Kerti bútorok többféle stílusban

Posted by Gr3nT 2018-07-18 0 Comment(s) Kerti bútorok,

Egy kerti grillezést jó társaság és a finom falatok tesznek feledhetetlenné. De ahhoz, hogy minden tökéletes legyen kényelmes és mutatós kerti bútorokra van szükség. Ez a koncepció figyelhető meg a vivahome.hu termékei esetében. Látszólag sokban hasonlítanak a hagyományos bútorokhoz, amivel a lakásban található helyiségek vannak berendezve, ezek azonban ellenállóak kell legyenek a kinti körülményekkel szemben, mivel ki vannak téve az időjárás szeszélyeinek.

Anyaghasználat tekintetében a kerti bútorok általában alumíniumból, fából, vagy a mostanában divatos polyrattanból készülnek. Könnyen tisztíthatóak és nem csak a nedvességnek állnak ellen, hanem az erős napfénynek is. Köztudott, hogy az UV sugarak egy idő után tönkreteszik és gyengítik a műanyag szerkezetét, azonban a VivaHome minőségi termékeiben nem tesznek kárt. Ezért ebben az esetben kiemelten fontos a minőséget figyelembe venni, amikor például egy ülőgarnitúrára esik a választás. Mi sem kényelmesebb annál, mint egy nyugágyon pihenni a kellemes napsütésben?

Az ebéd is jobban ízlik kint a szabadban, azonban nem árt gondoskodni egy pavilonról  ami hűvös árnyékot biztosít a vendégeknek. A kerti bútorok rendszerint praktikusan vannak kialakítva. Az összecsukható változatokkal rengeteg helyet lehet megtakarítani és ezzel a tárolásuk szintén egyszerűbbé válik. A vízálló sörsátor megvédi a vendégeket az eső elől, ezért nem kell lemondani a kerti partit, ha elkezdenek gyülekezni a sötét fellegek. Egy egyszerű erkély is hangulatossá varázsolható a megfelelő bútorok kiválasztásával.