Ágyak

Mutat:
Rendezés:

Hideghab matrac - kényelmes, lélegző, H3 keménység, 140 x 200 cm

140 × 200-as hideg habszivacs matrac, az optimális fekvőkényelem érdekében A hideg habszivacs..

49.990 Ft 47.990 Ft
Nettó ár: 37.787 Ft

Hideghab matrac - kényelmes, lélegző, H3 keménység, 180 x 200 cm

180 × 200-as hideg habszivacs matrac az optimális fekvőkényelem érdekében A hideg habszivacs ..

69.000 Ft 49.720 Ft
Nettó ár: 39.150 Ft

Hideghab matrac - kényelmes, lélegző, H3 keménység, 160 x 200 cm

160 × 200-as hideg habszivacs matrac a kényelmes pihenés érdekében A hideg habszivacs matrac ..

65.400 Ft 47.720 Ft
Nettó ár: 37.575 Ft
Ágyak

Ágyak – pihentető alvás, hogy jól induljon a nap

Webáruházunk széles választékkal áll vásárlói rendelkezésére a kárpitozott, a fém keretes és a rugós ágyak kategóriájában. Kínálatunkra a modern kidolgozás jellemző. A megfelelő kényelmet és helyet az alábbi matracméretekkel biztosítjuk akár egy, akár két személy részére: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm. Egy sikeres naphoz megfelelő pihenésre van szükség, ehhez nyújtunk termékeinkkel segítséget. Nézze át kínálatunkat és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt! 

 

Ágyak – nyugodt éjszakák!

Az Ön ágya a vivahome.hu-től - a pihentető éjszakákért

 

Ágya elhasználódott az évek alatt? Vagy új lakás vásárlása, így új hálószoba kialakítása a terv? Nálunk a kedvező áron megvásárolható ágyak széles választéka várja. Kényelme és elégedettsége érdekében a kárpitozott, fém és rugós ágyakat különféle színkombinációkban, több matracmérettel és egyes modelleket akár LED világítással, vagy ágy alatti tárolóval felszerelve is rendelheti.


Számos tanulmány készült már a nyugtalan alvás egészségre gyakorolt negatív hatásairól. Sajnos ennek következtében a betegségekre fogékonyabbá válhatunk, elégedetlenebbek és kevésbé hatékonyak lehetünk. A tökéletes, nyugodt alvás a jóllétünk alfája és omegája. Elengedhetetlen, hogy éjjel a szervezet megfelelőképpen tudjon pihenni és feltöltődni. Ez az egész családra vonatkozik, gyermekekre, serdülőkre egyaránt, hiszen az Ő szervezetük, testük még fejlődésben van, így különösen fontos a pihentető alvás feltételeinek megteremtése számukra. Körültekintően, alvási szokásainkhoz, igényeinkhez igazodva válasszunk ágyat és matracot. 

 

Olcsó ágyak széles választéka!

Választékunkban jelenleg a következő típusú ágyakat találja:

Fém ágyak:

Ezek az ágyak porszórt acélból készültek. Könnyed, légies vonalvezetésük ellenére erősek és magas a terhelhetőségük. Modern, mégis időtlen stílusukkal igazán szemet gyönyörködtető darabok.

Kárpitozott ágyak:

Ezeknek az elegáns ágyaknak a teljes kerete tartós, jó minőségű műbőrrel kárpitozott, így nagyfokú kényelmet biztosítanak. Könnyen karbantartható, és rendkívül kellemes tapintásával fokozza az éjszakai komfortérzetet.  

Rugós ágyak:

A Boxspring ágyak Amerikából származnak, és ma már egyre népszerűbbek Németországban. Fokozott kényelmet biztosítanak a békés, nyugodt alváshoz. Mivel ezek az ágyak magasabbak, ez a kialakítás ideális az idősebb korosztály számára is, megkönnyítve ezzel a lefekvést és a felkelést.

Rendelhető ágyak méret szerint:

  • 140 x 200 cm
  • 160 x 200 cm
  • 180 x 200 cm

Ma már csak önmagában a kényelem nem elegendő az elégedett vásárláshoz, az esztétikai hatás legalább ennyire fontos. Ágyaink e tekintetben is megállják a helyüket modern, időtálló stílusukkal. Egyes kárpitozott ágyaink ágyneműtartókkal kaphatók, amelyek rengeteg helyet biztosítanak a tárolásra. Valamint egyes esetekben távirányítóval vezérelt LED-es világítás is fokozza a megnyerő külső hatást.
Kényelmes online rendelés – gyors, ingyenes kiszállítás

Kényelmes online rendelés - Gyors és ingyenes szállítás!

 

Megtalálta az elvárásainak megfelelő ágyat? Ha igen, ne habozzon! Vásárolja meg kényelmesen, otthonról a kiválasztott darabot. Amennyiben nincs külön jelezve a várható szállítási idő, úgy 1-2 napon belül kézhez is kaphatja a megrendelt terméket. Németország területén a szállítás ingyenes. Az összeszerelési útmutató (német nyelvű) segítségével gyorsan, zökkenőmentesen fel is állíthatja új ágyát.

 

Mit vegyünk figyelembe ágy vásárlás esetén?

 

Nincs általánosan felállított szabály arra vonatkozóan, hogy milyen az ideális ágy. Mivel életünk közel 30%-át átalusszuk, mindenképpen alvási szokásainknak és igényeinken figyelembevételével válasszunk. Segítségképpen néhány nem kötelező érvényű jó tanács:

 

Felhasználók száma

Kétségkívül fontos szerepet játszik, hogy hány személy fogja használni az ágyat. Ha nem a megfelelő méretet választjuk, a kevés helyből fakadóan a mozgástér bekorlátozódik. Így a pihentető alvás is elmarad. Az optimális méret két személy esetén legalább 160 cm matracszélességet jelent. 

Felhasználók testmagassága és testsúlya

A jó ágynak legalább 20 cm-rel hosszabbnak kell lennie, mint a használó testmagassága. A testsúly is fontos tényező a matrac kiválasztásánál, hiszen ettől függ mekkora nyomás éri a matracot. Nem biztos azonban, hogy ez azt jelenti, hogy nagyobb súlyú személynek célszerűbb keményebb matracot választania. Ez esetben jobb inkább a tapasztalatokra és a matrac kipróbálására hagyatkozni. Fizikai panaszok, betegségek megléte is befolyásolja a döntést, például ízületi fájdalmak, mesterséges ízületek megléte esetén a magasítható, vagy alapból magasabb ágy nagyban hozzájárul a kényelmes és biztonságos használathoz.

 

A hálószoba mérete is befolyásoló tényező

A szoba mérete

Fontos precíz méréseket végezni vásárlás előtt, elkerülendő a kellemetlen meglepetéseket. Vegyük figyelembe, főleg idősebbeknél, hogy megfelelő mennyiségű hely álljon rendelkezésre a kilépési és belépési oldalon. 

Helyiség kialakítása

Mivel a hálószoba mindannyiunk számára különleges hely, fontos, hogy az itt töltött idő kellemesen, nyugodtan, kellő harmóniában teljen. Ezért az új ágy esztétikailag is meg kell, hogy feleljen mind az Ön igényeinek, mind pedig a hálószoba stílusának, kialakításának. 

 

Költségvetés

 

Az árak webáruházunkban elég széles skálán mozognak. Hatékonyabbá és gyorsabbá teheti vásárlását egy előzetes költségvetéssel, amellyel meghatározza az ágyra, matracra szánható maximális összeget.

Szállítás költség

Ezek a költség sajnos sok esetben jócskán megnövelhetik a vásárolt áruk ellenértékét. Megtévesztő lehet, ha a legalacsonyabb ár kategóriában szállítási költség nélküli árat adnak meg az áruházak. A vivahome.hu-nál ez nem így működik. Németország területén történő kiszállításkor nem számolunk fel szállítási költséget. 

Szállítási idő és rendelkezésre állás

Áruházunkban a megvásárolni kívánt termékek rendelkezésre állásáról és várható szállítási idejéről is tud tájékozódni.