A cicák kedvence a macska kaparófa

Posted by Gr3nT 2018-08-25 0 Comment(s)

Szinte mindenki életében előbb-utóbb felmerül az a kérdés, hogy melyik lenne az ideális háziállat? A kutyus aranyos és hűséges de udvar híján nem mindenki teheti meg, hogy panellakásban kutyát tartson. A cicák is imádnivalóak, ám amikor az új bőrkanapén kezdik el élesíteni a karmaikat, akkor a gazdik vérnyomása alaposan megugrik.

A macska kaparófa azonban lehetővé teszi, hogy végül ne az aranyhal mellett szülessen meg a döntés. Vannak egyszerű változatok, amik valóban nem látnak el más szerepet, mint azt, hogy a macsek kapargassa, miközben a körmát élesíti ezzel a módszerrel. Azonban azok a modellek, amik a vivahome.hu weboldalon találhatóak, már elég komoly tervezésnek a végeredményei.

Elég csak egy pillantást vetni arra, hogy milyen kivitelben rendelhető meg a különféle macska kaparófa és máris látszik, hogy miről is van szó. Egyértelmű, hogy a bútorokat többé nem kell félteni, mivel olyan anyaggal vannak bevonva, amin a cicusok imádják a karmaikat élesíteni. A különféle játékszerek önfeledt szórakozást biztosítanak a kis házi kedvenceknek, nem beszélve a kényelmes kuckókról, amikben édes lesz a pihenés, ugyanis köztudott, hogy a macskák imádnak lustálkodni.

A macska kaparófa leveszi a terhet a gazdik válláról miközben a cicáknak igazi játszóteret biztosít. A különböző formatervezésnek és színösszeállításnak köszönhetően, mindenki megtalálhatja azt a macska kaparófát, amelyik a legjobban illik a lakásba. A macska kaparófák kiválóan mutatnak a nappaliban, de a lakás más helyiségében is elhelyezhetőek.

Címkék: macska kaparófa