Mikrohullámú nedvességszenzor - TS 610 SDI

Mikrohullámú nedvességszenzor TS 610 SDI

TS 610 SDI mikrohullámú nedveségmérő szenzor

Anyagnedvesség-szenzor a T3000 multifunkciós mérőműszerhez, a felületközeli nedvességeloszlás zavartalan, roncsolásmentes megállapítására, 30 cm-es mélységig

TS 610 SDI mikrohullámú nedveségszenzorA mikrohullámú technológiának hála a TS 610 SDI szenzor roncsolásmentes mélységi anyagendvesség-meghatározásokat tesz lehetővé, akár 30 cm-es mélységig. Ennek az eljárásfajtának egy további előnye, hogy a mérések nem függenek a mérendő anyagok sótartalmától. A mikrohullámú eljárásnál nincs jelentősége annak sem, hogy régi vagy új építésű építményről van szó.

Riasztási funkció

Minden anyagnedvesség-szenzornál beállítható egy individuális riasztási határérték. Ennek a funkciónak köszönhetően nagy felületek felmérése is gyorsan megtörténhet anélkül, hogy közben folyamatosan a kijelzőt figyelnénk. Amint a mért anyagnedvesség átlépi a beállított határértéket, a készülék akusztikus szignállal jelez. 

Technikai jellemzők:

Mérési elv: mikrohullámú, indikatív
Mérési tartomány: 0,0 - 200,0 Digit
Pontosság: 0,1 Digit
Behatolási mélység: 300 mm- ig
Amennnyiben megnyerte tetszését a TS 610 SDI roncsolásmentes mélységi anyagnedvesség meghatározást lehetővé tevő szenzor, kérjük helyezze kosarába!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Mikrohullámú nedvességszenzor - TS 610 SDI

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

  • Gyártó: Trotec
  • Termék kód: Mikrohullámú nedvességszenzor TS 610 SDI
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 201.000 Ft
  • Nettó ár: 158.268 Ft

Címkék: multifunkciós mérőeszköz, nedvességszenzor