A műanyag rattan kerti bútor kellemesebbé varázsolja a grillpartikat

Posted by Gr3nT 2018-11-26 0 Comment(s) Kerti bútorok,

A hideg időben mindenki arra gondol, hogy milyen jó bent, a meleg lakásban, a négy fal között. De nem mindenki bírja a bezártságot, ezért nem árt előrelátónak lenni. Amennyiben szeretnénk magunkat kényelmesen érezni a saját kertünkben, jól jön a műanyag rattan kerti bútor.

Az anyag és a dizájn egyaránt lehengerlőnek számít ebben az esetben. Elég csak ránézni és máris látszik a minőség. Itt valami mással van dolgunk, nem pedig egyszerű, tucatműanyaggal. A műanyag rattan kerti bútor többféle sajátosággal bír. Elsősorban, olyan, mintha valódi fonás lenne, a teherbírása igencsak nagy, ezért nem megy tönkre valami könnyen. Mivel egyfajta műanyag az alapanyaga, ezért ellenáll a nedvességnek is. A drága fabútorok vitathatatlanul jól mutatnak a kertben, igazán elegánsak, viszont a karbantartásuk már sokkal nehézkesebb, hiszen ezeknek külön helyet kell biztosítani, az esős, hideg időszakra, ugyanis nagy ellenségük a nedvesség. A műanyag rattan kerti bútor azonban ennél sokkal ellenállóbb és igénytelenebb. Ami annyit tesz, hogy elég egy kerti slag és egy száraz rongy a tisztántartásához.

Ha sokáig ki van téve erős UV fénynek, az pár év után roncsolhatja a szerkezetét, viszont erre könnyen ügyelhetünk különféle árnyékolók és napernyők használatával. Egy grill partin egyébként is kellemesebb egy idő után az árnyékban üldögélni, mint a forró napon. A műanyag rattan kerti bútor többféle változata található meg a kínálatban. Egy ülőgarnitúra kiváló választás, amennyiben szeretnénk barátaink társaságában elfogyasztani néhány jeges italt. A műanyag rattan kerti bútorok közül az ebédlőasztal szintén kihagyhatatlan.