-17% Trotec HyStream 2100 - Hőlégfúvó pisztoly, könnyű munkavégzés, színes LED kijelző

Hőlégfúvó pisztoly HyStream 2100

Elektronikus szabályozású, komfortosan kezelhető ipari hőlégfúvó

HyStream 2100 jó súlyeloszlású hőlégfúvó pisztoly

HyStream 2100 LCD kijelzős hőlégfúvó pisztolyA csak a Trotecnél kapható, HyStream 2100 hőlégfúvó pisztoly már első ránézésre megfelel a profi elvárásoknak, gyakorlatoptimalizált, német ipari fejlesztésének köszönhetően. Használat közben pedig minden korábbi elvárást azonnal felülmúl. 2000 W-os teljesítményfelvételével, a forró levegő és a fújásteljesítmény beállításának lehetőségeivel a HyStream 200 hőlégfúvó sokoldalú felhasználást tesz lehetővé: a forrasztástól, hegesztési munkáktól kezdve az ónozási munkákon át, ragasztási folyamatok gyorsítására vagy festékeltávolításra, egészen a műanyagok formázásáig, fóliák zsugorításáig vagy lakkok szárításáig.

Sokrétű felhasználásra sokoldalú beállíthatóság

Annak érdekében, hogy a HyStream 2100 hőlégfúvó pisztoly alkalmazása mindig ellenőrzött hőmérsékleti értékek létrehozásával történjen, a készülék sok komfortos beállítási lehetőséggel szolgál. A forró levegő hőmérséklete gombnyomásra, 50 °C és 650 °C-os értékek között 10 fokos értékekkel állítható, előre szabályozható. Épp így állítható a percenkénti levegőmennyiség értéke, 5 fokozatban, 250 és 500 l/perces értékek között. Ilyen módon a HyStream 2100 hőlégfúvó pisztolyt minden felhasznHyStream 2100 hőlégfúvó pisztoly, színes hátterű kijelzővelálási területre optimalizálhatjuk, konfigurálhatjuk. Különösen praktikus segítség ebben a hátoldalon lévő színes LCD kijelző. A kijelzőn nem csak mindig a mindenkori kibocsájtott hőmérséklet és levegőmennyiség látszik jól láthatóan, hanem a háttér színének megváltozása is jelzi, ha elértük az előre beállított értéket. A zöld háttér a bemelegítési fázist jelzi, a piros megerősíti, hogy elértük a kívánt célhőmérsékletet -  egészen egyszerűen.
Ugyan ilyen egyszerűen történik a HyStream 2100 hőlégfúvó kezelése is. 800 grammos csekély súlya hosszabb idejű felhasználás alatt is érezhetően könnyű munkavégzést biztosít, és pisztoly formájú, ergonomikus kiképzése, lágybetét műanyag markolata  és védőkengyele épp úgy szavatolja a kellemes munkavégzést, mint a biztos fogást.

Praktikus működés, a nagyobb kényelem és biztonság érdekében

A HyStream 2100 hőlégfúvópisztoly megvásárlásával minden szempontból biztosra mehet: hisz a TÜV által bevizsgált, minőségi hőszerszámot kap kézhez, ami garancia a magas minőségre, biztonságra és funkcionalitásra.
HyStream 2100 kétkezes munkavégzést lehetővé tevő hőlégfúvó pisztolyA hőlégfúvú elektronikus szabályozású, és épp ezért állandó üzemi hőméréskletet hoz létre, ami kötelező, ha precíz forrasztó vagy hegesztő munkákról, tartós felhsaználásról van szó. Egy túlmelegedés elleni védelem is be van építve a hőszerszámba: túlterhelés esetén a fűtőelem magától kikapcsol, míg a ventilátor tovább üzemel.
A 650 °C-os, 60 forró levegős fokozat mellett a HyStream 2100 hőlégfúvó pisztoly egy hideg fokozattal is rendelkezik: 50 °C-os levegő fújja ilyenkor a munkadarab felületét, a gyorsabb lehűlés érdekében, illetve hogy segítse a fúvókák cseréjét. A hideg fokozat használatával az alapanyagot védve, különösen gyorsan lehűthető a fűtőspirál, mielőtt használat után a hőlégfúvót elrakjuk.
Különösen kiegyensúlyozott súlyelosztásának köszönhetően ez a hőszerszám lehetővé teszi a szabadkezi munkavégzést is, ha a borulásmentes, álló üzemmódban, lehelyezve használjuk. Így mindkét kézzel tartható a munkadarab, ami különösen csövek hajlításánál igazán praktikus. De hosszabb forrasztásoknál, vagy más helyhez kötött felhasználás esetén is előnyös az álló üzemmód használata.

Mindentudó, profi szinten - speciális alkamazásokkal együtt HyStream 2100 hőlégfúvó pisztoly fúvókakészlete

Az alapfelszerelés részekén szállított fúvóka-készlet a HyStream 2100 hőlégfúvót gyakorlatilag minden feladat elvégzésére optimális hőszerszámmá teszi.

 • Egy elterelő-fúvóka a hősugár-elvezetésével védi a hőre érzékeny alapanyagokat a túlmelegedéstől. Ez a fúvóka ideális régi festékrétegek, gitt eltávolításakor, ablakkereteken, restaurálási munkák végzése közben.

 • A grillgyújtó-fúvóka használatával néhány perc alatt felmelegíthető és grillezésre kész a faszén.

 • A redukáló-fúvóka fókuszálja a hősugarat, a pontos, egy pontban végzett munkákhoz, például festékeltávolításkor sarkokban, vagy hegesztéseknél.

 • És végül egy széles sugarú fúvóka gondoskodik egy állandó, lapos levegőelosztásról, optimális régi, nagy felületű festékrétegek eltávolítására, vagy spatulyázó munkák egyenletes átszárítására.

A HyStream 2100 hőlégfúvó használatának előnyei a gyakorlatban:

 • Fejlesztés, dizájn, gyártás: 100% TrotecHyStream 2100 hőlégfúvó pisztoly, grillgyújtó fúvókával

 • 2000 W teljesítményű hőlégfúvó

 • Ergonomikus, puha fogású pisztoly forma

 • Nagy, jól olvasható LCD kijelző

 • Változó kijelzőszín, a célhőmérséklet elérésekor

 • Levegőmennyiség 5 fokozatban állítható, 250 l/perc és 500 l/perc között

 • Hőmérsékletszabályozás 50 °C és 650 °C között, 10 fokos léptékekben

 • Biztonságos működés, a túlmelegedés elleni védelemnek köszönhetően

 • Felakasztó fül a kábelen, tárolási lehetőségkéntHyStream 2100 hőlégfúvó pisztoly, praktikus akasztóval

 • Kiegyensúlyozott súlyelosztásnak köszönhetően optimálisan használható álló helyzetben is, kétkezi munkavégzést lehetővé téve

 • Fúvókák széleskőrű speciális igényekre, már az alapfelszerelés részeként

 • Hidegfokozat, a hőmérséklet gyorsabb csökkentése érdekében

 • Fáradtságmentes munkavégzés, a hőlégfúvó csekély súlyának köszönhetően

 • Gyakorlatoptimalizált német ipari fejlesztés, védett márka

 • TÜV által bevizsgált, biztonsági védjeggyel ellátott termék

A HyStream 2100 hőlégfúvó pisztoly felhasználási területei, különböző munkák során:

HyStream 2100 hőlégfúvó pisztoly, festékeltávolításra HyStream 2100 hőlégfúvó pisztoly olvasztáshoz, forrasztáshoz

Festékek eltávolítása ajtókról, bútorokról különösen
gyorsan: 450 °C,  5. fokozat,
széles sugarú fúvóka,
körkörös mozdulatok és spatulyázás

Kábelek forrasztása, zsugorító munkák:
550 °C, 4. fúvásfokozat: egy gombnyomásra

HyStream 2100 hőlégfúvó pisztoly fóliamegmunkáláshoz HyStream 2100 kétkezes munkavégzést lehetővé tevő hőlégfúvó pisztoly

Optimális fóliamegmunkáláshoz, csomagoláshoz.
A forró levegő hőmérsékletének és a
levegőmennyiségnek a kombinált, pontos szabályozása
alapanyaghoz igazodó teljesítményt biztosít.

Kétkezi megmunkálás, műanyagfeldolgozás esetén:
álló helyzetben is biztonságos, borulásmentes
működés, nagy állófelületének,
stabilitásának köszönhetően

HyStream 2100 hőlégfúvó pisztoly, lakkozáshoz, festéshez HyStream 2100 hőlégfúvó pisztoly, grillgyújtó fúvókával

Jelentősen meggyorsítja a szárítási folyamatokat:
lakkozási folyamatoknál, ragasztóanyagok szárításakor

 

Percek alatt átizzítja a grillszenet,
kémiai anyagok használata nélkül,
teljesen ízsemlegesen.

 

Technikai adatok: HyStream 2100 hőlégfúvó pisztoly tulajdonságai

Teljesítmény-felvétel: 2000 W
Hőmérséklet max.: 650 °C

Levegő térfogatáram: min. 250 l/perc
Levegő térfogatáram: max. 500 l/perc
Ventiláció: 5 fokozatban állítható 
Hálózati kábel típusa: CEE 7/17
Hálózati kábel hossza: 2 m
Feszültség: 230 V / 50 Hz
Méretek: 60 x 270 x 210 mm
Súlya: 800 gr

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen minden készülékünkhöz 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a hőlégfúvó készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben elnyerte tetszését a Trotec könnyen kezelhető, rugalmasan beállítható, 2 kW teljesítményű HyStream 2100 hőlégfúvója, sokoldalú forrasztó-, szárító-, felújiítási és festési munkák végzésére, kérem, helyezze a terméket a kosárba!

Adatok
Funkciók - Ergonomikus pisztolyforma, jól kiegyenített súlyeloszlás - Levegőmennyiség 5 fokozatban állítható, 250 l/perc és 500 l/perc között - Hőmérsékletszabályozás 50 °C és 650 °C között, 10 fokos léptékekben - Felakasztó fül a kábelen, praktikus tárolási lehetőségként - Kiegyensúlyozott súlyelosztásnak köszönhetően optimálisan használható álló helyzetben is - Fúvókák széleskőrű speciális igényekre, már az alapfelszerelés részeként - Fáradtságmentes munkavégzés, a hőlégfúvó csekély súlyának köszönhetően - Gyakorlatoptimalizált német ipari fejlesztés, védett márka - TÜV által bevizsgált, biztonsági védjeggyel ellátott termék
Hálózati kábel hossza 2 m
Működési hőmérséklet Max. 650 °C
Teljesítményfelvétel 2000 W
Feszültség 230 V/50 Hz
Levegőmennyiség Min: 250 l/perc Max: 500 l/perc
Akkusfúró, csavarozó
Méretek 60 mm x 270 mm x 210 mm
Súly 800 g

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec HyStream 2100 - Hőlégfúvó pisztoly, könnyű munkavégzés, színes LED kijelző

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: HYSTREAM 2100 Hőlégfúvó
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 17.900 Ft
 • 14.900 Ft
 • Nettó ár: 11.732 Ft

Címkék: hőlégfúvó, hőlégbefúvó