Azonnal szállítható Trotec IR 2050 infra hősugárzó - 2000 W - 3 teljesítmény fokozat - távolról vezérelhető

Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2050

Jóleső meleg, fényirritáció nélkül

(A termékjelenleg raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt!.)

Minden szempontból kedvező fűtési mód

Beltéren és fedetlen kültereken, személyes térben vagy egy profi műhelyben, de a vendéglátóipar bármely területén is: az IR 2050 hősugárzó mindenhol jóleső melegről gondoskodik. Előfűtés nélkül, egyenletes, jóleső meleget előállítva, úgy, hogy nincs kondenzvíz-lecsapódás, porképződés vagy kellemetlen szagok. Mivel a hősugárzó ventiláció és légkeverés nélkül működik, nincs légmozgás, ezért hangtalan a működés, és nincs felkavarodó por sem, ami az allergiásoknak kifejezetten kedvező.

Az IR-hősugárzó működéséről itt tekinthet meg egy német nyelvű videót:A minden szempontból kedvező meleg-előállítás az infravörös sugárzó működési módjával magyarázható, mivel az IR 2050 modern infra hősugárzó közvetlen meleget állít elő, ugyan azon a természetes elven, ahogyan a Nap is. A keletkező meleg sugarak nem a levegőt melegítik fel, hanem a térben lévő testeket, tárgyakat, amikkel a sugarak érintkeznek. Ezek a testek, tárgyak tárolják az energiát, és másodlagos sugárzással adják tovább.
Valódi profi hősugárzóként az IR 2050 minden szükséges felszereltséggel rendelkezik, hogy kinti és benti kihívásokkal is sikeresen megküzdjön. Az infrafűtés fűtési teljesítménye 2.000 W-os, és ez 3 fokozatban - akár távirányítóval is - szabályozható. A 750, 1500 vagy 2000 Wattos szükség szerinti teljesítmény széleskörű felhasználhatóságot és területi lefedettséget biztosít. A 90°-os állítható dőlésszög precízen, célirányosan a felhasználási területre irányítja a hőforrást, akár munkapadról, akár a vendégek asztaláról legyen szó.

Profi felszereltség: nincs zavaró fény, és minden időben, minden körülmény között időjárásálló

Jóleső meleg, lényegesen kellemesebb fényviszonyok között: az IR 2050 infrasugárzó ezzel az alapfeltevéssel működik. Ez a Low Glare innovatív rövidhullámú infravörös cső alkalmazásának  köszönhető. Az újítás 80%-kal csökkenti a korábbi, zavarónak is érezhető vörös fényt, ugyan olyan 100%-os hőintenzitás mellett. És hogy mi ebben a legjobb? Az erősen csökkentett fénykibocsátás csak igen csekély mértékben befolyásolja a már meglévő, adott világítási koncepciót. Egy kb. átlagos 6.000 órás élettartammal az IR 2050 infrasugárzó több fűtési perióduson át kellemes meleget sugároz.

Az infrasugárzó keskeny formát, jó minőségű kivitelt és egy elnyűhetetlen alumínium házat kapott. Ez a készülékház minden időben időjárásálló, az IP65 védettségi kategóriába tartozik, vagyis teljes mértékben védett por ellen és kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból. Sem víz, sem por, sem nedvesség nem hatolhat be a készülékházba. Ez a védettség alkalmassá teszi az infrasugárzót, hogy külső és belső terekben mindenhol probléma nélkül használhassuk. Kitehetjük időjárási hatásokank (eső, hó), optimális megoldás fedetlen teraszokon, bárokban, hotelekben, minden szabadtéri helyen, ahol eső vagy hó esetén fűtésre van szükség. A teljes körű szigeteltség a porra is vonatkozik: ezért poros műhelyekben, ipari csarnokokban is kiválóan használható, de nedves fürdőszobákban is megbízható és közekedvelt fűtőtest.

Legteljesebben rugalmas és mindenhol optimálisan használható

Az IR 2050 infrasugárzó gazdaságosan és gyorsan fűti fel közvetlen környezetét. Mivel a felhasznált energia nagy részét közvetlen hővé alakítja át, az infrasugáró egy ipari hőlégfúvól összehasonlítva lényegesen energiatakarékosabb. Ezért különösen alkalmas készenléti fűtési megoldásként, mert mindenhol opimálisan alkalmazahtó, ahol célirányos melegre van szükség. Így használhatjuk fürdőszobában, wellness-területeken, pelenkázóasztal mellett, munkapadok közelében, a barkácspincében, téli kertben, napernyők, napellenzők alatt, fedetlen teraszokon, a vendéglátóiparban, sátrakban, csarnokokban is. Használatba vételéhez egyetlen mozdulat elég, amikor csatlakoztatjuk egy közelben lévő konnektorhoz. A távirányító segítségével kényelmesen szabályozható, így plafonra is, vagy nehezen hozzáférhező helyekre is felszerelhető. 

Az IR 2050 meggyőző, praktikus részletei:

630 mm-es szélesség, 2000 W erősségű infravörös hő, sokféle felhasználhatóság

Szerelje a mellékelt tartóval egyszerűen falra vagy plafonra, kezelése egyszerű a távirányítóval.

A hősugárzó működését  egy visszajelző fény mutatja: láthatjuk, be van-e kapcsolva a fűtőtest 

Fokozatmentesen elfordítható fej, 90°-os dőlésszög

 

Áttekintés egy 2.000 wattos hősugárzó által felfűtött területek maximális nagyságáról, kültéri és beltéri felhasználási területeken:

Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 alkalmazási területei

A saját helyiségmérethez szükséges fűtőteljesítmény kiszámításának lehetősége, wattban:

Képlet: m2 x W/m2 = W

A helyiség alapterülete (m2) x ajánlott fűtőteljesítmény négyzetméterenként, (W/m2) = az infravörös hősugárzó fűtőteljesítménye (W)
Számítási példa:
20 m2-es jó szigetelésű helyiségre számítva az ajánlott fűtőteljesítmény- igény: 20 m² x 100 W/m² = 2.000 W

 

IP 65 védettségi osztály

Infravörös hősugárzók nagyon sokféle kivitelben kaphatók, kültéri és beltéri használatra egyaránt. A megfelelő fűtőtest kiválasztásakor nagyon fontos szerepet játszik, hogy a felszerelés helyén kaphat-e vizet, nedvességet a hősugárzó, és érheti-e por. Ha például egy fürdőszobában szerelünk fel egy infrasugárzót, működőképes-e nagyon magas páratartalom esetén? Vagy a felszerelési hely függvényében kerülhet-e fröccsenő víz, vízsugár a készülékházra? Ha a teraszra szeretnénk egy infrasugárzót felszerelni, akkor annak eső esetén helyt kell állnia. Műhelyekben használva pedig a por elleni védettség fontos szempont.
Az IP 65 védettségi osztály szavatolja, hogy por egyáltalán nem hatolhat be a készülékházba, és minden oldalról vízsugár ellen védett a hősugárzó. Robusztus kivitele megfelelő teraszokon, balkonon történő felszerelésre is, de téli sportesemények alkalmával is jó szolgálatot tesz. A por elleni teljes szigeteltség ipari csarnokokban, magas porkoncentrációjú helyeken is alkalmazhatóvá teszi az IR 2050 infrasugárzót.

Felhasználási területek: jóleső meleg, pont ott, ahol szükség van rá

Ideális kiegészítő fűtőtest fürdőszobába, vendég WC-be, vendégházba

Garázsban, műhelyben, hasznos segítség szerelés közben

Kellemes meleg a teraszon, balkonon, vagy a télikertben

Ideális hotelekben, vendéglátóiparban, átmeneti időszakokban külső teraszokon

Ellazító meleg, ami segíti a kellemes közérzetet, pihenést, a szálloda wellnesz részlegén is

2000 w-os fűtőteljesítmény, piaci standokon kellemes hőérzetet ad

Fedetlen teraszokon is biztonságosan alkalmazható

Síelések szünetében is biztosítja a kellemes meleget vendégeinek

Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 minősígi tanúsítvány
Az IR 2050 hősugárzó készüléket SGS által bevizsgált minőségben szállítjuk, ami garancia az értékre, biztonságra, funkcionalitásra. A Trotec márkaminőséggel teljesen biztosra mehet! 

Az IR 2050 hasznos tulajdonságai, használat közben:

 • Infravörös meleg előfűtés nélkül

 • Egyenletesen eloszló, célirányos melegkibocsátás

 • Tiszta, lecsapódásmentes, szagmentes, zajtalan

 • Nem kavarja fel a port, allergiásoknak tökéletes

 • Maximális teljesítmény 2000 W, 3 fűtésfokozat

 • Minőségi kivitel, nemes megjelenésű dizájn

 • Időjárásálló alumínium

 • Magas minőségű Low Glare rövidhullámú infravörös cső - kb. 6.000 órás élettartam, a fény 80%-os csökkentésével

 • IP 65 védelmi osztályú, vízsugár ellen védett, minden oldalról esőálló, védett por ellen

 • Állítható dőlésszög, nagy hatótávolság

 • Falra szerelhető

 • Távirányítóval szabályozható

 • Rugalmasan felhasználható, kültérben, beltérben egyaránt

 • Fedetlen kültéri helyeken használható

 • Energiahatékony

A Trotec IR 2050 infra hősugárzó műszaki adatai

- Fűtőteljesítmény: max. 2000 W
- Fűtésfokozatok 1/2/3: 0,75 kW / 1,5 kW / 2 kW
- Hálózati feszültség: 220 - 240 V / 50 Hz - 60 Hz
- Csatlakozóvilla: CEE 7/7
- Kábelhossz: 1,7 m
- Méretek: 165 x 630 x 105 mm
- Súly: 2,0 kg
- Érintésvédelmi osztály: IP 65 ( teljes mértékben védett por ellen és kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból)
- Állítható dőlésszög ( 90°)
- Jótállás: 1 év​
- ​Magyar nyelvű használati utasítás

Kockázakockázatmentes vásárlástmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a hősugárzó készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó

Amenyiben a nagy teljesítményű, 3 fűtésfokozatú, távirányítóval működtethető IR 2050 infrahősugárzó készülék megnyerte tetszését, kérjük helyezze kosarába!

Hősugárzó
Dőlésszög Állítható (90 °)
Fűtőszál Low Glare rövidhullámú infracső
Adatok
Borítás Időjárásálló aluminium
Érintésvédelmi osztály IP65 (teljes mértékben védett por ellen és kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból
Funkciók • Infravörös meleg előfűtés nélkül • Egyenletesen eloszló, célirányos melegkibocsátás • Tiszta, lecsapódásmentes, szagmentes, zajtalan • Nem kavarja fel a port, allergiásoknak tökéletes • Maximális teljesítmény 2000 W • 3 fűtésfokozat • Low Glare rövidhullámú infracső • Nedves helyiségekben használható • 90°-ban állítható dőlésszög, nagy hatótávolság • Falra szerelhető • Rugalmasan felhasználható, kültérben, beltérben egyaránt • Kültéren használható, minden oldalról vízsugár és por ellen védett • Távirányítóval üzemeltethető
Fűtési teljesítmény 2000 W, 3 fűtésfokozat: 0,75 kW, 1,5 kW, 2 kW
Kábelhossz 1,7 m
Feszültség 220 - 240 V (50Hz / 60 Hz)
Méretek 165 x 630 x 105 mm
Súly 2 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec IR 2050 infra hősugárzó - 2000 W - 3 teljesítmény fokozat - távolról vezérelhető

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec IR 2050 infravörös hősugárzó
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 37.990 Ft
 • Nettó ár: 29.913 Ft

Címkék: Infra hősugárzó, kvarc fűtés