Blue Pure 221 Hepa- és aktív szén szűrő

Blue Pure 221 Partikel- és aktív szén kombiszűrő

Blue Pure 411 részecske- és aktív szén szűrő: kombifilter gradiens filterekből, polypropilén és polyethylén szálakból, termikus hegesztéses technológiával készült, mentes kemikáliáktól és kötőanyagoktól, antibakteriális. Új, zöld, teljesen újrahasznosítható fejlesztés! Anyaga megakadályozza a baktériumok szaporodását, a penészképződést. A szálak nem rojtosodnak ki, lép alakú aktív szén betétekkel. Ez a legújabb fejlesztésű kombi-szűrő gyakorlatilag minden, a levegőben fellelhető szennyeződést kiszűr, beleértve a legkisebb, vírus méretű kórokozókat, mint pollen, por, állatszőr, gombaspórák, füst, allergének és baktériumok is. Az aktív szén hatékonyan köti meg a szagokat, gázokat, és a szerves, illékony kórokózókat (VOC) is.

Kék, ami tulajdonképpen zöld

Filtereink polypropylén szálai a bektériumok természetes ellenségei, akadályozzák a penészképződést. Mint a Blue Pure sorozat légtisztítóinak minden alkatrésze és alkotórésze, így a filter is anyagában 100%-osan újrahasznosítható. A természet és a földanya is hálás lesz Önnek, készülékeink használatával a környezetért tett jócselekedetekért. 
A Blue Pure 221 még akkor is friss levegőt varázsol a helyiségbe, ha sokan tartózkodnak benne. Az aktív szénnel kombinált szűrőbetét nagyon hatékonyan köti meg a szagokat, gázokat, és a szerves, illékony kórokózókat (VOC) is.

A csúcsteljesítmény alap nálunk

A Blue Pure filterei mindig optimális teljesítményt nyújtanak. A  Blue Pure levegőtisztítók ugyanis elektrosztatikusan feltöltik a részecskéket, és így a legkisebb részecskék is garantáltan a filterben maradnak. Ez egy olyan intelligens módszer, ami hosszú távon biztosít csúcsteljesítményt. 
A szűrőhöz rendelhető előszűrőről itt olvashat:
előszűrő 5 divatos színben

Technikai adatok:

Méretek: 295 x 295 x 295 mm
Szűrőkeret anyaga: ABS, aluminium
Betétek száma: 1
Újrahasznosítás: műanyag vagy energiahasznosítás
Ajánlott filtercsere: 6 hónap (4380 óra) egész napos (napi 24 óra) használat mellett

 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Blue Pure 221 Hepa- és aktív szén szűrő

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

  • Gyártó: Blueair
  • Termék kód: Blue Pure 221 Hepa - és aktív szén szűrő
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 25.990 Ft
  • Nettó ár: 20.465 Ft

Címkék: hepa, szűrő, pollen