Kerti tároló praktikus kivitelben

Posted by Gr3nT 2018-10-22 0 Comment(s) Barkács termékek,

A kert gondozását semmiképp sem szabad elhanyagolni. Ám ehhez nem kevés szerszámra lesz szükség, amiket valahol tárolni kell. Ha a garázs már túl zsúfolt, akkor a legjobb megoldás egy fém kerti tároló. Az anyagának köszönhetően rendkívül stabil és strapabíró. A fém alaplemezzel együtt szinte egy elpusztíthatatlan építmény állítható össze. Ellenáll az erős szélnek, esőnek és a napsütés sem tehet benne kárt.

A kerti tároló különböző méretben van jelen a kínálatban, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő modellt. Az ötletes tervezésnek köszönhetően, egyszerűen össze lehet állítani szakember segítsége nélkül. Természetesen itt még nem ér véget a történet, hiszen a kerti tároló lehengerlően praktikus kivitelezést kapott. Nem csak a szerszámoknak nyújthat menedéket, de a szeretett kerékpárt sem kell többé a szabadég alatt tárolni. Négy szellőzővel van ellátva, ezért nem kell a penész kialakulása miatt aggódni, hiszen így mindvégig száraz marad a belseje.

A kétrészes tolóajtó nem csak jól mutat, de helytakarékos megoldásnak számít. A kerti tároló helyigénye nem számottevő, a belseje azonban mégis tágas, ahol kényelmesen elfér a fűnyíró, láncfűrész, gereblye, stb. A lehető legesztétikusabb megoldás, mert jól mutat az udvaron, illetve a kertben az egyszerű, letisztult dizájnnak köszönhetően. Karbantartást szinte egyáltalán nem igényel, és a tisztítása is könnyen megoldható, mivel egy kerti slaggal egyszerűen lemosható. A kerti tároló kifejezetten jó vételnek számít, hiszen gyakran akciós áron rendelhető meg. A szerszámgépek és egyéb eszközök többé nem lesznek kitéve az időjárási körülményeknek.

Címkék: kerti tároló