-7% 2 - 3 Nap Akkus ütvefúró, csavarbehajtó 20 V - 40 Nm, 1.650 rpm, 26.400 ütésszám, Li-Ion, LED, koffer - Német márka - Trotec PHDS 11-20V

Trotec akkus ütvefúró és csavarozó PHDS 11-20V

Ütvefúró a Trotectől - egy profi szerszám, amivel minden fúrás - és csavarozás könnyedén sikerül

 

Trotec akkus ütvefúró és csavarozó PHDS 11-20V

Miért érdemes Trotec márkájú szerszámgépet vásárolni?

Hogyan születtek a Trotec szerszámgépek?

A Trotec márka Németországban született, több, mint 30 évvel ezelőtt. A Trotec márka a széles választék és a remek árak miatt már régóta piacvezető Európában a páramentesítés területén. 2010-es évek második felében úgy döntött, hogy a Németországban már jól ismert és népszerű márkanév alatt szerszámgépeket is gyártat, és ezzel is tovább növeli bevételét és az elégedett felhasználók táborát. Megállapodott olyan tapasztalt és sikeres gyártókkal, melyek ezen a területen már ismert és széles körben elterjedt márkáknak is gyártanak. Jelenleg a márkanév népszerűsítése és a piaci részesedés növelése érdekében különösen vevőbarát áron kínálja a szerszámgépeket és pár éven belül szeretné magát az ismertebb márkák között pozícionálni. További előnye az akkus szerszámoknak, hogy tartalék akkumulátort is lehet hozzájuk vásárolni, melyeket kedvező áron kínálunk.

Vásároljon Trotec terméket bizalommal, 14 napos pénzvisszafizetési garanciával kockázatmentesen. Próbálja ki, mit tud a Trotec más barkács - kategóriás szerszámgépekkel szemben! Győződjön meg a teljesítményről saját maga, növelje az elégedett felhasználók táborát, és adja tovább a gépek jó hírét Ön is!

Hatékony univerzális megoldás - gyakorlatilag mindennemű fúró - és csavarozási munkára, a házban, a garázsban, és a ház körül

Akkus ütvefúró és csavarozó PHDS 11-20V, igazolt minőségLegyen szó erőteljes ütvefúrásról, kőkemény kőműves alapanyagokban, vagy kőművesmunkák különböző munkafolyamatairól, vagy akár lágy és könnyű, puhafában végzett csavarozásokról, kiváló segítőtárs a PHDS 11-20V ütvefúró és csavarozó.

Aki eddig azt hitte, hogy nincs elég erő ütvefúráshoz a kábel nélküli akkus szerszámokban, most a PHDS 11-20V-os akkus ütvefúró- és csavarozóval kipróbálhatja, mekkora erő is van egy 20 V-os prémium akkumulátorban. 40 Nm-es maximális forgatónyomatékkal és 26.400 percenkénti max. ütésszámmal könnyedén fúr a PHDS 11-20V ütvefúró nemcsak fába, hanem fémbe, kőműves alapanyagokba, és betonba is. Azért, hogy ekkora erő mellett a folyamatos munkavégzés közbeni biztonság is szavatolva legyen, a PHDS  11-20V-os akkus ütvefúrót felszereltük többek között egy Quickstop gyorsfékező funkcióval, és egy bekapcsoláskor működésbe lépő reteszelő funkcióval, ami az ütvefúró véletlenszerű használatát akádolyazza meg. Ezen felül a szállítási terjedelem részét képezi egy jobb- és baloldalra is felszerelhető gumírozott kiegészítő markolat, ami biztosítja a pontos fúrásvezetést. Ezt a funkcióbőséget a beépített LED - világítás teszi teljessé, és gondoskodik arról, hogy a munkafelület mindig megfelelően meg legyen világítva,  még olyan helyen és helyzetekben is, ahol nincs hely egy másik lámpa használatára.

A strapabíró 2 fokozatú fém sebességváltó és a fokozat nélküli fordulatszám-szabályozás minden időben és mindennemű fúrási munkához  biztosítja a szükség szerinti fúrási erőt, fordulatszámot, sebességet. 20 forgatónyomaték - fokozat plusz egy fúrófokozat, és egy kiegészítő ütvefúró-fokozat teszik a PHDS 11-20V ütvefúrót a sokoldalúság nagymesterévé, minden felhasználási területen. 

A PHDS 11-20V gyorsbefogó fúrótokmánya a fúró- és csavarozófejek gyors cseréjét teszi lehetővé, és az automatikus orsórögzítés nagyobb biztonságot nyújt, a magasabb szerszámrugalmasság segítségével. Az
ütvefúróban használható minden kereskedelmi forgalomban kapható bitkészlet, bittartó és fúró, 13 mm-es nyélátmérőig.
Széleskörűen használható akkus ütvefúró és csavarozó PHDS 11-20V
Nincs kéznél a megfelelő fúrószár, bitkészlet? Akkor bővítse a PHDS 11-20V akkus fúró és csavarozó felhasználhatóságát magas minőségű fúrókészleteinkkel, kőbe, fába, vagy fémbe. A Trotec 32 részes csavarozó -bitkészlete a legjobb választás minden csavarozási munkára.

Sikeres munkavégzéshez kézreálló tervezés

Felújíthatja a tetőt, beszerelheti az új konyhaszekrényt, vagy összeszerelheti az új beépített szekrényeket: a rugalmasan és széleskörűen felhaszlható PHDS 11-20V akkumulátoros ütvefúróval könnyedén végezhet mindennemű csavarozó, fúró vagy ütvefúró munkát. Hosszú munkafolyamatoknál is jó teljesítményt nyújt a nagy állóképességű PHDS 11-20V ütvefúró, köszönhetően optimálisan elhelyezett súlypontjának, puha markolatának, ami mindig biztos fogást és precíz munkavégzést tesz lehetővé, hosszabb ideig végzett munkák során is. Hasznos segítség ütvefúró munkálatoknál a kiegészítő markolat, ami tetszőlegesen mindkét oldalra becsavarható. Hogy még jobban kéznél legyen, az ütvefúrót a praktikus használatot szem előtt tartó fejlesztők övakasztóval is felszerelték, így igazán könnyen hordozható a szerszám. Az ütvefúró energiával teli 20 V-os cserélhető hosszúélettartamú és nagykapacitású lítium-ion akkumulátora biztosítja a hosszú használhatóságot. Nincs memória-effektus, vagy lemerülés, ha nem használjuk a szerszámot. De ha mégis lemerülne, elegendő 1 órát várni, hiszen a szállított gyorstöltőt használva ennyi idő elegendő a maximális töltöttségi szint eléréséhez.

Igazolt minőségTrotec akkus ütvefúró és csavarozó PHDS 11-20V, bevizsgált, igazolt minőség

A PHDS 11-20V akkus ütvefúró megvásárlásával a TÜV által bevizsgált és igazolt biztonságot és használhatóságot kapja kézhez. Az akkus csavarozó mellett természetesen a töltőt is teszteltük és bevizsgáltattuk, mindezen szempontok szerint. A jól ismert Trotec Márkaminőséggel így biztosra mehet.

Prémium minőségű akkumulátor - a folyamatos erő biztosítására

LI-ion technológiaA Lithium- ion akkuk széleskörűen elterjedtek, hisz nincs memória-effektus vagy használat nélküli lemerülés, ezen felül ezeket az akkukat bármikor le lehet venni a töltőről, anélkül, hogy az akku károsodna. A "Lithium ion" megnevezés allatt a legkülönfélébb minőségű és elektróda-anyagú akkumlátorokat lehet érteni, olyanokat is, amik a töltési szám növekedésével veszítenek teljesítményükből. A Trotec Lithium - ion akkumlátoraival kivétel nélkül  prémium minőségű termékeket kap, az NMC típus biztosítja a magas energetikai szintet, töltési feszültséget, a használat végéig. Ezért a mi prémium minőségű Lithium-ionos akkujainknál a kisülések ellenére sem történik teljesítményvesztés. Folyamatosan maximális erőt tudunk használni, még akkor is, amikor az akku szinte teljesen üres. Folyamatos használat során csak a feltöltöttség  szintjének állapota csökken, és a teljesítmény soha. Ez az az értéktöbblet, amit a Trotec prémium akkumlátorai nyújtani tudnak! 

Flexpower - a Trotec innovatív multiakku rendszere FlexPower Multiakku sorozat szerszámai a Trotectől

A PHDS 11-20V akkus ütvefúró sokoldalú akku-erőt nyújt Önnek, mert a tartozékként szállított flexpower multiakku számos Trotec- szerszámmal rugalmasan kombinálható. Már ennek a Trotec Powertool alapszállítmánynak a része egy nagyteljesítményű 20 V-os multiakku, a Trotec Flexpower program kínálatából, 2 Ah nagy töltési kapacitással, melynek aktuális állapotáról az akkumlátorházba integrált háromfokozatú kapacitáskijelző segítégítségével folyamatosan és kiválóan láthatóan tájékozódhat. Az erőcsomag mindössze egy óra alatt teljesen feltölthető, akár 33%-kal hosszabb működést tesz lehetővé, az 1,5 Ah standard akkumlátorokhoz képest, és használható, rugalmasan kombinálható más Trotec szerszámokkal is, például a PMTS 10-12V akkus multifunkcionális szerszámmal, a PAGS 20-115 akkus sarokcsiszolóval, a PXSS 10-20V akkus kézi körfűrésszel,  a PJSS 11-20V akkus dekopírfűrésszel, vagy a PSCS11-20V akkus fúrócsavarozóval,  a PHDS 11-20V akkus ütvefúró-csavarozóval.  A Flexpower-rel felesleges akkumulátorokat és töltőket spórolhat meg, és a kutatás a megfelelő akku után is véget ér. Csak a készüléket cserélje ki  - ne az akkut. A Flexpower befejezi a csereakkumulátorok végtelen történetét, a szerszámok folyamatosan növekvő számával és bővítésével minden időben rugalmas marad, és minden projektet teljes energiabevetéssel folytathat. 

Márkaminőség plusz árelőny

Az akkus ütvefúró-csavarozók piacán ezidáig alapvetően két opció közül lehetett választani: vagy jó, de drága, vagy az a lényeg, hogy olcsó a szerszám. A Trotec PowerTools szerszámaival most okosan választhat: jót, jó áron, egyszerre! Mert a mi hírnevünk nemcsak a mérőműszerek és légkezelő eszközök piacán ismert, és jelenti az ismert márkát, hanem az elektromos szerszámok között is. Professzionális Trotec megoldásokat kínálunk, kiváló ár - érték aránnyal!

Az akkus ütvefúró és csavarozó főbb jellemzői:   Trotec akkus ütvefúró és csavarozó PHDS 11-20V tulajdonságai piktogramokon

 • 20 V erősségű, lítium-ion akkumulátor, memóriaeffektus és önkisülés nélkül 

 • Flexpower-multiakku, rugalmasan kombinálható más akkus szerszámokkal

 • erős, 2 fokozatú motor

 • 20 nyomatékbeállítás + 1 fúrófokozat és kiegészítő ütvefúró fokozat

 • gyorsbefogótokmány, automatikus orsórögzítéssel

 • fokozatmentes fordulatszámállítás Quickstop funkcióval

 • beépített LED munkalámpa

 • Gyorstöltés: Csak 1 óra töltési idő  PHDS 11-20 V akkus ütvefúró LED-es munkafénnyel

 • Háromfokozatú akkutöltöttség kijelzés

 • gumírozott puha markolat az extra jó tartásért

 • kényelmes bal-jobb átkapcsolás és indítás elleni zárolás

 • kiegészítő markolat, a precíz fúrásvezetés érdekében

 • övre akasztható, ami megkönnyíti a gyors használatot és a szállítást

 • TÜV és GS tanúsítvánnyal rendelkezik

Trotec PHDS 11-20 V akkus ütvefúró műszaki adatai: Trotec akkus ütvefúró és csavarozó PHDS 11-20V, mindenhol könnyű munkavégzés

Fokozatok száma: 2
Fordulatszám 1. fokozat: 0-440 min-1
Fordulatszám 2. fokozat: 0-1650 min-1
Csavarozási beállítások száma: 20+1+1 (ütvefúró fokozat)
Percenkénti ütésszám: 26.400
Nyomaték: 40 Nm
Maximális fúró átmérő: Fa: 30 mm, Fém: 13 mm, Kőműves anyagok / tégla: 15 mm
Zajszint: 84 dB(A)
Bizonytalanság dB(A): 3
Akku típusa: Li-Ion
Akku kapacitás: 2,0 Ah
Akku kapacitás: 40 Wh
Akku feszültség: 2,0  V
Akku töltési idő: 1 óra
Töltő hálózati csatlakozás: 230 V/50 Hz
Töltő kimeneti feszültsége: 21,5 V
Töltő teljesítményfelvétel: 65 W
Névleges áramfelvétel: 2400 mAh
Töltő kábelhossza: 1,5 m Trotec akkus ütvefúró és csavarozó PHDS 11-20V szállítási terjedelme
II. védelmi osztály
Méretek: 230 mm x 80 mm x 225 mm
Súly: 2 kg
Jótállás: 1 év (akkumulátor 0,5 év)
Magyar nyelvű használati utasítás

A csomag tartalma: PHDS 11-20V akkus fúrógép 1 db akkumulátorral, övre szerelhető akasztó,  2 db bit, gyorstöltő, 1 db kiegészítő markolat, koffer

Figyelem! A termék ipari felhasználásra nem alkalmas. Az ipari felhasználás miatt bekövetkezett károknál a jótállás érvényét veszti. 

A Trotec PHDS 11-20 V akkus ütvefúró és csavarbehajtó felszereltsége, képekben:

Trotec akkus ütvefúró és csavarozó PHDS 11-20V nyomatékbeállítása, ütvefúró fokozat

20 nyomatékbeállítás, plusz fúrófokozat, külön ütvefúró fokozat

Trotec akkus ütvefúró és csavarozó PHDS 11-20V gyorsbefogótokmánnyal

Gyorsbefogó fúrótokmány, automata orsórögzítéssel

Trotec akkus ütvefúró és csavarozó PHDS 11-20V beépített LED munkalámpával

Beépített LED munkalámpa

Fokozat nélküli fordulatszám-szabályozás, akkus ütvefúró és csavarozó PHDS 11-20V
Fokozat nélküli fordulatszám-állítás, Quickstop funkció

Trotec akkus ütvefúró és csavarozó PHDS 11-20V, pótmarkolattal
Mindkét oldalra felszerelhető pótmarkolat

Trotec akkus ütvefúró és csavarozó PHDS 11-20V erős motorral

Erős, 2 fokozatú motor


LED-ek mutatják az akkumlátor töltöttségé
t


Jobbra - balra váltható forgásirány


Övcsipesz a még könnyebb szállításhoz, eléréshez


Gyorstöltő a 20 V-os Li-ion akkumlátorhoz
1 órás töltési idő

Az akkus ütvefúró sokoldalúan használható minden csavarozási és fúrási felhasználás során: 


Famunkák végzésére akár 30 mm átmérőjű fúrók használhatók


Falban, betonban 15 mm átmérőig lehetséges az ütvefúrá
s


Acél munkadarabban dolgozva 13 mm átmérőjű furatok készíthetők


Minden csavarozási munkához kiválóan beállítható: 20 nyomatékbeállítás,
fokozatmentes fordulatszám-vezérlés

Tartalék akkumlátort a következő linkre kattintva választhat az ütvefúróhoz: Tartalék akkumlátor 20V 2,0 Ah

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez,

Ütvefúró
Funkciók LED munkalámpa, 3 fokozatú akkumlátor-kapacitás-kijelző, gyorsbefogótokmány, orsórögzítés, fokozat nélküli fordulatszám-vezérlés, 20 nyomatékbeállítás + fúrófokozat + ütvefúró-fokozat
Akkusfúró, csavarozó
Fordulatszám 1. fokozat: 0-440 min-1 2. fokozat: 0-1650 min-1
Maximális fúró átmérő Fa: 30 mm, Fém: 13 mm, Kőműves anyag/ tégla: 15 mm
Nyomaték Max. 40 Nm
Zajszint 84 dB
Akku típusa Li-Ion
Akku kapacitás 2 mAh
Akku feszültség 20 V
Akku töltési idő 1 óra
Töltő hálózati csatlakozás 230 - 240 V/50 Hz
Kimeneti feszültség 21,5 V
Névleges áramfelvétel 2400 mA
Kábelhossz 1,5 m (töltőkészülék kábelhossza)
Méretek 230 mm x 80 mm x 225 mm
Súly 2 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Akkus ütvefúró, csavarbehajtó 20 V - 40 Nm, 1.650 rpm, 26.400 ütésszám, Li-Ion, LED, koffer - Német márka - Trotec PHDS 11-20V

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: TrotecPHDS11-20V
 • Elérhetőség: 2 - 3 Nap
 • 32.000 Ft
 • 29.900 Ft
 • Nettó ár: 23.543 Ft

Címkék: akkusfúró, fúrógép, ütvefúró