Így lesz tökéletes egy grillparti

Posted by Gr3nT 2018-07-20 0 Comment(s) Kerti bútorok,

Sokáig lehetne azon vitatkozni, hogy a hagyományos, vagy a modern módszer a jobb? A gázgrillek egyre elterjedtebbek, de a úgy tűnik, hogy a faszenes grillezés sem veszített a népszerűségéből. Valójában ez pusztán ízlés dolga. Aki szereti a klasszikus füstölt ízvilágot, az mindenképp feszenes grillezők vagy a Smoker mellett fogja letenni a voksát.

Ez utóbbi egy külön kategória, ahol izgalmas aromákkal lehet megbolondítani a sülteket. Faszén és gáz helyett különféle gyümölcsfák forró füstjével készülnek el a sültek, amik így válnak igazi ínyencfalatokká. A húsok zamatosak és omlósak lesznek, ráadásul sokkal kisebb az esélye annak, hogy odaégnek. A faszenes grillezést nem kell bemutatni senkinek. Amint sikerül kitanulni a technikát gyakorlatilag BBQ mesterré lehet válni. A kulcs pedig nem más, mint a megfelelő hőmérséklet.

Türelmesen meg kell várni, ameddig a faszén kellően felhevül. Ezután kezdődhet a sütés, viszont figyelni kell arra, hogy az étel egyenletesen átsüljön. Ez a módszer sokakban kellemes emlékeket ébreszt. A jellegzetes illatok és a hagyományos eljárás valószínűleg sosem fog kiveszni a divatból. A gázgrill már a modern kor hozománya. Csak egy gombnyomás és máris fel lehet helyezni a rácsra a sütnivalót, tehát nem igényel melegedési időt.

A faszenessel ellentétben ebben az esetben nem keletkezik füst, így nyugodtan nyitva lehet hagyni az ablakokat, nem lesz kellemetlen szag a lakásban a grillezés után. A vivahome.hu termékei mindenkinek biztosítják azokat az eszközöket, amik egy tökéletes grillpartihoz elengedhetetlenek.