Zavartalan pihenés a kertben napernyővel és szélfogóval

Posted by Seo101 2018-07-30 0 Comment(s) Kerti bútorok,

Amikor kint ragyogóan süt a nap, senki nem szeret bent ülni a négy fal között, főleg ha megteheti, hogy kiüljön a kertbe. Viszont akadhatnak olyan kellemetlen tényezők, amik megzavarhatják a pihenést. A szomszédok kíváncsiskodó pillantásai sokat elvesznek a meghitt hangulatból, ezért egy elegáns módszerrel kell védekezni ez ellen. Erre szolgál a PVC takaró szalag, ami belátásgátló technológiával készül, illetve szélfogóként is kiválóan működik.

A szeles időben is zavartalanul lehet ücsörögni az udvaron egy hűs limonádét kortyolgatva. Amennyiben már sikerült elbújni a kíváncsi tekintetek elől és az erős szél sem zavar többé, még mindig ott van a tűző nap. A teljes harmónia megteremtéséhez szükség lesz egy kis árnyékra is. Több lehetőség közül lehet választani, mint például a napernyők, vagy az oldalárnyékolók.

Esetleg mind a kettőt egyszerre is lehet alkalmazni, hiszen minden udvarnak más a fekvése, ezért különböző megoldásokat kíván. A kínálatban található „Brazil“ függő napernyő rendkívül jól néz ki és kifejezetten stabil, ezért ellenáll az erősebb szélnek is.

Egyszerűen összeállítható és könnyen szétszedhető a praktikus tárolás érdekében. Na de milyen haszna lehet egy napernyőnek este?

A tervezők erre is gondoltak, amikor napelemes LED világítással látták a napernyőt, ami igazán hangulatosan néz ki az esti órákban. A vivahome.hu weboldalon kedvezményes áron lehet beszerezni ezeket a kitűnő termékeket, amik minden tekintetben hasznosnak fognak bizonyulni a kerti környezetben, ezzel növelve a komfortérzetét a család minden tagjának.

Címkék: napernyő szélfogó