-10% Azonnal szállítható Infrapanel – infrafűtés - Trotec TIH 1100 S - 1100 W teljesítmény

Infrapanel - infravörös fűtőlap TIH 1100 S

Elegáns, hatékony, rugalmasan alkalmazható: sokkal több, mint egy fűtési lehetőség

(A termék raktáron van, szállítási ideje 1-3 munkanap!) 
Infrapanel, infravörös fűtőlap TIH 1100 S

1100 W teljesítményű márkás fűtőlap, 1205 mm x 905 mm-es méretben

A TIH 1100 S TÜV által bevizsgált és minősített infravörös fűtőpanel legkeresettebb termékeink közé tartozik, mert a legkülönfélébb helyzetekben garantáltan jól alkalmazható, és mindenhol nagyon jó formáját hozza. Mindegy, hogy hol használjuk: kiegészítő, célirányos fűtőtestként lakóterületeken, egyedi hőforrásként korábban fűtetlen helyiségekben, például hobbipincében vagy ipari felhasználásra a vendéglátóiparban, hűvös raktárakban vagy építkezéseken épületszárításra. Mindenhol kiválóan működik és alkalmazható, leginkább egyszerű kezelhetőségének köszönhetően. Működtetéséhez ugyanis egyetlen konnektorra van szükség. Másik kedvező tulajdonsága az a kellemes meleg, jóleső melegérzet, amit az infravörös fűtési technológia alkalmazása jelent. Mint a nap, a TIH 1100 S fűtőpanel közvetlen meleget állít elő, ami nem a levegőt melegíti fel, mint más fűtési eljárások, hanem a környezet tárgyait - a jelen lévő személyek mellett a használati tárgyakat, falakat, bútorokat, padlót, takarókat is. Ezek aztán továbbítják és leadják a meleget és a hőt a térbe.

A TIH 1100 S infravörös fűtőpanel többek között kiválóan alkalmas ...

Infrapanel, infravörös fűtőlap TIH 1100 S... lakóterekben fűtőtestként, hőforrásként: az épp olyan elegáns mint hatékony infravörös lapfűtés TIH 1100 S a tökéletes pontra irányuló kiegészítő fűtés. Helytakarékosan falra szerelhető, és ott teremt közvetlen meleget, ahol az ottlakók szerint szükség van rá: lakóterekben, lakóautóban, hétvégi házban, télikertben, vagy a fürdőszobában is. Ezen kívül a költséghatékony fűtési lehetőség alkalmas korábban nem fűtött helysiégek megváltozott felhasználása esetén, vagy régi építésű, éjszakai árammal működő hőtárolós kályhákkal fűtött épületek kiegészítő fűtésére.
... falfelületek gyors épületszárítására: átépítési munkák után vagy épületszárításnál az infravörös fűtés használata az arra alkamas építőanyagokban kapilláris nedvességszállítást eredményez, a fűtött falfelület irányába: így rövidebb idő alatt lényegesen hatákonyabb a falszárítás. A szárítási folyamat tovább gyorsítható, a térben diffundálódó nedvesség optimális szinten tartásával, amihez kiváló segítséget nyújt a Trotec
párátlanító készülékeinek kombinált alkamazása.
... munkahelyek fűtésére, raktárakban, műhelyekben: huzatos, hideg mukaterületeken, hűtőpultok mögött, bódékban, kiállításokon, vásárokon, templomokban, szerelőcsarnokokban, álló vagy falra szerelt kivitelben is. Pontra irányuló fűtés, hatalmas fűtési és költségtakarékos előnyökkel: a fényhullámú fűtési technikának köszönhetően a hő 100%-osan a munkahelyen hasznosul, a környezeti hőmérsékletnek nincs Infrapanel, infravörös fűtőlap TIH 1100 S indirekt fűtési eljáráshatása a fűtési teljesítményre, és a hatalmas csarnokrészeket, ahol nincsenek kollégák, nem kell felfűteni.
... fűtőtestként a vendéglátóiparban: sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos gázos hősugárzók. Álló vagy falra szerelt kivitelben is a TIH 1100 S infrapanel optimális megoldás standok pontszerű felfűtésére, vagy teraszokon, kültéri dohányzásra kijelölt helyek célirányos fűtésére. 

A fűtőpanel hasznos, a gyakorlatban megjelenő tulajdonságai:

 • 1100 W-os tiszta fűtési teljesítmény

 • Márkás fűtőtest, TÜV által bevizsgált, minősített eszköz

 • Hatékony fűtési eljárás, környezetbarát infravörös sugárzással Infrapanel, infravörös fűtőlap TIH 1100 S alkalmazása

 • Fényhullámok szállítják a meleget, közvetlenül felmelegítve a tárgyakat, konvekciós veszteség nélkül

 • 100%-os hatékonyság: az elektromos energia teljes egészében fűtési teljesítményként hasznosul, átalakul

 • Tiszta, pormentes, lecsapódásmentes, szagmentes, zajtalan: tisztán előállított meleg

 • Nem kavarja fel a port, allergiásoknak tökéletes

 • Beépített felfüggesztőelem, falra szerelhető, szerelési utasítással

 • Álló készülékként is alkalmazható

 • Azonnal használható, nincs kiegészítő szerelés, vagy drága átépítési munkák

 • Teljesítmény-számítás
  2,5 méteres belmagasságig
  Helyiség szigeteltsége
   
  Jó/ nagyon jó Közepes Szigetelés nélküli/
  régi építésű ingatlan
  1 külső fal 50 W / m2 70 W/ m2 90 W/ m2
  minden további külső falnál + 10 W / m2 + 10 W / m2 + 10 W / m2
  A szükséges infrafűtés teljesítményét a következőképpen kell kiszámítani: A helyiség területe m2-ben x W/m2 = szükséges fűtési teljesítmény wattban. Számolási példa: 10 m2-es jó szigeteltségű helyiség, két külső fallal: (50 + 10 W/ m2) a teljesítmény-igény: 10 m2 x 60 W/m2 = 600 W

Felhasználási javaslat: Ezeket az infarpaneleket általában kiegészítő fűtésként vagy a hőérzet javítására szokták használni. Amennyiben Ön kizárólag infapanellel szeretné megoldani a helyiség fűtését, akkor pontos kalkulációt javasolt készíteni a megfelelő fűtési hatékonyság elérése érdekében.

TIH 1100 S - hatékony meleg, a nap sugárzásához hasonló infravörös sugárzóerővel

Az eloxált alumínium keretes, időtlen eleganciájú fűtőoldal és a porbevonatú, fehér metál-felület mögött egy jól átgondolt konstrukció rejlik, ami sokféle felszerelést és felépítési variációt tesz lehetővé.
A hátoldalon beépített felfüggesztő szerkezet segítségével a fali rögzítés akár vízsszintesen, akár függőlegesen gyerekjáték, az opcionálisan kapható
tartólábak (1) a padlóra állítást teszik lehetővé, és a tartozékként kapható rögzítőkapcsok (2) közönséges, a kereskedelemben kapható szerelőlábakra is lehetővé teszik a felállítást.
Infrapanel, infravörös fűtőlap TIH 1100 S felszerelési lehetőségek

Optimális hBN 30 konnektrorba csatlakoztatható termosztátelyiséghőmérséklet, a BN 30 konnektorba csatlakoztatható termosztáttal

Rögzítse először a dugaszoló aljzatba a BN 30 termosztátot, majd csatlakoztassa a TIH - S fűtőlapot a konnektoros termosztátra, és máris a hőmérséklettől függően automatikusan kapcsolja ki és be a fűtőpanelt a BN 30 konnektoros termosztát. A tartozékként kapható konnektroros termosztát 5°C és 30 °C hőmérsékleti határok között egyénileg szabályozható. Infrafűtés működési elve

Így működik a belső terek infravörös hővel történő fűtése:

Bár infravörös hővel a helyiség levegője nem fűthető közvetlenül, de minden tárgy a helyiségben igen, amik a későbbiekben egy kályhához hasonlóan folyamatosan leadják a meleg energiát a helyiségbe. Ez egy indirekt, közvetett fűtési eljárás tehát, ami a hagyományos konvektoros fűtéshez képest tárgyakat fűt, a közvetlen levegő-fűtés helyett. Ha a levegőt fűtjük, a levegő a hőt nem tudja tárolni: csak továbbviszi, a tárgyakhoz, ami máris energiaveszteséget eredményez. Ezen kívül felkavarja a port, ami az infrafűtés esetén nem fordulhat elő, teljesen elkerülhető.

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az infrapanelt. Ezekkel a szolgáltatásokkal minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!


A TIH 1100 S infrapanel műszaki adatai  Infrapanel, infravörös fűtőlap TIH 1100 S műszaki adatai

 • Fűtőteljesítmény:  1100 W
 • Hálózati feszültség: 230 V / 50 Hz
 • Névleges áramfelvétel (A): 4,8
 • Hatófelület: 1,09 m2
 • Felületi hőmérséklet: 70 - 90 °C
 • Csatlakozóvilla: CEE 7/7
 • Kábelhossz: 1,9 m
 • Túlmelegedés elleni védelemmel ellátott
 • Méretek: 25 x 1205 x 905 mm
 • Súly: 9 kg
 • Érintésvédelmi osztály: IP 54
 • Hordozható, mozgatható
 • Jótállás: 1 év​

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a képeken látható álló lábak, teleszkópos tartók, hosszabbító kábel nem képezi a szállítási terjedelem részét! Amennyiben szeretné megrendelni az alumínium talpakat az infrapanelhez, kattintson a következő linkre: Kiegészítő alumínium talpak.

Amenyiben a költséghatékony, kellemes meleget tiszta és kényelmes, allergénmentes körülmények között előállító TIH 1100 S infrapanel megnyerte tetszését, kérjük helyezze kosarába!

Hősugárzó
Hatófelület 1,09 m2
Adatok
Érintésvédelmi osztály IP54
Funkciók - Hordozható, mozgatható - Felületi hőmérséklet: 70 - 90 °C - Túlmelegedés elleni védelemmel ellátott
Fűtési teljesítmény 1100 W
Kábelhossz 1,9 m
Feszültség 230V (50Hz)
Méretek 25 x 1205 x 905 mm
Súly 9 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Infrapanel – infrafűtés - Trotec TIH 1100 S - 1100 W teljesítmény

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Infrapanel - infrafűtés - infrahősugárzó - TIH 1100 S
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 82.900 Ft
 • 74.900 Ft
 • Nettó ár: 58.976 Ft

Címkék: Infra hősugárzó, infrapanel