-11% Akkus multifunkciós szerszámgép, LED, koffer, sok tartozék - Német márka - Trotec PMTS10-12V

Univerzális akkus szerszámgép - Minden egyben mint a svájci bicska!

Akkus multigép PMTS 10-12V

(A multifunkciós szerszámgép raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)

akkus multigép PMTS 10-12V

Miért érdemes Trotec márkájú szerszámgépet vásárolni?

Hogyan születtek a Trotec szerszámgépek?

A Trotec márka Németországban született, több, mint 30 évvel ezelőtt. A Trotec márka a széles választék és a remek árak miatt már régóta piacvezető Európában a páramentesítés területén. 2010-es évek második felében úgy döntött, hogy a Németországban már jól ismert és népszerű márkanév alatt szerszámgépeket is gyártat, és ezzel is tovább növeli bevételét és az elégedett felhasználók táborát. Megállapodott olyan tapasztalt és sikeres gyártókkal, melyek ezen a területen már ismert és széles körben elterjedt márkáknak is gyártanak. Jelenleg a márkanév népszerűsítése és a piaci részesedés növelése érdekében különösen vevőbarát áron kínálja a szerszámgépeket és pár éven belül szeretné magát az ismertebb márkák között pozícionálni. További előnye az akkus szerszámoknak, hogy tartalék akkumulátort is lehet hozzájuk vásárolni, melyeket kedvező áron kínálunk.

Vásároljon Trotec terméket bizalommal, 14 napos pénzvisszafizetési garanciával kockázatmentesen. Próbálja ki, mit tud a Trotec más barkács - kategóriás szerszámgépekkel szemben! Győződjön meg a teljesítményről saját maga, növelje az elégedett felhasználók táborát, és adja tovább a gépek jó hírét Ön is!

A rugalmas mindentudó, az igényes felújítási munkák végzéséhez

sokoldalú akkus multigép PMTS 10-12VMarás, fűrészelés, vágás, reszelés, csiszolás - úgy is mondhatjuk, hogy a szerszám, ami mindezt tudja, olyan mint a svájci bicska - a barkácsolók, lakásfelújítók elektromos svájci bicskája. Aki rendszeresen végez ilyen munkákat, bizonyára régóta álmodozik már arról, hogy ne kelljen sokféle szerszámot magával cipelnie, hanem csak egyet, ami mindent tud! A Trotec multifunkciós szerszámgépei ezt az álmot váltják valóra.
Aki eddig ilyen szerszámgépet keresett, azzal szembesült, hogy vagy jót talált, de drágán, vagy akármilyet, olcsón. A Trotec szerszámainál ilyen probléma nincsen: jó az ár, jó a termék, és a kivitel is szép, praktikus. Minden tekintetben minőségi eszközök ezek, hiszen mi nem csak a mérőeszközök és a légtechnika terén vagyunk jók, hanem az elektromos szerszámokhoz is nagyon értünk: így Ön nagyon jó ár-érték arányú eszközöket kapja tőlünk!

Mindentudó sokfunkciós multigép lakásfelújításokhoz, és egyéb munkákhoz

Legyen az deltacsiszoló, fa- és fémfűrész, flex, körfűrész, vagy hántoló - a Trotec PMTS 10-12V mindez egyben. Ez az ügyesen kialakított praktikus szerszámgép legalább annyira sokoldalú, mint azok a feladatok, amik elvégezhetők vele.
Megérkezés után azonnal munkához láthat - nem kell konnektort sem keresni. A PMTS 10-12 nagyteljesítményű motorja a beépített indításcsillapító miatt rángatás nélkül indul. Egy 12 V-os cserélhető, nagy energia leadására képes akku táplálja, ami a Lítium-Ion technológiának köszönhetően mentes mind a memória-hatástól, mind a használaton kívüli lemerüléstől, és a teljes feltöltése sem tart egy óránál tovább a géppel együtt szállított gyorstöltőkészülékkel. Az aktuális töltöttségi állapotot egy LED-ekből álló, háromfokozatú világító töltöttségjelző mutatja.

Széleskörű felhasználási lehetőségek

akkus multigép tulajdonságai PMTS 10-12V- Lamináltparketta precíz vágása, kivágások készítése a fal mentén.
- Csapolások készítése körfűrésszel, asztalosmunkáknál
- Kiálló csavarok, szögek levágása a flexkoronggal fabútoroknál, kerítéseknél, ajtóknál.
- Kaparókés leragasztott padlószőnyegek, műanyagpadlók, valamint malter-, csemperagasztó-, festék- és tapétamaradványok eltávolítása.
- Kiálló fém- és műanyag csövek levágása
- Deltacsiszoló sarkok, élek lecsiszolásához - ha a porelszívót is használjuk, különösen tiszta munkavégzés lehetséges. A készlethez 18 csiszolópapírt adunk, fához és fémhez.
- Körcikkvágólap finom vágásokhoz, kötések létrehozásához, sokféle fa-, fém-, műanyagfajtához.
- Egyéb praktikus felhasználási lehetőségek, például konnektorok helyének kivágása gipszkarton, vagy fázerlapokon.

 

Kényelmesen, sokoldalúan használható szerszámgép LED világítással felszerelt akkus multigép PMTS 10-12V

A jó formatervezésnek és az akkumulátoros üzemnek köszönhetően a PMTS 10-12V-vel a nehezen elérhető helyeken is jól lehet dolgozni. Ha nagyon szűk és sötét a hely, az sem baj, mert nem kell külön megvilágításról gondoskodni: a beépített LED-es megvilágításnak köszönhetően jól látható a munkaterület.
A jó fogást vékony markolat, és a központi lágy betét biztosítja. A jól felépített, alaposan átgondolt kivitel lehetővé teszi az egykezes használatot, és a rezgésszám fokozat nélküli beállítását. Így a készülék teljesítményét Ön bármikor az adott anyaghoz és művelethez igazíthatja. A 3,2 fokos nagy rezgésszög a sarkokban, és az éleken is precíz munkát tesz lehetővé. 12 munkahelyzetben alkalmazható multifunkciós szerszám PMTS 10-12V

Praktikus gyorsrögzítők

A PMTS 10-12 gyorsrögzítőivel gyorsan és egyszerűen cserélhet szerszámbetétet. Felemeljük a feszítőkart, és segédszerszám használata nélkül kicseréljük a betétet, és eközben be is állítjuk a 12 lehetséges munkahelyzet egyikébe. A jól kialakított befogó nem csupán a szilárd szerszámrögzítést garantálja, hanem egyben az OIS szabvány szerinti betétekkel is kompatibilis, így a szerszámbetétek kiválasztásánál Ön a lehető legszabadabban választhat.
Teljesen mindegy, hogy laminált padlót fűrészelünk, csempefugát marunk ki, habarcsmaradványokat távolítunk el, vagy különféle felületeket csiszolunk le - az akkumulátoros üzem hordo
könnyen kezelhető multifunkciós szerszám PMTS 10-12Vzhatósága és a tartozékok sokfélesége a PMTS 10-12V-t mindenféle javítási- vagy felújítási munkára alkalmassá teszi, legyen szó akár házról, akár kertről.

Sokféle tartozék

Nem csak a gép maga elégít ki mindenféle igényt, hanem a hozzáadott tartozékok listája is: delta csiszolólap 18 csiszolópapírral, fához, fémhez, speciális körfűrészlapok fához, fémhez, gipszkartonhoz, szegmenslapok, és kaparókés - ez mind az alapkivitellel együtt szállítva, hordozókofferben, a gyorstöltőkészülékkel együtt. akkus multigép töltöttségjelzéssel PMTS 10-12V

Rezgésmentesítő fogantyú

Ez a külön felcsavarozható tartozék erősebb, biztosabb és precízebb fogást nyújt a géphez.

Porelszívás

Ezt a csatlakozót is alapból adjuk a géphez. Porszívóhoz csatlakoztatva a munka közben keletkező por, piszok nyom nélkül eltűnik. fokozatmentes szabályozóval ellátott akkus multigép PMTS 10-12V

További tartozékok

Természetesen az alapkivitelen túl lehetőség van a PMTS 10-12V-t további tartozékokkal felszerelni, mint például az
univerzális szett multifunkciós szerszámgéphez,  a fürdőszobai felújító készlet, valamint a háromszög csiszolópapír készlet.  Ezen kívül a szerszámbefogó sok más gyártó eszközeit is képes befogni.
 

Tartozékok listája LI-ion akkumulátoros gyorstöltős multigép PMTS 10-12V

nagy felszereltségű akkus multifunkciós szerszám PMTS 10-12VA géppel együtt az alábbi tartozékokat adjuk:

1 db HCS SC 80/30 kaparókés csemperagasztó-, szilikon-, malter- és festékmaradványok eltávolításához
1 db HSS SM 85/20 szegmensfűrészlap fához, fémhez
1 db BIM CS 75/25 körfűrészlap   fához, műanyaghoz, üvegszálerősítésű műanyaghoz, könnyű- és színesfémhez. nagy teljesítményű akkus multigép PMTS 10-12V
1 db HCS CS 95/40 körfűrészlap fához, gipszkartonhoz és lágy műanyagokhoz
1 db Delta csiszolólap
12 db delta csiszolólap fához
6 db delta csiszolólap fémhez

 

Minőségi akkumulátor

Lítium-Ion akkumulátor memória-hatás, önkisülés nélkül. Bármikor levehető a töltőről, és használható károsodás nélkül.    
Maga a "Lítium-Ion" besorolás még nem jelent garanciát, a különféle gyártók különféle akkumulátorai sokszor eléggé eltérő minőséget képviselhetnek. Egyesek rosszabb anyagminőségű elektródákat használnak, más akkumulátoroknál a lemerülés közben látványosan csökken a teljesítmény.
A Trotec NMC típusú prémium akkumulátorai nagy energialeadásra képesek egészen a kimerülés utolsó fázisáig. Még akkor is tud dolgozni a gépekkel, amikor már majdnem teljesen lemerült az akkumulátor.   
A folyamatos és zavartalan munkavégzés biztosításához a szerszámgéphez való tartalék akkumlátor megrendelésére az alábbi linkre kattintva van lehetőség:
https://lpv.hu/Trotec-akku-multifunkcios-pmts10-12v 

Használatkor különösen előnyös:

- kábel nélküli üzem, 12V-os, 1,5 Ah kapacitású erős Lítium-Ion akkumulátor
- Erős, fordulatszámát terhelés alatt sem változtató motor
- Vibrációs technológia csiszoláshoz, véséshez, fűrészeléshez, daraboláshoz
- Fokozat nélküli rezgésszám váltás lágy indítással
- Gyorsrögzítő rendszer, néhány másodperc alatt, szerszámok nélkül cserélhető tartozékokkal
- 12 különböző pozícióba állítható szerszámok
- 3 fokozatú töltöttségjelző
- Beépített munkaterület megvilágító LED
- Extra fogantyú a precíz vezetéshez és a tompított rezgésű munkához
- Porelszíváshoz felszerelhető tartozék
OIS kompatibilis szerszámbefogó, fa- és fémvágó körfűrész, fa- és gipszkarton vágólap, fa- és fém kaparókés, deltacsiszoló

Sokoldalú felhasználhatóság, renováláskor, átépítéskor, építkezéseken, fával, fémmel, műanyaggal, mindez képekben

csiszoló akkus multigép PMTS 10-12Vfűrészfunkciós akkus multigép PMTS 10-12V fűrészes akkus multifunkciós szerszám PMTS 10-12V kaparókéses multifunkciós szerszám PMTS 10-12V
körfűrészlapos akkus multigép PMTS 10-12V akkus multigép fémmunkákhoz is PMTS 10-12Vpraktikus akkus multifunkciós szerszám PMTS 10-12Vfafűrészes akkus multigép PMTS 10-12V

Kockázatmentes vásárlás

Webáruázunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az akkus multifunkciós szerszámgépet. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Műszaki adatok:

    Üresjárati fordulatszám, első fokozat: 5.000 - legmagasabb fokozat 19.000 min-1
    Rezgésszög: 3,2°
    Zajszint: 73,5 dB(A)
    Rezgéskibocsátás-érték csavarás ah=in: 9,424 m/s2 / tűrés K: 1,5 m/s2
    Védőosztály: II
    Névleges akkumulátorfeszültség: 12 V
    Kapacitás: 1.500 mAh
    Akk típusa: Li-Ion
    Méretek HxSzxM: 280 x 90 x 54 mm
    Súly: 1,25 kg


Amennyiben elnyerte tetszését a Trotec kiváló minőségű PMTS10-12V akkus multifunkciós szerszámgépe, kérem helyezze a kosárba.

 

Szerszámgép
Funkciók - Erős, fordulatszámát terhelés alatt sem változtató motor - Profi vibrációs technológia csiszoláshoz, véséshez, fűrészeléshez, daraboláshoz - Fokozat nélküli rezgésszám váltás lágy indítással - Gyorsrögzítő rendszer, néhány másodperc alatt, szerszámok nélkül cserélhető tartozékokkal - 12 különböző pozícióba állítható szerszámok - 3 fokozatú töltöttségjelző - Beépített munkaterület megvilágító LED-lámpa - Extra fogantyú a precíz vezetéshez és a tompított rezgésű munkához - Porelszíváshoz felszerelhető tartozék - OIS kompatibilis szerszámbefogó, fa- és fémvágó körfűrész, fa- és gipszkarton vágólap, fa- és fém kaparókés, deltacsiszoló
Rezgéskibocsátás érték Csavarás ah = in: 9,424 m/s2 Tűrés K: 1,5 m/s2
Rezgésszög 3,2 °
Üresjárati fordulatszám Első fokozat: 5.000 - 19.000 min-1
Akkusfúró, csavarozó
Zajszint 73,5 dB
Akku típusa Li-Ion
Akku kapacitás 1.500 mAh
Akku feszültség 12 V
Akku töltési idő 1 óra
Töltő hálózati csatlakozás 230 V/50 Hz
Kimeneti feszültség 20,8 V
Névleges áramfelvétel 2000 mA
Méretek 280 mm x 90 mm x 54 mm
Súly 1,25 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Akkus multifunkciós szerszámgép, LED, koffer, sok tartozék - Német márka - Trotec PMTS10-12V

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

  • Gyártó: Trotec
  • Termék kód: Multifunkciós akkumulátoros szerszámgép
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 25.590 Ft
  • 22.900 Ft
  • Nettó ár: 18.031 Ft

Címkék: akkus multifunkciós szerszám