledel és a macska játékok mellett a karcolás bútorok nélkülözhetetlen macska tartozék, sisal törzsével pedig számos játék- és alvási lehetőség kínálkozik. Vásárolja meg stabil kiskutyáját online a vivahome.hu-en. Legyen bézs, szürke, barna, fekete vagy fehér - számos csokorfák közül választhat. Biztosan megtalálja a megfelelő modellt.

Macska karcolódobozok - Karcoló eszközök a karok kezeléséhez

A macskák az egyik legnépszerűbb háziállat. Szelíd áfonya, puha szőrme és hűséges, alkalmazkodó és játékos természete olyan népszerűvé teszi őt. A karcolás fái különösen alkalmasak a kifejezett játékhangzásra és a karmai gondozására. De ők is használják a hegymászás és a hely, ahol aludni. A mennyezeti magasságú macskaruhák a macskát egy kiváló megfigyelő fedélzeten is biztosítják, amely a teljes helyre néz.

A karcolás hozzászólásai és előnyei a kedvtelésből tartott állatok és a tulajdonos számára

  • A macskafa védelmet nyújt a karcos bútorok ellen
  • Macskabarát környezetet hoz létre a macskának
  • A macskák egy vonzó játszótér és megakadályozzák az unatkozást
  • A macskafa elősegíti a tigris mentális hasznosítását
  • A fák karmolásával tartsa a baba tigris illeszkedését és mozgékonyságát

 

Karcolás fák a karmok ellátásához és a kerületi jelöléshez

A macskák éles karmai támaszkodnak a vadon. Legyen a zsákmánya, a harc vagy a terület megjelölése - Az éles karmok elengedhetetlenek. Ezért a karmok fecsegése a macska természetes viselkedéséhez. A macskák fésülködésével élesítik a karmukat. Ha a macskáknak nincs módjuk, a karmok unalmasak lesznek. Ezenkívül fájdalmas gyulladás lehet az eredmény.

Ne nyújtson elegendő karcolódási lehetőséget a macskának, mert ezekhez bútorokat, szőnyegeket vagy tapétákat szeretne használni. Ez gyorsan látható karcolásjeleket hoz létre. A karcolás fája egy nagy alternatíva ehhez. A macskafák pilléreit általában sisálba csomagolják. Ezek a Stubentiger kiváló karcálló felületet kínálnak. Az újonnan felújított falakat, a kanapéját vagy a perzsa szőnyegét megkímélik.

A karmok koptatása azonban nem csak a karmok élesítésére szolgál. A macskák karcolódásával távolítsák el az elhalt bőrt és jelölje meg területüket. A karcolás során az illatok között a mirigyek kiömlõdnek az illatok között. Saját márkájukkal ellátják a környezetet, és megjelölik a területüket.

A karcolódoboz, mint változatos játszótér 

A karcolások nem csak egy macskának szólnak. A nagy karcolási hozzászólások meghívják Önt arra, hogy együtt játsszon. Vadjatok egymásnak felfelé és lefelé a karcolódobozon, a macskapartnerei támadjanak, vagy elrejtsenek és keressenek. A közös szórakozás érdekében a macskafa számos lehetőséget kínál.

Különösen a tiszta macskák számára nagyon fontos a macskafa. A macskája aktív marad, mozgatja az izületeket és az izmokat. Ez csökkenti az elhízás, a súlygyarapodás és az ízületi problémák kockázatát. Ugyanakkor a macska elme képzett.

A barlangok kedvelt alvási helyet nyújtanak a karcolásoknak

A vad barlangok nagyon népszerű hely a pihenésre és nézni. Emiatt a barlang nem hiányozhat minden macskafáról. Különösen emelkedett helyzetben kedvelt alvás-visszavonulást jelentenek, a puha dobozokban a stubentiger kényelmesen pihenhet és visszanyerheti a játékot. De a csövek, a függőágyak és a plüss vödör is vonzó pihenőhely egy macska számára. Van több macskája a háztartásban? Akkor meg kell vásárolni egy karcolás utáni több alvóhelyeken. Ellenkező esetben a macskák között a veszekedéshez vezethet. Ezenkívül a pihenőhelyeknek olyan nagynak kell lenniük, hogy több macska kényelmesen illeszkedjen hozzájuk. Sok macska szeret szeretkezni más macskákkal egy barlangban vagy üregben.

A padlótól a mennyezetig terjedő macskafa - egy nagyszerű megtekintési platform a tigris tigriséhez

A macskák természeténél fogva kíváncsiak. Szeretnek megfigyelni más fajtákat, valamint az eseményeket a házban és a kertben. Ezért szeretnek magasabb pozícióban telepedni. Mindenekelőtt erre a célra alkalmasak a magas, fekvő területeken lévő padló és mennyezeti karcolódobozok. A macskája kényelmesen érezheti magát a legfelsõ fekvõ területen, megfigyelheti a házban zajló eseményeket, és csodálatos nappali lehet.

Vásárolni Cat Tree - megrendelés most online!

Csinálj valami jót a macskádnak. Rendelje meg új macska fát most. A vivahome.hu-nél számos karcolódoboz kapható számos színben kedvező áron. Minden macska fa sisal, több fekvő szint különböző magasságban és egy vagy több barlangban. A sisal-csomagolt oszlopok optimális karcolási területet biztosítanak a macskának. A nyugágyak puha anyagból készültek és rendkívül kényelmesek. Innen a négylábú barátja megfigyelheti a környezetet, és mindent megvizsgál. A plüss barlangok meghívnak Önt arra, hogy pihenjen és lazítson, és nagy kényelmet nyújtson. Egyéb tartozékok a modelltől függően változnak.

Gyors és ingyenes szállítás a macska fán

Hacsak másként nem jelezzük, a macska fa csak néhány nappal a rendelés után lesz veled. A feladás a csomagküldő szolgálat útján történik, és teljesen ingyenes a német számlázási címre történő szállítás esetén. Nemcsak az alacsony árainkat takarítod meg!

Karcolás fák önszereléshez - gyermekbarát kivitelezés

Az árut önszerelés készletként szállítják. Az előregyártott elemeknek köszönhetően a legtöbb elemet csak össze kell csavarni. A struktúra a kevés technikai know-how számára is alkalmas, 30-60 perc alatt. A támogatás német nyelvű összeszerelési utasítás.

Kérdésedet a macskádról? Ezután lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdések maradtak nyitva az Ön számára? Átfogó konzultációt kíván? Ezután lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy telefonon. Ügyfélszolgálatunk szívesen segít és tanácsot ad Önnek. Még az áru átvétele után is kérjük, lépjen velünk kapcsolatba bármilyen problémával. Az Ön oldalán állunk, mint egy illetékes partner.