Automata levegőtisztító 22 m2-ig - Blueair 270 E

Blueair 270 E levegőtisztító - A Svéd gyár egyik gyöngyszeme

Azoknak, akik nem szeretnének csalódni!

(A légtisztító raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)

Automatikus működésű légtisztító allergia, asztma, házi por, szmog, kellemetlen szagok, pollenek, vírusok és baktériumok ellen. A beépített szenzorok folyamatosan ellenőrzik otthona levegőjének szennyezettségét, a szűrők állapotát, és a vezérlés automatikusan beállítja a szennyezettséghez szükséges ventilátor fordulatszámot. A légtisztító készülék rendszeres használatával szinte olyan levegőt lélegezhet otthonában is, mint amikor a hegyekben sétál, vagy amikor egy vízesés közelében tartózkodik.

blueair 270 E légszűrő készülék

Erre a légtisztítóra igazán büszke lehet a tulajdonosa, mert magában integrálja a hatékonyságot, a precíz mérnöki munkát és a gyönyörű megjelenést. A felhasználónak egy szabadalmaztatott, díjnyertes svéd formavilág fogja otthonát gazdagítani.

A Blueair 270 E levegőtisztító előnyei

Ha egy Blueair légtisztítót használ, akkor a jelenlegi leghatékonyabb levegőtisztítási technológiák birtokosa lehet. A levegőtisztítóban fellelhető technológiák rengeteg szennyeződéstől megvédik Önt, és családját, és enyhülést nyújthatnak az allergiások és asztmások tüneteiben is!

gyerek tiszta levegőA levegőszűrő kis fordulaton szinte teljesen hangtalanul működik, mégis folyamatosan tisztán tartja otthona levegőjét. Gyorsan átkeringteti az egész légteret, így kevesebbet kell takarítania, és szellőztetnie otthonát, valamint egy csapásra megszabadulhat a szmogtól, valamint a levegőben keringő méreganyagoktól is. Amennyiben magas fordulaton használja a légtisztítót, akkor az óránként 5-ször is képes átkeringetni a teljes levegőt egy max. 22 m2-es területen.

Figyelem: A Blueair azt a területnagyságot adja meg, amelynél még a levegőtisztító maximális hatékonyságra képes, nem úgy, mint sok más gyártó, aki jóval nagyobb területeket jelöl meg. Így ennél a berendezésnél a 22 m2-es területnagyság azt jelenti, hogy egy ekkora helyiségben a levegőtisztító tökéletes munkát végez. Allergia esetén is nyugodtan alkalmazható a levegőtisztító ekkora területen.

A légtisztító használata megóvja az egészségesek tüdejét, a légúti problémákban szenvedőknek pedig enyhíti, megszünteti tüneteit. Kifejezetten ajánljuk allergiás, asztmás betegeknek, hisz nagy megkönnyebbülés pollenmentes levegőt lélegezni allergiaszezonban. A légtisztítók csökkentik a fertőző betegségek továbbterjedésének az esélyét is. A Blueair levegőtisztítók a vírusokat, és a baktériumokat könnyedén elpusztítják, így védik családját, gyermekeit a sűrű betegeskedéstől. A légtisztítás kedvező hatásai rövid időn belül érzékelhetőek lesznek. Ez különösen fontos gyermekek, asztmás, allergiás betegek,  és idős emberek számára.

Ha a légtisztító segítségével kevesebbet betegeskedik, akkor kevesebbet fog gyógyszerre, és táppénzre költeni, továbbá spórolhat a fűtés költségein, hiszen kevesebbet kell szellőztetnie. A Blueair 270 E használata mind az egészséget, mind pedig az anyagiakat illetően megtérülhet.

Hatékony, vastag és nagy méretű Hepa szűrők, energiatakarékos légtisztítás

A szabadalmaztatott HepaSilent technológia kombinálja az elektrosztatikus és mechanikus szűrés hatékonyságát. Ennek köszönhetően gyorsabban és nagyobb mennyiségű tiszta levegő állítható elő csökkentett energiafelhasználás mellett. Ultra csendes és hosszú élettartammal rendelkező ventilátor szívja be a koszos levegőt és hatékonyan préseli át a levegőt a vastag szűrőkön. a A Blueair légtisztítók először elektrosztatikusan feltöltik a szennyező részecskéket, majd ezután juttatják azokat a három rétegű Hapa szűrőkbe, melyek a 0,3 micronnál nagyobb szennyeződések 99.97 %-át kiszűrik. A Blueair hepa szűrőinek jellegzetessége, hogy jóval nagyobbak és vastagabbak, mint a legtöbb légtisztító esetében. Ennek is köszönhető, hogy olyan magas CADR-tel rendelkeznek, mely miatt a Blueair légtisztítók a világ legjobb és leghatékonyabb levegőtisztító készülékei közé sorolhatók.

nincs ózon kibocsájtásA vastag és nagyméretű Hepa szűrők további előnye, hogy egyáltalán nem jut ki ózon a levegőbe a levegőtisztító belsejéből. Ez elsősorban allergiás és asztmás betegek számára bír nagy jelentőséggel, hiszen előfordulhat, hogy ők érzékenyek az ózonkibocsájtásra.

A precíz svéd technológia következtében rendkívül alacsony áramfogyasztással rendelkeznek a Blueair légtisztítók. A 270 E típus csendes fokozaton maximum 20 W-os áramfogyasztással rendelkezik, ami egy hagyományos 100-as égő áramfogyasztásának az ötöde.

Levegőminőség ellenőrző szenzorok, automata vezérlés, és távirányító

légtisztító automata vezérlő egységA könnyen használható távirányító segítségével kényelmesen válthat a különböző üzemmódok között. Szabályozhatja a ventilátor fordulatát, az időzítőt, ki/be kapcsolhatja a légtisztítást és választhat az automata és a fix fordulatok között. Természetesen mindezt magán a levegőtisztítón is megteheti. A monitor folyamatos visszajelzést ad a levegő minőségéről. Oszlopdiagram és egy mosolygós/szomorú arc jelzi a levegő állapotát. A szenzorok monitorozzák a por, a pollenek és a gázhalmazállapotú szennyező anyagok mennyiségét. Automata üzemmódban ennek függvényében szabályozza magát a levegőtisztító berendezés. Magasfokú szennyezettség esetén egészen addig működteti a ventilátort erős fokozaton, amíg azt nem érzékeli, hogy egészségessé vált a levegő.

A Blueair 270 E légtisztító jellemzői

 • Nagyon magas CADR-tel rendelkezik allergének, por és szag eltávolításában,
 • Kiváló minőség – 5 év garancia rendszeres szűrőcsere mellet. (Különben 1 év)
 • Csendes működés – Hepa silent technology,távirányító
 • Energiatakarékosság,
 • Környezettudatosság,
 • Díjnyertes svéd dizájn,
 • Könnyű használhatóság,
 • Távirányító,
 • Beépített szenzorok,
 • Automata üzemmód

Milyen területekre ajánljuk a Blueair 270 E profi légtisztítót?Blueair 270 E levegőtisztító

 • erősen allergiás vagy asztmás emberek szobájába,
 • kisebb irodákba,
 • egészségügyi intézményekbe, stb.

Méretek: 533mm x 432mm x 241mm
Súly: 11 kg
Terem méret: 22m2
Áramfogyasztás: 20-80 watt
CADR - Füst: 155 (240 m3/h)  Por:
155 (240 m3/h) Pollen: 155 (240 m3/h)
Megmozgatott levegő mennyiség: 100-290 m3/h
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 32-56 dB 
(alacsony fordulaton nagyon csendes)
Hepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál

Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 
Magyar nyelvű használati utasítás

A Blueair légtisztító készülékeket HEPA szűrővel (Particel szűrő) szállítjuk. Amennyiben Smokestop szűrővel (szagokat, füstöt hatékonyan semlegesíti) kéri a légtisztítót, akkor a készülék ára: 146.500 Ft-ra változik. A Smokestop szűrő igényét kérem a megjegyzés rovatban tüntesse fel.

A svéd mérnökök precíz munkájának köszönhetően rendkívül megbízhatóak ezek a termékek. A meghibásodás esélye minimális. A kiváló minőségről az alábbi tanúsítványok is tanúskodnak:

svéd design energiatakarékos, energiahatékony

blueair aham tanúsítvány

nincs ózon kibocsájtás

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőtisztítót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Rendelje meg most a Blueair 270 E levegőtisztítót! A készülék kosárba helyezéséhez, kérjük kattintson az alábbi gombra:


 

Adatok
CADR – Clean Air Delivery Rate Füst: 155 (240 m3/h) Por: 155 (240 m3/h) Pollen: 155 (240 m3/h)
Légtisztító adatok
Feszültség 220-240 V
Zajszint 32 - 56 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Levegőmennyiség 100 - 290 m3/h
Ajánlott terület 22 m2-ig
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 533 x 432 x 241
Súly 11 kg
Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás 20-80 W

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Automata levegőtisztító 22 m2-ig - Blueair 270 E

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Blueair
 • Termék kód: Blueair
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 139.200 Ft
 • Nettó ár: 109.606 Ft

Címkék: allergia, levegőtisztító, blueair