Kárpitos Franciaágyak

Kárpitos Franciaágyak

Kárpitos ágyak - hangulatos alvó oázis, idilli éjszakák

Kárpitozott ágyaink elegáns megoldást kínálnak a pihentető alváshoz és az édes álmokhoz. Egy nyugodt éjszaka után energikusan indulhat a nap és nagyobb sikerrel nézhetünk szembe a kihívásokkal.  Ízlésének, elvárásainak megfelelő méretben, színben, formatervezésben állnak rendelkezésére ezek a puha, kényelmes szobabútorok. Teremtse meg saját hangulatos oázisát az idilli éjszakákhoz.

Vásároljon kedvező áron, online!

Webáruházunkban széles választékban talál kárpitos ágyat, melyek kényelmüknél, puhaságuknál fogva pihentető, nyugodt alvást biztosítanak. Hálószobájának ízléses berendezéséhez járulnak hozzá időtlen, esztétikus bőrutánzat huzatukkal, és páratlan hangulatot, életérzést nyújtanak Önnek. Számos méret, szín és forma közül választhatja ki a leginkább megfelelő, magas fokú alvási kényelmet biztosító ágyat.

 

Exkluzív kárpitozott ágyak széles választékban

Fekvőhelyünknek bőséges helyet kell biztosítania számunkra, és mindemellett a design is fontos szerepet kap. A nyugodt alvás csak kényelmes ágyban biztosított, a külső szépség pedig nélkülözhetetlen a stílusos, harmónikus otthon megteremtéséhez. Választékunkban minden bizonnyal megtalálja az ehhez szükséges megoldást. Kárpitozott ágyaink tartós és rendkívül könnyen kezelhető szintetikus bőrkárpitokkal vannak bevonva, mely nagyon kellemes érzetet kelt. A puha párnázat pedig csak tovább növeli a kényelmi szintet.

 

Kínálatunkban három különböző méretet talál, válassza az igényeinek megfelelőt. A 140 x 200 cm-es fekvőfelületű ágykeretek ideálisak egyszemélyes ágy esetén, bőséggel adva helyet ezzel a nyugodt, kényelmes alváshoz. A 160 x 200 cm-es és a 180 x 200 cm-es keret a kétszemélyes ágyak kialakításához nagyszerű választás, mindkét személy részére elegendő helyet kínálva.

Ágymodellek tároló hellyel

Kárpitos ágyaink között a „Lyon” elnevezésű modell négy darab, süllyesztett, egyenként 55 x 75 x 13 cm-es tároló dobozzal van felszerelve, melyek rengeteg helyet biztosítanak ezzel ágyneműk, párnák, ruhák tárolásához. Szín és formakialakítása tökéletesen illeszkedik az ágykerethez.

Kárpitos ágy LED világítással

Egyes kárpitozott ágyaink fejlécbe integrált LED világítással vannak felszerelve, mely távirányítóval működtethető. Számos szín beállítható, akár váltakozva is, igazodva az Ön hangulatához. Ezek a lámpák rendkívül tartósak és energiatakarékosak. 
 

Kárpitozott ágy olcsó online vásárlással - Miért minket válasszon?

Jó minőségre törekszünk, kedvező áron. A nyersanyag és a feldolgozás kiváló minősége, a hatékonyság és az innováció fontos szerepet játszanak beszállítóink kiválasztásánál. Köszönhetően a nagyszámú értékesítésnek, az optimalizált folyamatoknak és a partnereinkkel való szoros együttműködésnek, magas minőséget tudunk kínálni alacsony áron. 

Kiváló minőségű kárpitozott ágy kedvező áron

A kárpitos ágyak összeszerelése

A német nyelvű szerelési útmutatóval, lépésről lépésre haladva, szakember igénybevétele nélkül is könnyedén felállíthatja újonnan megvásárolt ágyát. Mindenekelőtt ellenőrizze a csomag tartalmát az alkatrészlista segítségével. Amennyiben hiányt, vagy problémát észlel, késlekedés nélkül lépjen kapcsolatba velünk. A hiányzó vagy hibás alkatrészeket haladéktalanul továbbítjuk. 
 

Rendelhet bármikor az év 365 napján!

Az év 365 napján, napi 24 órában állunk rendelkezésére vásárlás esetén, nem kell az üzletek nyitvatartási rendjéhez igazodnia. Otthon, kényelmes foteljéből rendelheti meg a kiválasztott ágyat, és néhány munkanapon belül már használatba is veheti. Vásároljon a vivahome.hu-ról kényelmesen, kedvező áron!

 

 

Jelenleg nincsenek termékek ebben a kategóriában.