-17% Átmenetileg elfogyott Trotec TVE 17 S, Álló ventilátor, 40 Watt, függőlegesen állítható, 80° oszcilláció, 30° lejtésszögig állítható

Álló ventilátor Trotec TVE 17 S

Frissítő lehűlés, álló helyzetből

 

Álló kivitelű, praktikus ventilátor TVE 17 S

Halk, álló kivitelű ventilátor TVE 17 S Az álló kivitelű TVE 17 S ventilátor használatával a hőség egyszerűen belépési tilalmat kap az Ön otthonába! Bárhol, ahol hűtésre van szükség, felállítható ez a karcsú, szép kivitelű ventilátor, és azonnal érezhetően biztosítja a kellemes felrissülést. Helyezze el ott, ahol épp tartózkodik, ahol érezhetően frissességre van szükség! És ha vége a kánikulának, épp ilyen elegánsan tűnik el a ventilátor, mondjuk egy szekrényben, vagy bármely más tárolóhelyen. Ez teszi TVE 17 S álló kivitelű modellünket különösen sármossá.

Erős hűtési teljesítmény, csekély energiafelhasználás mellett

A TVE 17 S álló ventilátor 40 wattos teljesítménye nagyobb helyiségekben is elegendő hűvös szellőt biztosít. A 80 fokos automatikus oszcillációnak köszönhetően, ami a levegőáramlást folyamatosan biztosítja, a ventilátor hatásfelülete növekszik, és a friss levegő és a hűs fuvallat az egész helyiségben szétáramlik.  A mindenkori felhasználási körülményekhez igazodva a ventilátorfej függőlegesen állítható, így Önnél biztosan mindig jó irányba fúj a szél!
Költségtipp: Noha a TVE 17 S állóventilátor használata a valódi szél érzetét kelti, energiafelhasználásának mértéke kifejezetten csekély. Más hűtési lehetőségekkel összevetve - pl. mobilklímák - verhetetlenül kedvező áron hűt ez az álló ventilátor.
3 sebességfokozata, magasságának 105 és 122 cm. közötti folyamatos, fokozatmentes állíthatósága teszik TVE 17 S álló kivitelű modellünket a légkezelő termékek között az egyik legsokoldolúbbá. Minden helyszínen, minden helyzetben bevethető a készülék, és mindig optimálisan beállítható a megfelelő sebességfokozat. Mérsékelt hőmérsékleti értékeknél az energiatakarékos egyes ventilátorfokozat is elegendő, hogy egy jóleső felfrissülésről és egy hűsítő fuvallatról gondoskodjon. 30 °C körüli emelkedő hőmérsékleteknél a kettes sebességfokozat erőteljesebb hűtést biztosít. A hármas ventilátorfokozat használatával a nap közben felforrósodott lakást hűtheti le este, gyorsan és hatékonyan. Csak tárja szélesre az ablakokat, és fújja ki a levegőt a forró lakásból, a legnagyobb teljesítményre állítva a ventilátort, a lehető legrövidebb idő alatt.

Hallja a különbséget?TVE 17 S álló ventilátor tulajdonságai, piktogramokon

Nagyon halk hűtési lehetőség - hála a modern technikának

A tökéletesen beállított ventilátorszárnyak a stabil álló lábakkal kombinálva a lehető legnyugodtabb működést teszik lehetővé. Hallgassa csak meg a különbséget! A TVE 17 S álló ventilátor minden ventilátorfokozatban használva nagyon halkan működik. Így a legcsendesebb hálószobákban is használható éjszakai hűtésre a felállított TVE 17 S ventilátor, a forró nyári éjszakákon.

Magas minűségű kialakítás, biztonságos üzemeltetés

A TVE 17 S álló ventilátor csillag alakú lábai stabil állóhelyzetről és billegésmentességről gondoskodnak. A háromszárnyú ventilátorlapátokat  elöl és hátul könnyen levehető és jól tisztítható fémráccsal láttuk el, hogy a még nagyobb biztonságot szavatoljuk. A túlmelegedés elleni védelem még a legmagasabb hőmérsékleti értékeknél is a biztonságot nyújt.

Kellemes hűs fuvallat, épp ott, ahol szükség van rá...

Esztétikus, praktikus TVE 17 S álló ventilátor

Műhelyekben, hobbitermekben is tökéletesen használható, magassága fokozatmentesen állítható.

Az álló ventilátor használata során jelentkező előnyök:  TVE 17 S álló ventilátor, állítható lejtésszögű ventilátorfejjel

 • 40 wattos teljesítmény

 • Csekély működési költség

 • 3 sebességfokozat

 • 80 fokos automatikus oszcilláló mozgás, kikapcsoló funkcióval

 • 30 fokos lejtésszögig állítható ventilátorfej

 • Fémrács véd elől és hátul

 • 105 és 122 cm között fokozatmentesen állítható magasság

 • Ventilátorlapát-átmérő (cm): 40

 • Stabil, széles és billegésmentes talp a biztos állóhelyzetért  Könnyen szabályozható TVE 17 S álló ventilátor

 • Halk, maximum 57 dB(A) működés

A TVE 17 S álló ventilátor technikai adatai:

Teljesítményfelvétel (W): 40
Ventilátorfokozat / fújásfokozat: 3
Ventilátorszárnyak száma: 3

Ventilátorszárnyak átmérője (cm): 40
Hálózati csatlakozó: 220 - 240 V/50 Hz
Kábelhossz (m): 1,8
Zajszint, maximális fokozaton, 1 méteres távolságban (dB(A)): 57
Méretek: 720 x 720 x 1.220 mm
Súly (kg): 3
Szín: fekete


Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a TVE 17 S ventilátort. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A TVE 17 S ventilátort üzemkész állapotban, azonnal használhatóan szállítjuk.  Csak csomagolja ki, csatlakoztassa a hálózathoz, és élvezze a felfrissülést! Fokozatmentesen állítható magasságának, oszcilláló mozgásának és az állítható lejtésszögnek köszönhetően mindenhová optimálisan elér a frissítő fuvallat! Ha megnyerte tetszését a TVE 17 S különösen halk, kompakt és praktikus álló ventilátor, vásárlási szándékát jelezve kérjük helyezze kosarába!

Ventilátor
Fújásfokozat 3
Ventilátorszárnyak Száma: 3 db • Ventilátorszárny-átmérő (cm): 40
Adatok
Funkciók • 3 sebességfokozat • 80 fokos automatikus oszcilláló mozgás, kikapcsoló funkcióval • 30 fokos lejtésszögig állítható ventilátorfej • túlmelegedés elleni védelem • Fokozatmentesen állítható magasság 105 és 122 cm között
Kábelhossz 1,8 m
Teljesítményfelvétel 40 W
Zajszint 57 db(A)
Méretek 720 x 720 x 1.220 mm
Súly 3 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec TVE 17 S, Álló ventilátor, 40 Watt, függőlegesen állítható, 80° oszcilláció, 30° lejtésszögig állítható

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Álló ventilátor Trotec TVE 17 S
 • Elérhetőség: Átmenetileg elfogyott
 • 11.990 Ft
 • 9.990 Ft
 • Nettó ár: 7.866 Ft

Címkék: ventilátor, kompakt ventilátor