Szigetelt kutyaház az ebek örömére

Posted by Gr3nT 2018-10-17 0 Comment(s)

Ha már az ember legjobb barátja, akkor ezt minden gazdinak meg kell hálálnia. A kutyusoknak hidegben, melegben jól jön a szigetelt kutyaház. Mivel nem mindenki teheti meg, hogy a házi kedvencét a lakásban tartsa, ezért egy olyan fekhelyet kell neki biztosítani, amiben télen-nyáron kényelmesen érezheti magát. A kínálatban olyan szigetelt kutyaház található, amely tökéletesen megfelel erre a célra.

A méreteket mindenképp fontos figyelembe venni, mert csak ebben az esetben lesz igazán komfortos. A legnagyobb előnye ennek a fajta kutyaólnak, hogy remekül szigetel. A hidegben bent tartja a meleget, nyáron pedig nem melegszik fel a belseje. Az esőnek is ellenáll, hiszen bitumen tetővel rendelkezik. Masszív, ugyanakkor remekül néz ki, az elhelyezést követően az udvar, illetve a kert díszévé fog válni. Mivel meg van emelve, ezért nem áll fent a veszélye annak, hogy az alja elkezdjen tönkremenni a talaj nedvessége miatt.

Ennek a megoldásnak más előnye is van, mégpedig télen a szigetelt kutyaház alja nem hűl ki a fagyos talajon. A szigetelt kutyaházat természetesen takarítani is kell, viszont ez nagyon egyszerűen megoldható a kinyitható tetőnek köszönhetően. A jól átgondolt tervezés miatt kényelmes fekhelyet biztosít a kutyának és a gazdi dolgát sem fogja megnehezíteni a tisztántartás. A szerkezete stabil és erős festett tömörfából készült, ezért éveken keresztül újszerű állapotban marad. Aki felelősségteljes kutyatartó, annak az ebekre való tekintettel mindenképp szüksége van egy, vagy akár több szigetelt kutyaházra, amiket kedvező áron lehet megrendelni. Az időtállóság és a minőség nem lehet kérdéses ebben az esetben sem.