-18% Azonnal szállítható Trotec TFC 17 E elektromos fűtőberendezés, kerámia fűtőventilátor - 2 kW

Elektromos fűtőberendezés, kerámia fűtőventilátor TFC 17 E

Azonnali meleg, előfűtés nélkül. Turbófűtés, hűvös napokra.

(A termékjelenleg raktáron van, kiszállítás 1-3 munaknap alatt!)

Szép formájú nagy teljesítményű kerámia fűtőventilátor TFC 17 E

Energiahatékonyan, turbó gyorsasággal

Kompakt, praktikus kerámia fűtőventilátor TFC 17 ENedves, hideg és szürke: a nyár végén éjszakénként már kellemetlen hűvösre fordulhat az időjárás, és fűtetlen terekben leeshet a hőmérséklet, ami sok minden, csak nem komfortos, kényelmes. Mit tegyünk, ha az időjárás szeszélyesre vált?  Üzemeljük be és tekerjük fel a fő fűtést, és a mondás szerint, fűtsük el a pénzünket? Vagy burkolózzunk meleg takarókba, és reménykedjünk abban, hogy hamarosan kisüt még a nap? Ezek közül egyikre sincs szükség! A TFC-sorozat kerámiabtétes fűtőtestjeivel nem fázunk évszakváltáskor, átmeneti időszakokban vagy ha a nyár a nedves őszbe fordul át.
A TFC 17 E kerámiabetétes fűtőventilátor két választható fűtésfokozattal (1.200 és 2000 watt teljesítménnyel), fokozatmentesen szabályozható termosztáttal kiváló teljesítményű kiegészítő fűtőtest az otthonunk gyakorlatilag minden helyiségébe, területére. A nappaliban, a hálószobában, vagy a gyerekszobában: mindegy, hol használjuk, ahol gyorsan és megbízhatóan van szükség melegre, a TFC 17 E modern kerámiabetétes fűtőtest termosztát szabályozású kellemes melegről gondoskodik. Ha elérte a kívánt célhőmérsekletet, a kerámia hősugárzó automatikusan kikapcsol. Mindaddig, míg a termosztát egy célértéket el nem érő hőmérsékletet mér, mert ekkor folytatódik a fűtés, melegítés. Nagyobb terek felfűtéséről egy bekapcsolható 60°-os oszcilláló mozgás gondoskodik, így a meleg levegő eloszlása még egyenletesebb.
A TFC 17 E fűtőventilátor a lehető leginkább alkalmazkodóképes. Kompakt méreteinek köszönhetően csak kevés helyre van szüksége. Praktikus fogantyúja megkönnyíti a felhasználási helyek változtatását, és ha hosszabb ideig nem használjuk, könnyedén eltűnik egy szekrényben.

100%-ban szennyezőanyag-kibocsátás nélküli meleg: szagok és mellékhatások nélkül

Az allergiások végre fellélegezhetnek!  Egyre többen érintettek légúti megbetegdésekben, és reagálnak érzékenyen a nem tiszta beltéri levegőre. Allergiásoknak épp ezért a TFC -sorozat készülékei kifejezetten ajánlottak: míg a hagyományos fűtőszálas technológiát használva por vagy állatszőr ég el a fűtőszálakon, a kerámia fűtőelemek 100%-ban tiszta meleget állítanak elő, mindenféle káros anyag kibocsátása és a kellemetlen mellékhatások nélkül.

Biztonsággal, a legújabb technikai fejlesztések szerint

Biztonsági és védelmi funkciók, a még komfortosabb fűtés érdekében
Nemcsak legújabb technológia szerinti fejlesztésével, hanem biztonsági és védelmi funkcióival is meggyőzi a TFC 17 E fűtőventilátor használóit. Mindenképp plusz pont a biztonság érdekében, hogy nincs érzékeny fűtőszál. Ezek a hagyományos fűtőtesteknél nemcsak izzó forróak lettek, hanem tartós használat során könnyen kiégtek. A TFC 17 E fűtőventilátorban használt kerámia-elemek ezzel szemben nem igényelnek karbantartást, és hosszú élettartamúak. A készülék talpába integrált felbillenés elleni védőkapcsoló azonnal kikapcsolja a fűtőtestet, ha az megbillen. És túlmelegedés esetén is automatikusan kikapcsol a fűtőtest. Biztos, ami biztos!

Villámgyors meleg, gyakorlatilag mindenhol

A TFC 17 E fűtőventilátor gyorsan, a lehető legegyszerűbben, azonnal meleget biztosít. Helyezzük el megfelelően a kívánt területen, csatlakoztassuk áramhoz és kapcsoljuk be. Máris érződik a kellemes meleg a térben. És ha máshol szeretnénk használni a fűtőtestet, egyszerűen vigyük magunkkal.

Mi az előnye a PTC-nek, a kerámia fűtőegységnek a hagyományos fűtőszállal szemben?

 • hosszabb az élettartama,

 • technikai szempontból nem olyan érzékeny,

 • gyorsabban felmelegszik,

 • az adott feltételeknek sokkal inkább megfelelő benne a túlmelegedés elleni védelem,

 • mindenzt úgy, hogy nem éget el port a fűtési folyamat közben, ami allergiások számára is kifejezetten kedveltté teszi a kerámia hősugárzó használatát!  

A TFC 17 E kerámiahősugárzó használata során megjelenő praktikus részletek:

Kerámia fűtőventilátor TFC 17 E kezelőfelülete

Praktikus kerámia fűtőventilátor TFC 17 E

Biztonságosan üzemeltethető kerámia fűtőventilátor TFC 17 E

Kerámia fűtőventilátor TFC 17 E oszcilláló funkcióval

Egyszerűen használható: 2 fűtésfokozat (1.200 / 2000 W), fokozat nélkül szabályozható termosztáttal

Praktikus fogantyú, egyszerűen szállítható, bárhol használható

Plusz pont a biztonság érdekében: a talpba szerelt felborulásvédő kapcsoló kikapcsolja a fűtőtestet, billenés, borulás esetén

Bekapcsolható 60°-os oszcilláció. Még jobb levegőeloszlás a térben. 

Ami a gyakorlatban a TFC 17 E-t használva kifejezetten előnyös:    Szép kivitelű kerámia fűtőventilátor TFC 17 E

 • Gyors, kellemes meleg

 • Halk és kompakt kerámia fűtőventilátor

 • Hosszú élettartamú kerámia PTC fűtőelem

 • 2 fűtésfokozat (1200 W / 2000 W)

 • Alkalmas 24 m2 / 60 m3 helyiségméretig

 • Bekapcsolható 60°-os oszcilláció, gyors levegőeloszlás

 • Fokozatmentesen beállítható termosztát

 • Túlmelegedés elleni védelem

 • Felborulásvédő kapcsoló, a talapzatba építve

 • Allergiásoknak is megfelelő

 • Üzemmód-visszajelző lámpa

 • Egyszerűen szállítható, használható

 • Biztos álló helyzet

 • Energiahatékonyság

 • Intertek által bevizsgált minősített fűtőtest

Gyorsabb levegő-felmelegítés - egyenletesebb hőmérséklet

Kerámia hősugárzó és hagyományos fűtőszálas fűtöberendezés működési módjaA Trotec PTC- kerámia- fűtőegységgel ellátott hősugárzói (az A jelű ábrán) nemcsak gyorsabb felfűtési tulajdonságaikkal különböznek a hagyományos fűtőszálas techológiáktól (B jelű ábra). A fűtési eljárástól függően a fűtőelemek teljes működését tekintően vannak különbségek.
Bár a kívánt szobahőmérséklet fenntartására (narancs) mindkét típusú készüléknél a termosztát-vezérlést kétpontos szabályozású vezérléssel helyettesítették, a fűtőszálas hősugárzók jóval nagyobb ingadozásokkal és lényegesen lassabban érik el a kívánt célhőmérsekletet. Ennek a különbségnek az oka a két fűtőelem különböző áramvezető képességében keresendő.
Ha az áram átáramlik a fűtőszálakon, ha azok egyszer felmelegedtek, mindig ugyan olyan hőmérsékletűek lesznek. A kívánt szobahőmérséklet szabályozására először megszűnik az áram fűtőszálba való áramlása, aminek következtőben a spirál kihűl. Később a termosztát aktiválja a felfűtést, ami a következő kikapcsolásig, a kívánt célhőmérséklet eléréséig tart.

Ez a "Ki / Be kapcsolási folyamat" lényegesen nagyobb hőmérsékleti ingadozásokat hoz magával, mint a kerámia fűtőegységes hősugárzóknál. Ezek ugyanis alapanyaguknál fogva beépített hömérsékleti önszabályozással rendelkeznek. Minél melegebb lesz a PTC, a kerámia fűtőelem, annál nagyobb az áramvezető ellenállása. Így kevesebbb áram folyik át a fűtőelemen, és ennek megfelelően csökken is a fűtési teljesítmény. Így lényegesen kisebb a hőmérsékleti ingadozás, és kevesebb ki - be kapcsolás történik, a termosztát által vezérelt működési módban. Ennél az oknál fogva a kerámia - hősugárzók egyenletesebb hőmérsékletet, a hőmérséklet ingadozása szempontjából érzékenyebb reakciókat, és egy kellemes működés közbeni hőmérsékletet tudnak létrehozni.

Jóleső meleg, célirányosan, épp ott, ahol szükség van rá

Kerámia fűtőventilátor TFC 17 E, hűvös reggelek kellemesebbé tevője Kerámia fűtőventilátor TFC 17 E, kellemes meleg Kiegészítő fűtőtest kerámia fűtőventilátor TFC 17 E Kerámia fűtőventilátor TFC 17 E kellemes helyiségklíma

Ha hirtelen hidegre fordulnak a reggelek: jóleső napindítás a hálóban, kellemes meleg

A hirtelen ötletek nem ismerik az irodai munkaidőt. Ha hirtelen kell valamit a dolgozószobában elintézni, a TFC 17 E pillanatok alatt megfelelő hőmérsékletet teremt

Társasjátékozás barátokkal, gyertyafényes vacsora, izgalmas kriminéző este: jóleső meleg, bármilyen alkalomra

Gyakran az apró dolgok tesznek boldogabbá minket. Ha kinn hamar hideg és sötét lesz, a TFC 17 E gyorsan kellemes meleget ad

A TFC 17 E elektromos fűtőventilátor műszaki adatai:

2 fűtésfokozat:  1200 W / 2000 W teljesítmény
2000 W-os teljesítmény, gyors és kellemes meleg
PTC-kerámia fűtőegység
Működtetési hőmérséklet: -10 °C - 25 °C között
Áramfelvétel: 8,7 A
Hangérték (távolság 1m) dB(A): 57
Hálózati csatlakozás:  220 - 240 V / 50 Hz  

Csatlakozódugó típusa: védőérintkezős  (CEE 7/7)
Kábel:  1,5 m hosszú
Hordozható
Túlmelegedés elleni védelem: igen (65 °C)
Védelem fajtája: IP20 (közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett:
>12 mm)
Méretek:  (mélység, szélesség, magasság)    185 x 155 x 262 mm 
Súly: 2 kg   

Jótállás: 1 év​
Magyar nyelvű használati utasítás

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a kerámia hősugárzót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben megnyerte tetszését ez a kiváló teljesítményű, oszcillációjával egyenletes meleget szolgáltató, biztonságosan működtethető TFC 17 E elektromos kerámia hősugárzó, a gombra kattintva kérjük helyezze kosarába!
 

Fűtőberendezés
Csatlakozódugó típusa CEE 7/7
Fokozatok - 60°bekapcsolható oszcilláció 1. fokozat: 1200 W teljesítmény 2. fokozat: 2000 W teljesítmény
Védelem fajtája IP20 (közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett: >12 mm)
Adatok
Funkciók - 60° bekapcsolható oszcilláció - túlmelegedés elleni védelem (65°C-on) - hordozható - hosszú élettartamú PTC kerámia fűtőelem - 2 fűtésfokozat, (1.200 és 2000 W) - működés-visszajelző lámpa - felbillenés elleni védelem - biztonságos álló helyzet
Fűtési teljesítmény 2 kW
Kábelhossz 1,5 m
Feszültség 220 - 240 V (50Hz)
Zajszint 57 dB (A)
Névleges áramfelvétel 8,7 A
Méretek 185 x 155 x 262 mm
Súly 2 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec TFC 17 E elektromos fűtőberendezés, kerámia fűtőventilátor - 2 kW

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec TFC 17 E kerámia fűtőventilátor - 2 kW
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 16.990 Ft
 • 13.990 Ft
 • Nettó ár: 11.016 Ft

Címkék: hősugárzó, fűtőberendezés