Beltéri Bútorok

Új beltéri bútorok az otthon számára!

Gyönyörű ház új beltéri bútorokkal a vivahome.hu-től!

Függetlenül attól, hogy bútorokat keresel-e az első otthonod számára, vagy új ötleteket akarsz-e élni: A vivahome.hu bútorüzletében számos berendezési ötlet található a gyönyörű otthon számára. 

Bútorok vásárlása valós áron online - most bútorüzletünkben!

Bútoraink online boltjában korszerű dizájnú, magas színvonalú bútorokat tudunk megvásárolni. Bútoraink kiválasztása szigorú minőségi jellemzőken alapul. A folyamatok folyamatos optimalizálásával és partnereinkkel való szoros együttműködésben tartósan biztosítjuk alacsony árainkat.

100% -os szolgáltatás ügyfeleink számára - csak a vivahome.hu-en!

Szükség esetén alapos konzultációt kap. Akár telefonon, akár e-mailben - az illetékes szerviz csapatunk szívesen ad tanácsot. A részletes német nyelvű szerelési útmutató gyors üzembe helyezést tesz lehetővé. Így rövid időn belül használhatja bútorát. Ha az Ön készüléke hibát mutat, azonnal gondoskodunk a panaszáról. Egy másik előnye velünk: Ha szeretné átrendezni az árut, akkor minden részünket velünk is évek után kapja meg.

Ingyenes szállítás Németországon belül - Hogyan vásároljunk online szórakozást?

Németországon belüli szállítások esetén nincsenek szállítási költségek. Mivel a hét folyamán szállítunk minden napot, az áru a lehető leghamarabb érkezik. Minden bútor elemet szállítanak otthonába jól csomagolva. A szállítás GLS vagy Schenker segítségével történik.

Megrendelésének kifizetéséhez a következő fizetési módok érhetők el:

  • Fizetés előre (átutalás)
  • Pay Pal

 

Szeretné megkapni az árukat külföldi címre? Természetesen ez lehetséges. Ebben az esetben a szállítási költségek felmerülnek. Ezért ebben az esetben javasoljuk, hogy külföldön küldje el a szállítási költségeit .

Rendeljen beltéri bútorokat online az év 365 napján - a vivahome.hu online boltjában

Az online boltunk évente 365 nap van a vásárlás körül. Akár éjjel, vasárnap, akár ünnepnapokon - online boltunkban is otthoni otthoni bútorokat rendelhet.

A választékunk a következő cikkeket tartalmazza:

 

Nyugodt éjszakák és gyönyörű álmok ágyai!

Ágynemzeti kínálatunk kárpitozott, fém és dobozos ágyakat tartalmaz. Modern, kárpitozott , egyszerűen kezelhető, bőrrel borított ágyainkat elegáns megjelenés és stabil szerkezet jellemzi. A fém ágyak időtlen kialakításúak és porszórt acélvázzal rendelkeznek. A Boxspring ágyak teljesen trendiak . A kiváló minőségű Bonell rugós matrac egyedülálló alvási élményt kínál. A mi ágyaink nyugodt éjszakákat és gyönyörű álmokat biztosítanak. A legtöbb modell különböző színekben és méretekben kapható.

Töltsön fel egy hálószobát egy make-up asztallal!

Frissítse hálószobáját a kiváló minőségű smink-asztalainkkal. A romantikusan vidám vidéki ház, ívelt formák és gyönyörű fiókfogantyúk teszik ezt a smink-asztalot igazi kiemelésre. Nálunk csak sminkes asztalok tükrökkel és székekkel vannak ellátva.

Ékszer szekrények: Hogyan tárolja a legértékesebb ékszereit!

A mi ékszer szekrényeinkkel mindig ékszereket állítunk össze. Már nem kell keresned a megfelelő ékszereket az esti esti ékszerdobozban kedveseddel. Ékszer szekrényünk világosságot és rendet biztosít.

Ergonomikusan kialakított irodai székek: A modern irodai munkahelyen!

irodai székek ergonomikus. Megakadályozzák a hátproblémákat, és elengedhetetlenek az egészséges munkához. Az irodai székek magasságban is állíthatók. Hogyan igazítható az ülés magassága a méretéhez? Kényelmes paddal és kényelmes karosszékkel biztosítják az optimális ülés kényelmet.

Bárszékek: Elegáns ülések számlálókhoz és extra magas asztalokhoz!

bárszékek nagyon kényelmesek a kiváló minőségű bőrutánzatok miatt. Meghívják Önt és vendégeit, hogy maradjanak el. A bárszék magasságát úgy lehet beállítani, hogy optimálisan beállíthassa az ülés magasságát asztalhoz, számlálóhoz vagy sávhoz. A széklet alapja csúszásgátló gumi bevonattal van rögzítve.

Zuhanypanelek: A hihetetlen zuhanyzási élményekért!

Sokan jól ismerik a zuhanypaneleket eddig csak a nagy wellness létesítményekből. De ez az öröm most már elérhető a saját zuhanyozáshoz. És megfizethető áron! A zuhanypanel szinte minden hagyományos zuhanykabinban illeszkedik. A masszázs fúvókák egy kemény nap után pihentető zuhanást biztosítanak. Számos modell telepítése is egyszerű. A falra szerelhetők, mint a csavarokkal és tüskékkel ellátott kép. A rozsdamentes alumínium és a hidegfúvó fúvókák hosszú élettartamot biztosítanak.

LED Strip: A stílusos fényes ékezetek a szobákban!

A LED Stripes segítségével világosságot és színt hoz a lakóterébe. Nem számít, hogy egy nappali, hálószoba vagy étkező: a trendi LED csíkok sok szobában használhatók. A színeket kényelmesen vezérelheti egy távirányítóval. A LED-csíkok könnyen összeszerelhetők és vághatók a kívánt hosszúságúra.