-25% Azonnal szállítható Trotec TFC 1 E konnektoros fűtőventilátor - 500 W


Elektromos fűtőberendezés, konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E

Tenyérnyi kerámia-hősugárzó, otthonra vagy útközben is

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt!.)

Praktikus konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E

Hogy a meleg mindig elérhető és kéznél legyen

Konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E, TFC 2 E Az alig nagyobb, mint tenyérnyi méretű, extrém-könnyű TFC 1 E / TFC 2 E konnektoros fűtöventilátorral akár úton vagyunk, akár odahaza van rá szükség, mindig hozzáférhető és használatával elérhető a jóleső meleg. Egy ilyen mobil, apró, könnyedén magunkkal vihető kerámia-hősugárzóval a bőröndünkben a hideg kezek - lábak érzését még akár egy alpesi téli kirándulás alatt is elfelejthetjük. És mivel ez a mini fűtőventilátor közvetlenül konnektorban használatos, működtetés közben is alig foglal el helyet, és feleslegessé teszi a kábeles beszerelés, installálás nehézségeit.
A megfelelően formatervezett egyforma felépítésű két konnektoros fűtőventilátor gyakorlatilag csak színében különbözik egymástól: a TFC 1 E modern, fehér kűlsővel rendelkezik, a TFC 2 E maradt a klasszikus, kis fekete. Mindkét fűtőventilátor 500 wattos teljesítménnyel és két ventilátorfokozattal gondoskodik kisebb helyiségekben (max. 10 m2-ig ajánljuk) az azonnal érezhető jóleső melegről. Az első ventilátorfokozat a normál üzemmód, a második gyorsfűtésként működik, ha a meleg levegőt gyorsan kell eloszlatni a térben. A kicsi és hatékony mini-fűtőtestekkel percek alatt ott tudunk hőt előállítani, ahol épp erre van szükség, anélkül, hogy az egész házat vagy lakást fűtenénk. Mindegy, hogy a fürdőszobában, a konyhában, a kanapén üldögélve, a gyerek- vagy dolgozószobában is használjuk, mindkét konnektoros fűtőventilátor a kellemetlen, hideg helyeket azonnal otthonosabbá varázsolja.
A konnektoros fűtőventilátor üzemeltetése kifejezetten egyszerű: bedugjuk a konnektorba, bekapcsoljuk és beállítjuk a LED-kijelzőn a termosztáttal az elérni kívánt hőmérsékletet,15 és 30 °Cazonnali melegkibocsátás között. Már áramlik is a meleg, akár pont a kívánt időben, hisz a TFC 1 E és TFC 2 E egy 12 órás, programozható időzítővel is rendelkezik. Tökéletes, ha mondjuk a hálószóbát akarjuk előre felmelegíteni, anélkül, hogy folyamatosan működtetnénk a konnektoros fűtőventilátort. A modelleket ezen felül elláttuk egy energiatakarékos kikapcsolási automatikával, ha a fűtőventilátor eléri a kiválasztott hőmérsékleti értéket, működése leáll.

Végre 100%-ban szennyezőanyag-kibocsátás nélküli meleg

A TFC-széria kerámia hősugárzói által felmelegített levegő folyamatosan tiszta és szagsemleges marad, mert a PTC kerámia-fűtőegységek 100%-ban káros anyag kibocsátásmentes hőt állítanak elő. A hagyományos, fűtőszálas hősugárzókkal ellentétben a kerámia fűtőelemek felületén por vagy állatszőr nem ég el. Ez óvja az allergiások érzékeny légutait, épp így kisgyermekekét vagy erre érzékenyekét is. 

A biztonság a konnektoros fűtőventilátoroknál alaptartozék

A TFC 1 E / TFC 2 E konnektoros fűtőventilátorok megbízhatóan védettek túlmelegedés ellen. Tűzálló kerámiaegységük kifejezetten hosszú élettartamú, és a fűtőszálak kiégése a rendszerből, felépítésükből adódóen egyszerűen kizárt. A fűtés kikapcsolása után a ventilátor még utólagosan üzemel, ez a 60 másodpercig tartó visszaszámlálós működés hűti a miniventilátor fűtőelemét, és így biztonságosan kihúzható a fűtőventilátor a konnektorból.

A TFC 1 E / TFC 2 E konnektoros fűtőventilátorok használata során megjelenő praktikus részletek:

Konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E, kézreálló, kompakt, praktikus

Led kijelzős, könnyen szabályozható konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E

Konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E, időzítővel

Konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E, működés-visszajelző fénnyel

A TFC 1 E / TFC 2 E kicsi, kompakt, és gyakorlatilag mindenhol használható

Könnyedén beállítható a kívánt ventilátorfokozat, a hőmérséklet és az időzítő

Beépített időzítő funkció teszi lehetővé az automatikus ki - és bekapcsolást, 1 - 12 órás időtartamban

A készülék alján lévő kék működésvisszajelző LED mutatja, ha be van kapcsolva a fűtőventilátor

Ami a gyakorlatban a konnektoros fűtőventilátort használva kifejezetten előnyös:  Kicsi, praktikus konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E

 • Gyors, kellemes meleg

 • Halk és kompakt kerámia konnektoros fűtőventilátor

 • Hosszú élettartamú kerámia PTC fűtőelem

 • Energiatakarékos, 500 W-os teljesítmény

 • Alkalmas 10 m2 / 25 m3 helyiségméretig

 • Ventilátor utóhűtő funkció, visszaszámlálással

 • 2 ventilátorfokozat

 • Túlmelegedés elleni védelem

 • Hőmérsékletszabályozás 15 °C és 30 °C között

 • Allergiásoknak is megfelelő

 • Üzemmód-visszajelző lámpa

 • Egyszerűen szállítható, használható

 • LED-kijelző

 • Energiahatékonyság

Gyorsabb levegő-felmelegítés - egyenletesebb hőmérséklet

Kerámia hősugárzó és hagyományos fűtőszálas fűtöberendezés működési módjaA Trotec PTC- kerámia- fűtőegységgel ellátott hősugárzói (az A jelű ábrán) nemcsak gyorsabb felfűtési tulajdonságaikkal különböznek a hagyományos fűtőszálas techológiáktól (B jelű ábra). A fűtési eljárástól függően a fűtőelemek teljes működését tekintően vannak különbségek.
Bár a kívánt szobahőmérséklet fenntartására (narancs) mindkét típusú készüléknél a termosztát-vezérlést kétpontos szabályozású vezérléssel helyettesítették, a fűtőszálas hősugárzók jóval nagyobb ingadozásokkal és lényegesen lassabban érik el a kívánt célhőmérsekletet. Ennek a különbségnek az oka a két fűtőelem különböző áramvezető képességében keresendő.
Ha az áram átáramlik a fűtőszálakon, ha azok egyszer felmelegedtek, mindig ugyan olyan hőmérsékletűek lesznek. A kívánt szobahőmérséklet szabályozására először megszűnik az áram fűtőszálba való áramlása, aminek következtőben a spirál kihűl. Később a termosztát aktiválja a felfűtést, ami a következő kikapcsolásig, a kívánt célhőmérséklet eléréséig tart.

Ez a "Ki / Be kapcsolási folyamat" lényegesen nagyobb hőmérsékleti ingadozásokat hoz magával, mint a kerámia fűtőegységes hősugárzóknál. Ezek ugyanis alapanyaguknál fogva beépített hömérsékleti önszabályozással rendelkeznek. Minél melegebb lesz a PTC, a kerámia fűtőelem, annál nagyobb az áramvezető ellenállása. Így kevesebbb áram folyik át a fűtőelemen, és ennek megfelelően csökken is a fűtési teljesítmény. Így lényegesen kisebb a hőmérsékleti ingadozás, és kevesebb ki - be kapcsolás történik, a termosztát által vezérelt működési módban. Ennél az oknál fogva a kerámia - hősugárzók egyenletesebb hőmérsékletet, a hőmérséklet ingadozása szempontjából érzékenyebb reakciókat, és egy kellemes hőmérsékletet tudnak létrehozni.

Jóleső meleg, célirányosan, épp ott, ahol szükség van rá

Konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E, TFC 2 E kiegészítő fűtési lehetőség

Konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E, TFC 2 E ideális útitárs

Konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E, TFC 2 E, célirányos meleg

Konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E, TFC 2 E, extra-fűtés, hideg napokon

Kompakt kiegészítő fűtési lehetőség, hideg évszakokban a munkahelyre

Tökéletes útitárs, lakóautókba, vagy hideg hotelszobákba

Mobil hőforrás a műhelyben, ami célirányos melegről gondoskodk

Hideg napokon fűtésrásegítésre, vendég-wc-be, vagy a fürdőszobába

Konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E, TFC 2 E, gyors rásegítő fűtés Konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E, TFC 2 E, praktikus, gyors rásegítő fűtés Konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E, TFC 2 E, műhelyben is praktikus Konnektoros fűtőventilátor TFC 1 E, TFC 2 E, gyerekszobában is jó szolgálatot tesz

Nyitott konyhákban, vagy ha reggelente még nem melegedett fel a konyha, a konnektoros fűtőventilátor gyorsan gondoskodik a melegről

Kellemes ágyban fogyasztott reggeli a hétvégén: az első szellőztetés után hamar újra meleg lesz

Fűtetlen terek, garázsok gyors és problémamentes hőforrása, kisegítő hőforrás szerelési munkák, takarítás során

Ideális gyerekekszobába, fiatalok számára is: akár olvasás, zenehallgatás vagy játék közben gombnyomásra további meleg érkezik

A TFC 1 E / TFC 2 E konnektoros fűtőventilátor műszaki adatai: TFC 1 E konnektoros fűtőventilátor modern kivitelben

500 W-os fűtési teljesítmény
Áramfelvétel: 2,17 A
Teljesítményfelvétel: 0,38 kW
Csatlakozó: CEE 7/17 (földeletlen dugvilla)
Hangérték (1 m. távolság): 51 dB(A)
PTC-kerámia fűtőegység
Hálózati csatlakozás:  220 - 240 V / 50 Hz  

Hordozható
Túlmelegedés elleni védelem: igen

Méretek:  (mélység, szélesség, magasság) 110 x 130 x 202 mm 
Súly: 0,4 kg   

Jótállás: 1 év​
Magyar nyelvű használati utasítás

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a kerámia hősugárzót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben megnyerte tetszését ez a kézreálló, akár utazások alatt, akár odahaza energiahatékonyan azonnali meleget szolgáltató praktikus TFC 1 E  konnektoros fűtőventilátor, fehér színben, a gombra kattintva kérjük helyezze kosarába!

 

Fűtőberendezés
Csatlakozódugó típusa CEE 7/17 (földeletlen dugvilla)
Fokozatok ventilátorfokozat: 2 (normál és gyorsfűtő üzemmód) 500 W teljesítmény
Adatok
Funkciók - ventilátor funkció, 2 fokozatban - túlmelegedés elleni védelem - hordozható, konnektorról üzemeltethető bárhol - hosszú élettartamú PTC kerámia fűtőelem - működés-visszajelző lámpa - időzítő - 15 - 30 °C közötti hőmérsékletbeállítás
Fűtési teljesítmény 0,5 kW
Feszültség 220 - 240 V (50Hz)
Zajszint 51 dB (A)
Névleges áramfelvétel 2,17 A
Méretek 110 x 130 x 202 mm
Súly 0,4 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec TFC 1 E konnektoros fűtőventilátor - 500 W

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec TFC 1 E konnektoros kerámia fűtőventilátor - 500 W
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 7.990 Ft
 • 5.990 Ft
 • Nettó ár: 4.717 Ft

Címkék: hősugárzó, fűtőberendezés