A molnárkocsik leveszik a terhet a válláról

Posted by Gr3nT 2018-08-15 0 Comment(s) Barkács termékek,

Egy ház körül bizony sok tennivaló akad. Aki szeretné rendben tartani az udvart és a kertet az gyakran időt kell szakítson a különféle munkálatokra. A jó idő beálltával elkezdődhetnek a felújítási munkálatok és ebben az esetben nélkülözhetetlenné válnak a molnárkocsik. Az autó csomagtartójából még egy-két zsák virágföldet könnyen célba lehet juttatni, de mi van akkor, hogyha legalább tízet kell kipakolni?

Ebben az esetben a vivahome.hu webáruházában található molnárkocsik állnak az Ön rendelkezésére. A kialakításuk strapabíró, ezért nagy terheket is elbírnak egészen 200 kg-ig. A felújítási munkák közben a különféle építőanyagok szállítására is alkalmas. Izomhúzódás, idegbecsípődés és egyéb kellemetlen balesetek kerülhetőek el a molnárkocsik használatával. Minek cipelni, hogyha gurítani is lehet?

Felmerül a kérdés azonban, hogy mi van a lépcsőkkel, padkákkal, mert ugye ezekkel is számolni kell egy kertes ház esetében. A lépcsőjáró molnárkocsik tényleg minden igényt kielégítenek, hiszen az efféle akadályok sem jelentenek problémát a szállítás során. Két oldalról háromszög alakban három-három kerék helyezkedik el, amelyek úgymond „fellépegetnek“ a lépcsőfokokon. A molnárkocsik tárolása egyszerű, mivel kis helyen is elférnek.

Aki szereti a praktikus megoldásokat és inkább ésszel szeretne dolgozni, sem mint erővel, annak mindenképp érdemes lecsapnia a molnárkocsik valamely típusára, amit kedvező áron rendelhet meg a vivahome.hu webáruházból. Nincs értelme feleslegesen fáradozni minden alkalommal a cipeléssel, amikor ez a nagyszerű eszköz csak néhány kattintásnyira van.