Salgó polcrendszer hatalmas teherbírással

Posted by Seo101 2018-10-28 0 Comment(s)

Egy rendezett otthonban mindenképp szükség van olyan tárolóeszközökre, amik nem csak esztétikusan néznek ki, de számos praktikus megoldást hordoznak magukban. Ezeknek a feltételeknek tökéletesen eleget tesz a Salgó polcrendszer. Az előnyei már az összeszerelésnél meg fognak mutatkozni, hiszen rendkívül egyszerű összeállítani, mert semmilyen szerszámra nincs szükség a dugaszolórendszernek köszönhetően.

A képekkel ellátott szerelési útmutatót követve, gyerekjáték lesz a Salgó polcrendszer összeillesztése. Ezt követően elhelyezhető a pincében, garázsban, de a műhelyben is nagy hasznát lehet venni. Könnyen variálható, ennek hála plusz polcokat adhatunk hozzá, de igény szerint ki is lehet venni belőle. A nagy terhelhetőség szintén egy plusz pontnak számít a Salgó polcrendszer esetében. Egy polc, akár 175 kg-ig terhelhető. Meglepően stabil ahhoz képest, hogy a szerkezete nem tartalmaz csavarokat, igazi robosztus konstrukció, ami teljesen megpakolva sem fog ingataggá válni. Ez többek között az egyes polclapok alatt elhelyezett merevítéseknek köszönhető. Az alacsony súlya miatt üres állapotban könnyen áthelyezhető egyik helyről a másikra. A széles kínálatnak köszönhetően többféle méret közül lehet kiválasztani az éppen megfelelőt.

A Salgó polcrendszer egy új szintre emeli a tárolóeszközök fogalmát. Ott van a helye, minden modern otthonban, ahol fontosak a rendezett körülmények. A Salgó polcrendszer minden tekintetben a precíz mérnöki munka eredménye, aminél külön figyelmet fordítottak az esztétikus dizájn kialakítására.