Rugós / Boxspring Ágyak

Rugós / Boxspring Ágyak

Boxspring ágyak – a prémium kategóriás választás
 

Volt része valódi luxus élményben a legutóbbi nyaralása alkalmával? Ha igen, akkor már tudja, hogy miért tekintenek a rugós ágyakra a királyi osztály ágyaként. Ma már egyre több otthonban megtalálhatók, hiszen egyedülálló kényelmük, tágas fekvőfelületük, esztétikus kivitelezésük meggyőző érvek emellett a luxus termék mellett. Még az idősek számára is rendkívül előnyösek magasságuk miatt, amivel megkönnyítik a fel- és leszállást azok számára, akiknek ez nehézséget okoz. Varázsolja otthonába a világ legjobb szállodáinak luxus körülményeit! Rendelje meg online új rugós ágyát a vivahome.hu-ról!


Boxspring ágyak az exkluzív kényelemért – online vásárlás kedvező áron


A hálószobai trend éllovasai napjainkban a boxspring ágyak. Sokan ismerik már a luxus és wellness hotelek kedvenceit, melyek Németországban már egyre több otthonban is megjelentek. Hogy van Ön ezzel? Talán már része is van ebben a csodálatos élményben? Ha még nincs, akkor most webáruházunk kínálatában megtalálhatja a megfelelőt színben, méretben, formában. Rendeljen most, és mielőbb élvezze a kényelmes, csodálatos alvás nyújtotta jó közérzetet.


Rugós ágyak – új trend Amerikából


Amerikában a XIX. század végén fejlesztették ki ezt az ágy típust, mely amerikai ágy, vagy kontinentális ágy néven volt ismert. Az ágy különleges tulajdonsága, hogy a matrac közvetlenül az ágykeretbe épített rugórendszeren fekszik. Ezen kívül pedig ezekhez az ágyakhoz általában nagyon vastag matracot használnak a még kényelmesebb alátámasztásért. Ezeket az ágyakat az Egyesült Államokban felsőkategóriás termékként tartják számon és már széles körben elterjedt a használata Németországban is. A boxspring ágyak egyszerre biztosítanak magas szintű komfortérzetet és kitűnő megjelenést.


Maximális kényelem, kedvező áron

 

A kifogástalan minőségű rugós ágyak használatakor olyan érzése van az embernek, mintha a felhők között aludna. Ez az ágy alátámasztásával kíméli a matracokat a rájuk nehezedő súlytól, így a test még nagyobb fokú kényelmét és teljesen nyugodt pihenését biztosítja. Emellett lenyűgöz minket az időtlen design, a nemes és elbűvölő megjelenés. Tehát esztétikai szempontból is meggyőzőek. A boxsprig egy luxus ágy rendszer, mely a világ legjobb szállodáiban már régóta standard. 
 

A boxspring ágyak előnyei:
•    Verhetetlen kényelmet biztosítanak.
•    Egyenletes alátámasztást nyújtanak a testnek.
•    Kiváló légáramlás garantálja a kellemes alvást.
•    Megfelelő magasság a könnyed fel- és lelépéshez.
•    Jó hőszigetelők.

 

Magas színvonalú felszerelés, alacsony ár
 

 

Jelenleg 140 x 200 cm és 180 x 200 cm fekvőfelülettel kaphatók. Ha két személy kívánja használni az ágyat, lehetőleg személyenként ne haladják meg a 160 kg-ot. A vastag Bonell rugós matracok optimális alátámasztást, stabilitást nyújtanak, így biztosítva a nyugodt alvást. Másnap pedig kellő energiával és lelkesedéssel kelhet. A 60 és 66 cm-es fekvő magasság kényelmes fel- és lelépést biztosít, különösen idősek és ízületi problémával élők esetében előnyös.

A kárpitozott fejtámláknak köszönhetően a TV nézés és az olvasás is rendkívül komfortos környezetben történhet, valamint a falat is óvja a koszolódástól, kopástól. A kifinomult megjelenést a Faux bőrborítások és a különböző színű, mintázatú szövetek biztosítják. Egyes boxspring ágyak, mint a Ney Jersey, LED-es világítással vannak felszerelve, melyek a fejrészbe vannak integrálva és távvezérléssel működtethetők. A tömör fából készült ágy rendkívül hosszú élettartammal bír. A német nyelvű összeszerelési útmutató segítségével könnyen felállítható. 
 

Miért minket válasszon?
 

Kiváló minőségű rugós ágyak, olcsón
 

Olyan beszállítókkal dolgozunk, akik magas színvonalat képviselnek a nyersanyagok kiválasztásában, valamint termékeik gyártásában. Rendszeres ellenőrzést tartunk a szigorú kritériumoknak való megfelelés érdekében. A hatékonyság és a nagy mennyiségű értékesítés lehetővé teszik, hogy termékeinket alacsony áron tudjuk kínálni. 

Gyors kiszállítás
 

Új, prémium kategóriás ágyát XXL-es raklapon szállítjuk, az ellenérték jóváírását követő néhány munkanapon belül. A szállító cég előzetesen időpontot egyeztet Önnel az áru átvételére vonatkozóan.
 

Az ágyak összeszerelése
 

Nem szükséges sem szakember, sem kézügyesség az ágyak felállításához, csak követnie kell az szerelési útmutatót lépésről lépésre. Győződjön meg róla, hogy minden szükséges alkatrészt kézhez kapott. Amennyiben hiányzik vagy sérült bármely elem, késlekedés nélkül forduljon ügyfélszolgálati munkatársunkhoz. 

Jelenleg nincsenek termékek ebben a kategóriában.