-20% Akkus fúró, csavarbehajtó, 12 V - 22 Nm, 1300 rpm, Li-ion, LED, koffer - Német márka - Trotec PSCS 11-12V

Akkus fúrógép 12 V - Li-on akkumulátorral
Erőteljes csavarozás, kényelmes fúrás

(Az akkus fúró raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt!)

Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V

Miért érdemes Trotec márkájú szerszámgépet vásárolni?

Hogyan születtek a Trotec szerszámgépek?

A Trotec márka Németországban született, több, mint 30 évvel ezelőtt. A Trotec márka a széles választék és a remek árak miatt már régóta piacvezető Európában a páramentesítés területén. 2010-es évek második felében úgy döntött, hogy a Németországban már jól ismert és népszerű márkanév alatt szerszámgépeket is gyártat, és ezzel is tovább növeli bevételét és az elégedett felhasználók táborát. Megállapodott olyan tapasztalt és sikeres gyártókkal, melyek ezen a területen már ismert és közkedvelt márkáknak is gyártanak. Jelenleg a márkanév népszerűsítése és a piaci részesedés növelése érdekében különösen vevőbarát áron kínálja a szerszámgépeket és pár éven belül szeretné magát az ismertebb márkák között pozícionálni. További előnye az akkus szerszámoknak, hogy tartalék akkumulátort is lehet hozzájuk vásárolni, melyeket kedvező áron kínálunk.

Vásároljon Trotec terméket bizalommal, 14 napos pénzvisszafizetési garanciával kockázatmentesen. Próbálja ki, mit tud a Trotec más barkács - kategóriás szerszámgépekkel szemben! Győződjön meg a teljesítményről saját maga, növelje az elégedett felhasználók táborát, és adja tovább a gépek jó hírét Ön is!


Erőteljes fúrás, kényelmes csavarozás egyaránt

Hogy mi ennek az akkAkkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V, felszereltségus fúrócsavarozónak a különös ismertetőjegye? 19 nyomatékfokozattal rendelkezik erős meghúzású csavarozáshoz, akár alacsony fordulatszámon is, és külön fokozattal láttuk el, nagy sebességű kényelmes fúráshoz! Számos, átgondolt felszereltségével, ezek kiváló kombinálhatóságával a PSCS 11-12V akkus fúrócsavarozó gyakorlatilag mindenféle fúró- és csvarozási munka ideális kéziszerszáma, a házban, a műhelyben és a kertben egyaránt.

A professzionalizmus a részletekben mutatkozik meg

A PSCS 11-12V fúró-csavarozónál egy robusztus, 2-fokozatú hajtómű gondoskodik a nagyteljesítményű motor optimális, fokozat nélküli erőátadásáról. A maximális nyomaték 22 Nm. Bekapcsolásgátlóval van felszerelve a jobbra-balra forgást kapcsoló átkapcsoló, a gomb elengedésekor a praktikus gyorsleállító funkció azonnal lefékezi a motort. Ez megakadályozza a fúrótokmány továbbfutását, és gyorsítja a munkafolyamatot.
Ezzel az akkus fúróval mindig az adott anyaghoz, a csavar méretéhez, az elvégzendő feladatokhoz igazodhatunk: célirányosan használhatjuk a beállításokat, az erős motor, a kétfokozatú hajtómű és a beállítható nyomaték-kiválasztás finom öszehangolásával, összjátékával. Csavarozási munkákat 6 mm átmérőig, fában 20 mm-ig, fémben 8 mm-ig fúrhatunk az akkus fúró-csavarozóval.
A csavarozó és fúró toldatok kényelmes cseréjét a gyorsbefogó fúrótokmány és az automatikus orsórögzítés biztosítja. A nagyobb szerszámbefogó erő révén ez még nagyobb biztonságot nyújt. A tokmányba minden kereskedelmi forgalomban kapható csavarozóbit, bittartó és fúró befogható, 10 mm szárátmérőig.


Nincs kéznél a megfelelő fúrószár, bitkészlet? Akkor bővítse a PSCS 11-12V akkus fúró és csavarozó felhasználhatóságát magas minőségű, 15-15 részes fúrókészleteinkkel,  fába, vagy fémbe. A Trotec 32 részes csavarozó -bitkészlete a legjobb választás minden csavarozási munkára.
 

Ergonomikus, kompakt, nagy teljesítményű

Az ergonómikus felépítés optimalizált súlyelosztással és gumírozott puhagumi betétekkel ellátott fogantyúval stabil fogást és precíz munkát biztosít. A helytakarékosan a fogantyúba integrált Lítium-Ion akkumulátor kis méretei ellenére is nagy, 2.000 mAh kapacitású, így hosszú, megszakítás nélküli működtetést biztosít. Az akku éppen aktuális töltöttségi állapotáról a készülék oldalán a háromfokozatú LED lámpa ad információt, mely sötétben is jól látható. Ha az akkumulátor lemerül, nem kell sokat várni, hiszen a készülékkel együtt szállított töltővel gyorsan, 1 óra alatt telejsen feltölthető az akku és újból használható a fúrógép.
Egy erős LED munkalámpa van a munkaterület automatikus, optimális megvilágátísára beépítve, ami nagy segítséget jelent, ha sötét környezetben kell a fúrót használni, valamint világos környezetben is nagyon hasznos a munkaterület célirányos megvilágítására. Egy gyors pillantás elég, hogy ellenőrízzük a ki- és becsavaró funkció beállítását a csavarozón: az integrált forgásirányjelző azonnal mutatja ezt a funkciót is.

Igazolt minőség Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V TÜV igazolás

A PSCS 11-12V fúró-csavarozó megvásárlásával egy TÜV által bevizsgált és igazolt minőségű szerszámot kap kézhez, ami szavatolja a biztonságot és jól használhatóságot. Az akkus csavarozó mellett természetesen a töltőt is teszteltük és bevizsgáltattuk, mindezen szempontok szerint. A jól ismert Trotec Márkaminőséggel így biztosra mehet. TÜV tanúsítvány töltőegység
 

Márkaminőség plusz árelőny

Az akkus ütvefúró-csavarozók piacán ezidáig alapvetően két opció közül lehetett választani: vagy jó, de drága, vagy az a lényeg, hogy olcsó a szerszám. A Trotec PowerTools szerszámaival most okosan választhat: jót, jó áron, egyszerre! Mert a mi hírnevünk nemcsak a mérőműszerek és légkezelő eszközök piacán ismert, és jelenti az ismert márkát, hanem az elektromos szerszámok között is. Professzionális Trotec megoldásokat kínálunk, kiváló ár - érték aránnyal!


Univerzális felhasználhatóság

Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V, fában használva Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V, fémben használva Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V használat közben Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V, fúrás


A 12 V Trotec akkus fúró főbb jellemzői:

 • 12 V erős, lítium-ion akkumulátor, memóriaeffektus és önlemerülés nélkül
 • 22 Nm nagynyomatékú motor, 2 fokozattal
 • 19 csavarozási beállítás + fúrófokozat
 • gyorstokmány 
 • fokozatmentes fordulatszám állítás Quickstop funkcióval
 • beépített LED munkalámpa
 • Gyorstöltés: Csak 1 óra töltési idő
 • Háromfokozatú akkutöltöttség kijelzése
 • gumírozott markolat az extra jó tartásért
 • kényelmes bal-jobb átkapcsolás
 • gyorsleállító funkció
 • TÜV és GS által bevizsgált akkusfúró, tanúsítvánnyal rendelkezik

Trotec  PSCS 11-12 V akkus fúrócsavarozó jellemzői, felszereltsége képekben:

Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V, nyomatékbeállítás Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V két motorfokozattal Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V automata orsórögzítéssel Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V LED munkalámpával

19 nyomatékbeállítás + fúrófokozat

Erőteljes motor, 2 fokozatú hajtóművel

Gyorsbefogótokmány, automatikus orsórögzítéssel

Beépített LED munkalámpa

Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V fokozat nélküli fordulatszám-vezérléssel

Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V akku töltöttségi állapotának kijelzése

Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V forgásirányjelző

Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V gyorstöltője

Fokozat nélküli fordulatszám-vezérlés, gyorsleállító funkció

Akku töltési állapotának jelzője

Jobbra- balraforgás átkapcsoló, forgásirányjelző

Gyorstöltő készülék a 12 V-os Li-Ion akkumlátorhoz

PSCS 11-12V akkus fúró-csavarozó műszaki adatai:

Fordulatszám 1. fokozat: 0-400 min-1
Fordulatszám 2. fokozat: 0-1300 min-1
Maximális fúró átmérő: Fa: 20 mm, Fém: 8 mm
Nyomaték: 22 Nm
Zajszint: 74,07 dB(A)
Akku típusa: Li-Ion
Akku kapacitás: 2000 mAh
Akku feszültség: 12 V
Akku töltési idő: 1 óra
Töltő hálózati csatlakozás: 230 V/50 Hz
Kimeneti feszültség: 12,8 V
Névleges áramfelvétel: 2000 mAh
Bizonytalanság K: (m/s2): 1,5
Kábelhossz: 1,5 m
II. védelmi osztály
Méretek: 180 mm x 190 mm x 50 mm Akkus fúró, csavarbehajtó PSCS 11-12V kofferben
Súly: 1 kg

​Jótállás: 1 év (akkumulátor: 0,5 év)
Magyar nyelvű használati utasítás


A csomag tartalma: PSCS 11-12V akkus fúrógép 1 db akkumulátorral,  2 db 50 mm bit, gyorstöltő, koffer

Figyelem! A termék ipari felhasználásra nem alkalmas. Az ipari felhasználás miatt bekövetkezett károknál a jótállás érvényét veszti. 

Kedvező áron vásárolhat tartalék akkumulátort a fúrógéphez, az alábbi linkre kattintva: Tartalék akkumulátor 12 V fúróhoz
 

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az akkus fúrógépet. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jól felszerelt akkus fúró, kérem helyezze a fúrót a kosárba:

Akkusfúró, csavarozó
Fordulatszám 1. fokozat: 0-400 min-1 2. fokozat: 0-1300 min-1
Maximális fúró átmérő Fa: 20 mm, Fém: 8 mm
Nyomaték 22 Nm
Zajszint 74,07 dB(A)
Akku típusa Li-Ion
Akku kapacitás 2000 mAh
Akku feszültség 12 V
Akku töltési idő 1 óra
Töltő hálózati csatlakozás 230 V/50 Hz
Kimeneti feszültség 12,8 V
Névleges áramfelvétel 2000 mAh
Kábelhossz 1,5 m
Méretek 180 mm x 190 mm x 50 mm
Súly 1 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Akkus fúró, csavarbehajtó, 12 V - 22 Nm, 1300 rpm, Li-ion, LED, koffer - Német márka - Trotec PSCS 11-12V

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Akkumulátoros fúró Trotec PSCS 11-12V
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 19.900 Ft
 • 15.990 Ft
 • Nettó ár: 12.591 Ft

Címkék: akkus fúró, li-ion akkumulátor