Létrák és állványok magaslati munkákhoz

Posted by Gr3nT 2018-10-28 0 Comment(s) Barkács termékek,

A házkörüli munkák gyakran a magasban történnek. Nem ritka tehát, hogy adódnak olyan helyzetek, amikor a falevelek összeseprésénél és a kertészkedésnél eggyel magasabb szintre kell lépni a megoldás érdekében. Megesik, hogy egy vihart követően elmozdul egy-két cserép a tetőn, esetleg eldugul az eresz. Ebben az esetben jó ha rendelkezésre állnak biztonságos létrák és állványok, amik megkönnyítik a mászást.

De mitől lesznek biztonságosak ezek az eszközök? Elsősorban stabilitásra van szükség. Mindenképp úgy kell elhelyezni a létrák és állványok minden típusát kivétel nélkül, hogy azok véletlenül se kezdjenek el billegni használat közben. A csúszásgátló talpak nem maradhattak le a tervezés közben, ezért akár a nedves talajon is biztonsággal elhelyezhetőek. A kínálatban található létrák és állványzatok nyújthatóak és összecsukhatóak. Ennek köszönhetően könnyedén hozzá lehet férni a magasabb helyekhez is és az összecsukható kivitelezés pedig a helytakarékos tárolás szempontjából lényeges. A teherbírásuk rendkívül magas, ezért gond nélkül elbírják a létrák és állványok egy felnőtt ember súlyát.

A futófelületek szintén csúszásgátló kialakítást kaptak. Akár egy kerti tárolóba is könnyedén beférnek, de az sem jelent problémát ezeknek az alumínium szerkezeteknek, hogyha kint kerülnek tárolásra. A kínálatban szereplő létrák és állványok többféle kivitelben rendelhetőek meg, csupán néhány kattintással. Többek között választható a többfunkciós alumínium létra, ami néhány egyszerű mozdulattal állvánnyá alakítható, de érdemes megemlítetni az összecsukható munkaállványt is, aminek a teherbírása nem kevesebb, mint 150 kg.

Címkék: létrák állványok