-29% Trotec TFC 18 E elektromos fűtőberendezés, kerámia fűtőventilátor - 1,8 kW

Elektromos fűtőberendezés, kerámia fűtőventilátor TFC 18 E

Kellemes hőmérséklet gombnyomásra. Gyors meleg, megfelelő formában

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt.)

TFC 18 E elektromos fűtőventilátor, kerámiabetétes, kompakt készülék

Jóleső meleg, szép dizájn

TFC 18 E kerámiabetétes fűtőventilátor, igazolt minőségHa a legrövidebb időn belül van szükség jóleső melegre az egyes lakóterekben, akkor nagyon jól jöhet ez a szép kivitelű TFC 18 E kerámia hősugárzó. A fűtőventilátor modern dizájnjának köszönhetően harmonikusan illeszkedik minden lakókörnyezetbe, és kompakt kivitelének köszönhetően csak kis helyet foglal. Forró nyári napokon a beépített ventilátor-funkció a frissítő hűtés igényét is kielégíti, természetesen ilyenkor fűtés nélkül. Akár fűtsünk, akár hűtsünk, miénk a választás! 
Akár lakótereket, irodákat, télikertet vagy műhelyeket szeretnénk fűteni: a TFC 18 E fűtőventilátor két választható fűtésfokozatával 1.000 és 1.800 watton gondoskodik a szükséges sugárzási hőről. A hőmérséklet a készülék felső részén elhelyezett termosztáttal fokozatmentesen szabályozható. A bekapcsolható 70°-os oszcilláló mozgás miatt a ventilátor hatófelülete tovább nő, és a meleg levegő legyezőszerűen terül szét a térben.
A hagyományos fűtőszálas fűtőventilátorokhoz képest a TFC 18 E egy modern PTC-kerámia-fűtőegységgel rendelkezik. Ez a technológia kialakításánál fogva számos előnnyel rendelkezik, a felhasználási környezet szempontjából: a kerámia egység gyorsan felmelegszik, hosszú élettartamú és teljesen károsanyag-kibocsátás nélküli hőelőállítási módszer.

Meleg zavaró szagok vagy visszamaradó égéstermékek nélkül

A hagyományos fűtőszálakkal működő fűtőtestek port vagy állatszőrt égetnek el a fűtőszálakon. Ez égéstermékeket termel, kellemetlen szagokkal egyetemben, amik a helyiség levegőjében maradnak. A TFC-széria kerámiabetétes fűtőegységeivel ezek a kellemetlenségek mind a múlté. Az allergiások és kisgyerekek érzékeny légutai minden lélegzetvételkor azonnal érzékelik a különbséget. Nincsenek égésből származó szagok, csak tiszta levegő, még jobb közérzet.

Biztonság, minden helyzetben

A hagyományos fűtőszálakkal működő fűtőtestek egy ismert gyenge ponttal rendelkeznek, és ez a fűtőszál. Ha ez kiég, a készülék használhatatlan. Itt jeleskedik a TFC 18 E hosszú élettartamú kerámia fűtőegységével, mert itt aztán nincsenek fűtőszálak, amik kiéghetnek. Ha a fűtőventilátor felbillen, akkor a beépített felborulásvédő kapcsoló azonnal kikapcsolja a készüléket, és a túlmelegedés elleni védelemmel együtt összességében egy nagyon biztonságos működésről gondoskodik.
A kompakt, TFC 18 E kerámia fűtőventilátor nem igényel karbantartást, csupán egy dugaszolóaljzat kell a működtetéséhez. Aztán egyetlen gombnyomásra megmutatja erejét. Állítsa fel a fűtőventilátort, dugja be a csatlakozódugót, és már élvezheti is a jólesó meleget.

Mi az előnye a PTC-nek, a kerámia fűtőegységnek a hagyományos fűtőszállal szemben?

 • hosszabb az élettartama,

 • technikai szempontból nem olyan érzékeny,

 • gyorsabban felmelegszik,

 • az adott feltételeknek sokkal inkább megfelelő benne a túlmelegedés elleni védelem,

 • mindenzt úgy, hogy nem éget el port a fűtési folyamat közben, ami allergiások számára is kifejezetten kedveltté teszi a kerámia hősugárzó használatát!  

A TFC 18 E kerámiahősugárzó használata során megjelenő praktikus részletek:

TFC 18 E elektromos fűtőventilátor kezelőfelülete

TFC 18 E elektromos fűtőventilátor, praktikus, könnyen szállítható

TFC 18 E elektromos fűtőventilátor felborulás elleni védelemmel

TFC 18 E elektromos fűtőventilátor oszcilláló funkcióval

Egyszerűen használható: 2 fűtésfokozat (1.100 / 1800 W), egy ventilátorfokozat, fokozat nélkül szabályozható termosztát

Praktikus fogantyú, egyszerűen szállítható, bárhol használható

Plusz pont a biztonság érdekében: a talpba szerelt felborulásvédő kapcsoló kikapcsolja a fűtőtestet, billenés, borulás esetén

Bekapcsolható 70°-os oszcilláló mozgás: még jobb levegőeloszlás

Ami a gyakorlatban a TFC 18 E-t használva kifejezetten előnyös:  TFC 18 E kompakt, dizájnos elektromos kerámiabetétes fűtőventilátor

 • Gyors, kellemes meleg

 • Halk és kompakt kerámia fűtőventilátor

 • Hosszú élettartamú kerámia PTC fűtőelem

 • 2 fűtésfokozat (1100 W / 1800 W)

 • Alkalmas 22 m2 / 55 m3 helyiségméretig

 • 70°-os külön bekapcsolható oszcilláció, gyorsabb melegeloszlás

 • Ventilátor funkció, fűtőfunkció nélkül is műkődőképes

 • Fokozatmentesen beállítható termosztát

 • Túlmelegedés elleni védelem

 • Felborulásvédő kapcsoló, a talapzatba építve

 • Allergiásoknak is megfelelő

 • Egyszerűen szállítható, használható

 • Biztos álló helyzet

 • Energiahatékonyság

 • Bureau Veritas által bevizsgált minősített fűtőtest

Gyorsabb levegő-felmelegítés - egyenletesebb hőmérséklet

Kerámia hősugárzó és hagyományos fűtőszálas fűtöberendezés működési módjaA Trotec PTC- kerámia- fűtőegységgel ellátott hősugárzói (az A jelű ábrán) nemcsak gyorsabb felfűtési tulajdonságaikkal különböznek a hagyományos fűtőszálas techológiáktól (B jelű ábra). A fűtési eljárástól függően a fűtőelemek teljes működését tekintően vannak különbségek.
Bár a kívánt szobahőmérséklet fenntartására (narancs) mindkét típusú készüléknél a termosztát-vezérlést kétpontos szabályozású vezérléssel helyettesítették, a fűtőszálas hősugárzók jóval nagyobb ingadozásokkal és lényegesen lassabban érik el a kívánt célhőmérsekletet. Ennek a különbségnek az oka a két fűtőelem különböző áramvezető képességében keresendő.
Ha az áram átáramlik a fűtőszálakon, ha azok egyszer felmelegedtek, mindig ugyan olyan hőmérsékletűek lesznek. A kívánt szobahőmérséklet szabályozására először megszűnik az áram fűtőszálba való áramlása, aminek következtőben a spirál kihűl. Később a termosztát aktiválja a felfűtést, ami a következő kikapcsolásig, a kívánt célhőmérséklet eléréséig tart.

Ez a "Ki / Be kapcsolási folyamat" lényegesen nagyobb hőmérsékleti ingadozásokat hoz magával, mint a kerámia fűtőegységes hősugárzóknál. Ezek ugyanis alapanyaguknál fogva beépített hömérsékleti önszabályozással rendelkeznek. Minél melegebb lesz a PTC, a kerámia fűtőelem, annál nagyobb az áramvezető ellenállása. Így kevesebbb áram folyik át a fűtőelemen, és ennek megfelelően csökken is a fűtési teljesítmény. Így lényegesen kisebb a hőmérsékleti ingadozás, és kevesebb ki - be kapcsolás történik, a termosztát által vezérelt működési módban. Ennél az oknál fogva a kerámia - hősugárzók egyenletesebb hőmérsékletet, a hőmérséklet ingadozása szempontjából érzékenyebb reakciókat, és egy kellemes működés közbeni hőmérsékletet tudnak létrehozni.

Jóleső meleg, célirányosan, épp ott, ahol szükség van rá

TFC 18 E elektromos fűtőventilátor kiegészítő fűtőtestként is alkalmazható TFC 18 E elektromos fűtőventilátor pótfűtés hideg napokon TFC 18 E elektromos fűtőventilátor, modern dizájn TFC 18 E elektromos fűtőventilátor emissziómentes fűtés

Hasznos kiegészítő fűtőtest átmeneti időszakokban, odahaza vagy a hétvégi házban 

Kompakt kiegészítő fűtőtest a konyhába, a hideg évszakokban

Hideg napokon az irodai fűtés tökéletes kiegészítője

Nincs káros anyag kibocsátás: szagtalan, por és állatszőrök elégetése nélküli meleg

A TFC 18 E elektromos fűtőventilátor műszaki adatai: 

1 hideg fokozat: csak légfúvó, ventilátor-funkció
2 fűtésfokozat:  1100 W / 1800 W teljesítmény
1800 W-os teljesítmény, gyors és kellemes meleg
PTC-kerámia fűtőegység
Működtetési hőmérséklet: -10 °C -  85 °C között
Áramfelvétel: 7,8 A
Hangérték (távolság 1m) dB(A): 48
Hálózati csatlakozás:  220 - 240 V / 50 Hz  

Csatlakozódugó típusa: védőérintkezős  (CEE 7/7)
Kábel:  1,5 m hosszú
Hordozható
Túlmelegedés elleni védelem: igen
Védelem fajtája: IP20 (közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett:
>12 mm)
Méretek:  (mélység, szélesség, magasság)    148 x 220 x 315 mm 
Súly: 2 kg   

Jótállás: 1 év​
Magyar nyelvű használati utasítás

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a kerámia hősugárzót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben megnyerte tetszését ez a kiváló teljesítményű, bekapcsolható oszcilláló funkcióval ellátott, biztonságosan működtethető TFC 18 E elektromos kerámia hősugárzó, a gombra kattintva kérjük helyezze kosarába!

Fűtőberendezés
Csatlakozódugó típusa CEE 7/7
Fokozatok ventilátorfokozat: csak légfúvó 1. fokozat: 1100 W teljesítmény 2. fokozat: 1800 W teljesítmény
Védelem fajtája IP20 (közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett: >12 mm)
Adatok
Funkciók - ventilátor funkció - túlmelegedés elleni védelem - hordozható - hosszú élettartamú PTC kerámia fűtőelem - 2 fűtésfokozat, 1 ventilátor üzemmód - 70°-os bekapcsolható oszcilláció - felborulás elleni védelem a talpban - felbillenés elleni védelem - biztonságos álló helyzet
Fűtési teljesítmény 2 kW
Kábelhossz 1,5 m
Feszültség 220 - 240 V (50Hz)
Zajszint 48 dB (A)
Névleges áramfelvétel 7,8 A
Méretek 148 x 220 x 315 mm
Súly 2 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec TFC 18 E elektromos fűtőberendezés, kerámia fűtőventilátor - 1,8 kW

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec TFC 18 E kerámia fűtőventilátor - 1,8 kW
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 20.990 Ft
 • 14.990 Ft
 • Nettó ár: 11.803 Ft

Címkék: hősugárzó, fűtőberendezés