-18% Blue by Blueair Prémium légtisztító 15 m2-ig - Blue Pure 411 - Új termékcsalád

Prémium légtisztító 15 m2-ig - Blue Pure 411

A legújabb fejlesztések profi teljesítménnyel, profi kivitelben

Blue Pure 411 dizájnos légtisztító

Blue by Blueair

Blue Pure sorozat légtisztítói A Blueair új, Blue névre keresztelt termékcsaláddal lépett piacra. Ezek a légtisztítók is a márka többi első osztályú levegőtisztítójához hasonlóan energiatakarékosak, nagyon halk működésűek és újrahasznosított anyagokból készülnek. Kiváló teljesítményű és kompkat készülékek, amik egyetlen gombbal működtethetők. Ráadásul színűk teljesen az egyéni, egyedi igényekhez, berendezés színeihez igazítható. A külső színes szövet előfilterként működik, ami a nagyobb részecskéket máris felfogja, és így meghosszabbítja a fő filter élettartamát.
Az egészségtudatos ember sok időt, fáradtságot és pénzt fordít életstílusára. Rendszeresen sportol, eleget alszik, és figyel arra, mit eszik. De sokan nem gondolnak arra, amire a testünknek leginkább szüksége van - és ez a tiszta levegő. Az a jó hírünk, hogy a Blue Pure család 2 új darabjával a lehető legeggyszerűbben tehetünk ez ellen. Teremtsen egy olyan fedezéket, visszavonulásra alkalmas helyet magának, ahol olyan tiszta a levegő, mint a világ legérintetlenebb  helyein!

 

Kompakt légtisztító, kis alapterületű helyiségekbe

Ismerje meg a Blue-család legkisebb, legcsinosabb darabját, a Blue Pure 411-et! A Blueair világszerte piacvezető filtertechnológiájával szereltük fel, és max. 15 m2 (161 ft2) alapterületű helyiségméretre fejlesztettük. Szerezze be, tegye csak oda, ahol épp használni akarja, csatlakoztassa, és lélegezzen be éjjel - nappal tökéletesen tiszta levegőt!

EgyBlue Pure 411 kompakt levegőtisztítószerű használat

A Blue Pure 411 légtisztító nemcsak halk, mint a suttogás, hanem energiahatákony és egyetlen gombnyomással extrém könnyen kezelhető is. A szűrőcseréhez nincs technikai ismeretre szükség, elegendő egyetlen csavaró mozdulat.

Hatalmas szűrőfelület

Minden légtisztító teljes alsó része egy magas fejlesztésű filter. Mivel a filter kihasználja a mechanikus és az elektrosztatikus szűrés lehetőségeit is, gyakorlatilag minden, a levegőben fellelhető szennyeződést kiszűr, beleértve a legkisebb, vírus méretű kórokozókat, mint pollen, por, állatszőr, gombaspórák, füst, allergének és baktériumok is. Az aktív szénnel kombinált opcionális kombi-filter eltávolítja a szagokat, gázokat, és szerves, illékony kórokózókat (VOC) is. Az egyedi, különleges, 360°-os levegőbemenetnek köszönhetően minden Blue Pure mindig teljes hatákonysággal dolgozik, teljesen mindegy, hol állítjuk fel.

Szabja testre, igazítsa igényéhez, ízléséhez, ahogy csak szeretné! Előfilter textil előszűrő Blue Pure 411

A szövet-előfilter különböző, élénk színekben kapható. Így pillanatok alatt a szobaberendezéshez, dekorációhoz igazítható. A bónusz: a szövet-előfilter kiszűri a nagyobb részecskeméretű kórokozókat, és így a főfilter élettartamát növeli. Szükség esetén óvatosan át lehet porszívózni a szövetet, vagy lehet mósógépben is tisztítani.

Rengeteg tiszta levegő - pénztakarékos megoldással

A Blue Pure 411 óránként ötször keringeti át a levegőt, és tökéletesen megtisztítja így a helyiség levegőjét. A levegőben szálló minden részecskét, kórokozót kiszűr: pollent, port, állatszőrt, gombaspórákat, füstöt, allergéneket, vírusokat és baktériumokat is. Az aktív szén eltávolítja a szagokat. Garantáltan elégedett lesz ezzel a légtisztítóval, az első nap ugyan úgy, mint akár évek múltán is. Normál működési sebességen a Blue Pure 411 csak 1,5 watt energiát fogyaszt, ez egy hatalmas bónusz, a környezet szempontjából. A levegőtisztítók esetében nagyon fontos a CADR, a levegőtisztítás számokban megadott hatékonysága. Ez a pici és dizájnos darab kiváló értékekkel rendelkezik:
CADR értékek:

 • Füst: 180 m3/h
 • Por:    200 m3/h
 • Pollen:  200 m3/h

Itt tekinthet meg egy bemutatót a Blue Pure 411 légtisztító működéséről:

 

Terméktartozék:

Blue Pure 411 előfilter

Mindent megteszünk a tisztítóhatékonyság növelése érdekében: még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy huzatot kell húzni és elasztánnal kell beburkolni a levegőszűrőinket. Ez a textil-előszűrő felfogja a nagyobb részecskéket, és ezzel növeli a fő szűrő élettartamát. Ha tisztításra van szükség, elég kiporszívózni vagy mosógépbe tenni. Fekete, kék és piros színekben választható, az alábbi linkre kattintva: textil előszűrő
Blue Pure 411 részecske- és aktív szén szűrő: kombifilter polypropilén és polyethylén szálakból, termikus hegesztéses technológiával készült, mentes kemikáliáktól és kötőanyagoktól, antibakteriális.

Ha hatékony és megbízható légtisztítót keres, akkor miért a Blueair a megoldás?

 • Kimagasló minőség - 5 év garancia (Rendszeres szűrőcsere mellett.)

 • Allergiás, asztmás, légúti betegségben szenvedők számára kitűnő választás

 • Csendes levegőtisztítás

 • Energiatakarékosság (Energy Star által minősített)

 • Környezettudatosság

 • Díjnyertes svéd formaterv

 • Könnyű kezelhetőség

Műszaki adatok:
Méretek: 425x200x200 mm
Áram fogyasztás: 1,5-10 W
Súly: 1,52 kg
Helyiségméret: 15 m2 (161 FT2) / 180 m3
CADR - Füst: 180 m3/óra Por: 200 m3/óra Pollen: 200 m3/óra
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 17-46 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Sebességfokozatok: 1-2-3
Air kimenet: felül / a készülék tetején
Air bemenet: 360°
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (napi 24 órás használat mellett)
Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 

Magyar nyelvű használati utasítás

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőtisztítót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Rendelje meg a Blueair Blue Pure 411 levegőtisztítóját, és élvezze a tiszta levegő és a modern dizájn minden előnyét, akár odahaza, akár az irodában - még ma! Tiszta levegő, mindenkinek, mindenhová, a lehető legegyszerűbb módon és legolcsóbban!
 

Adatok
Feszültség 220-240 V
Áramfelvétel 1,5 - 10 W
Zajszint 17 - 46 dB(A)
Ajánlott terület 15 m2 (161 FT2) / 180 m3
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 425 x 200 x 200
Súly 1,52 kg
CADR – Clean Air Delivery Rate Por > 200 m3/óra Pollen > 200 m3/óra Füst > 180 m3/óra

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Blue by Blueair Prémium légtisztító 15 m2-ig - Blue Pure 411 - Új termékcsalád

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Blueair
 • Termék kód: Blue Pure 411
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 59.900 Ft
 • 48.900 Ft
 • Nettó ár: 38.504 Ft

Címkék: levegőtisztító, légtisztító,