Prémium levegőtisztító 40 m2-ig - Blueair 405 Allergia, asztma ellen csodafegyver SmokeStop szűrővel

Blueair 405 levegőtisztító SmokeStop szűrővel - Igazoltan a legjobb választás közepes méretű helyiségekbe!

Újdonság! Tesztgyőztes, nagy teljesítményű, halk modell

Ebben az összeállításban nagy szennyezettségű helyiségekbe ajánljuk

(A levegőtisztító raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)

Blueair Classic 405 halk, hatékony levegőszűrő

Ebben az összeállításban SmokeStop szűrővel!

SmokeStop szűrő Blueair 400-as sorozatHogy méginkább megkönnyítsük vevőink választását:  ezzel az összeállítással olyan helyiségekben történő felhasználásra és légtisztításra gondoltunk, ahol gázformájú szennyezősdések mint dohányfüst vagy illékony organikus vegyületek nagyobb mennyiségben vannak a levegőben jelen. Így SmokeStop szűrővel együtt ajánluk és szállítjuk ezt a Blueair 405 légtisztítót.
A vastag aktív szén réteget tartalmazó szűrő neve: SmokeStop filter. Ez egy magas porózus szerkezetű vastag aktív szén réteg, magnéziumdioxiddal és rézoxiddal kombinálva, ami kiválóan felfogja a kellemetlen szagokat és gázformájú összetevőket. Az aktív szén és ez a vastag SmokeStop filter hatékonyan távolítja el a konyhai szagokat, vegyi anyagok szagát, dohányfüstöt, de házipor, állatszőr, gombaspóra, baktériumok és vírusok, virágpor, pollen ellen is kiváló.SmokeStop szűrő Blueair innováció

A Blueair készülékekben a levegőrészecskék először egy kamrába kerülnek. Itt az elektrosztatikus tapadásnak köszönhetően feltöltődnek, és ez után kerülnek be a szűrőrétegek közé. Ennek az elektrosztatikus töltöttségnek köszönhetően az olyan kis és finom részsecskék is, mint a dohányfüst garantáltan a filterekben maradnak. A filterek polipropilén szálai antibakteriálisak, ami megakadályozza a baktériumok vagy gombák elszaporodását, vagy ezek kikerülését a készülékből. A filterek felépítésüknél fogva újrahasznosíthatók, lebomló anyagokból készülnek, így ezzel az aspektussal is figyelünk a környezetre és a környezetvédelemre.


Korábbi, méltáBlueair Classic 405 tesztgyőztes légtisztítón népszerű légtisztítónk továbbfejlesztett, új, wifi kapcsolódásra képes modellje a Blueair Classic 405. Ez a továbbfejlesztett készülék is ugyan úgy biztosítja a halk, nagy teljesítményű, és eközben energiatakarékos légtisztítást, és ezzel együtt a szinte teljes (99,7%-os) mentesítést az allergiát  és asztmát okozó kórokozóktól. Ezen kívül megújult a kijelzőfelület: a javított digitális kijelzőn nyomogómbokkal szabályozható a légtisztító, és látható a levegő, amit belélegzünk. Az újításoknak hála, a légtisztító még könnyebb, és épp ezért még könnyebben kezelhető, mozgatható lett, ami használat közben jelentkező előny. Ne csak az asztma, allergia gyógyszereitől várja a megoldást, inkább alakítsa a világ egy szeletét, az otthonát olyanra, ahol megszabadulhat a kínzó tünetektől, ahol a puszta létezés is felüdülés! Egy nehéz nap után lélegezzen be tiszta, pollen- , baktérium- és vírusmentes levegőt - mindenzt a halk és hatékony, Blueair 405 segítségével. Az Északi Független Tesztintézet, a Testfakta legújabb teszteredményeivel igazolta a Blueair Classic 405 innovációit: a légtisztító a legmagasabb minősítést kapta. Tisztítási teljesítménye és kifejezetten alacsony zajkibocsátási értékei (37 dB-től kezdődően) lettek legkiemelkedőbbek, így a készülék igazoltan gondoskodik a csendes, erőteljes és energiahatékony levegőszűrésről, az allergiát ás asztmát okozó kórokozók gyakorlatilag teljes eltávolításáról a szobai levegőből. A tesztek összehasonlító végleges értékeléséről itt tájékozódhatnak tovább: https://www.blueair.com/sites/default/files/test-en.jpg

Mit, és hogyan szűrnek a Blueair 405 légtisztítók?

A légtisztító úgy működik, hogy a helység levegőjét nagy teljesítményű ventilátor segítségével átáramoltatja a beépített, három lépcsős ún. HEPA szűrőn. A többlépcsős szűrő azért előnyös, mert a különböző lépcsők különféle méretű szennyező részecskeméretre vannak optimalizálva, a nagyobbal kezdve. Így a nagyobb részecskék már rögtön a folyamat elején csapdába esnek, nem tömítik el a finomabb részecskék szűrésére optimalizált betétet. Az eredmény jobb szűrés, kevesebb szűrőcsere. Ezzel a megoldással a szűrőben maradnak pollenek, allergiát okozó anyagok, poratkák, penész spórák sőt az egész kis méretű részecskék is: szagok, mérgező gázok, vírusok, baktériumok is! A végeredmény tiszta, friss levegő. Ez azonban még nem minden. A légtisztító a többlépcsős szűrőt ionizátorral kombinálja. Ez azt jelenti, hogy a beáramló levegőt egy nagyfeszültségű ionizátor elektromosan feltölti. Ezzel egyrészt elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, másrészt a feltöltött részecskék könnyebben lerakódnak a szűrőben, így növelve a szűrés hatékonyságát. Az ionizátorral szemben gyakori érv, hogy egészségre káros ózont termel. Ez a légtisztító készülék nem bocsájt ki ózont - mivel az ionizátor a szűrő előtt helyezkedik el, így a Hepa szűrő kiszűri az esetlegesen keletkező minimális mennyiségű ózont is.
Blueair Classic 405 HEPASilente technológia működése

Korszerű technológia

A Blueair szabadalmaztatott HEPASilent technológiája a két, eddig is széles körben használt szűrési módszer, az elektrosztatikus, és a mechanikus szűrés előnyeit ötvözi egymással. A Blueair Classic 405 légtisztító is ezt a technológiát használja: új fejlesztésű filtereket és egy részecskefeltöltő ionizáló kamrát használ és kombinál, forradalmian új módon. A végeredmény, nagyobb mennyiségű tiszta levegő előállíBlueair Classic 405 filter mechanizmusatása kevesebb zajjal. Mindez rendkívül alacsony fogyasztással, és akár a mechanikai tisztítást vagy elektrosztatikus filterezést használná külön - külön, a HEPASilent-technológia jóval nagyobb eredményességet szavatol.

Rálátás a tiszta levegőre

Blueair Friend App használataA továbbfejlesztett kezelőfelület érintőgombjai segítségével bármikor beállíthatja és szabályozhatja Blueair Classic 405 készülékét. Áttekinthető LED-jelzések mutatják a wifi-kapcsolódás állapotát, az üzemi sebességet, és a levegőtisztító filterét. Minden beállítás gyerekjáték. Csupán annyi a dolgunk, hogy megnyomjuk az érintőgombot. Ha szeretné, csatlakozhat Blueair Aware-felügyeleti rendszerünkhöz, folyamatosan nyomon követve a lakás légadatait, és letöltheti ingyenes Blueair Friend-Applikációnkat. Így távolról is kezelheti a levegőtisztító berendezést, ellenőrízheti a levegőminőség adatait és sűrűn lakott területeken valós időben avatkozhat be, a kedvezőtlen külső légadatok függvényében.

Mekkora helységméretig használhatók a Blueair 405 levegőtisztítók?

A Blueair Classic 405-öt közepes méretű, 40 m2 helyiségméretig történő alkalmazásra fejlesztettük ki. Megbízható választás, minden légúti megbetegedésben szenvedő számára. Halkan és hatékonyan teszi a dolgát. Ez abban is megmutatkozik, hogy sok más gyártóval szemben ez az érték, a 40m2 valódi légtisztítást takar. Nem arról van tehát szó, hogy ekkora területen van hatással a berendezés a levegőre, hanem arról, hogy ekkora területen végez tökéletes munkát a légtisztító! Óránként ötször mozgatja át teljesen ezt a levegőmennyiésget. A 0,1 mikron vagy annál nagyobb részecskék 99,7%-kát kiszűri ilyen módon a levegőszűrő berendezés.
Blueair Classic 405 légtisztító kezelőfelülete
A levegőtisztítók esetében nagyon fontos a CADR, a levegőtisztítás számokban megadott hatékonysága. Ez a típus is különösen magas értékeket kapott.
CADR értékek:
Füst: 476  m3/h
Por: 510 m3/h

Pollen:  510 m3/h

A Blueair 405-öt több intézet is vizsgálta, és több kiváló minősítéssel és tanúsítvánnyal is rendelkezik.
Blueair Classic 405 levegőszűrő tanúsítványai

Csendes működés, minimális karbantartásigény

A légtisztító az alapos tervezőmunka eredményeképpen, amely maximálisan figyelembe veszi a vásárlói igényeket, nagyon csendesre sikerült, olyannyira, hogy aludni is lehet mellette. A többlépcsős szűrőknek köszönhetően ritkábban kell szűrőt cserélni, és maga a szűrőcsere sem bonyolult, néhány perc alatt bárki megcsinálhatja.

Ha hatékony és megbízható légtisztítót keres, akkor miért a Blueair a megoldás?

 • Kimagasló minőség - 5 év garancia (Rendszeres szűrőcsere mellett.)

 • Allergiás, asztmás, légúti betegségben szenvedők számára kitűnő választás

 • Csendes levegőtisztítás

 • Energiatakarékosság (Energy Star által minősített)

 • Környezettudatosság

 • Díjnyertes svéd formaterv

 • Könnyű kezelhetőség

Svéd minőség és elegáns külső

Ez a légtisztító prémium minőségi kategóriát képvisel, a beépített anyagoknak és a precíz tervezésnek köszönhetően. Végül, de nem utolsósorban szép, tökéletesen illeszkedik minden lakás szín- és formavilágához.

Műszaki adatok:

Méretek: 590x500x275 mm
Áram fogyasztás: 15-90 watt
Súly: 14 kg
Terem méret: 40 m2
CADR - Füst: 476 Por:510 Pollen: 510
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 32-52 dB (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Hepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (napi 24 órás használat mellett)
Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 
Magyar nyelvű használati utasítás

Ezzel az összeállításunkkal, a SmokeStop szűrőkkel kiegészítve készülékünk használatát dohányfüstös, erősen szennyezett levegőjű helyiségekbe ajánljuk. A Blueair Classic 405 légtisztító rendelhető HEPA szűrős felszereltséggel is, erről a készülékről itt talál információkat: https://lpv.hu/legtisztitok/blueair-legtisztito-classic-405

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőtisztítót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!


Rendelje meg a Blueair 405-ös tesztgyőztes levegőtisztítót, és élvezze a tiszta levegő és az innováció minden előnyét - még ma otthonában! Összeállításunkban nagyobb légszennyezettségre gondolva, SmokeStop szűrővel együtt. Kérjük kattintson a kosár gombra!

Adatok
Feszültség 220-240 V
Áramfelvétel 15-90 W
Zajszint 32 - 52 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Ajánlott terület 40 m2-ig
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 590 x 500 x 275
Súly 14 kg
CADR – Clean Air Delivery Rate Por > 510, Pollen > 510, Füst > 476

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Prémium levegőtisztító 40 m2-ig - Blueair 405 Allergia, asztma ellen csodafegyver SmokeStop szűrővel

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Blueair
 • Termék kód: Blueair 405 Tesztgyőztes légtisztító SmokeStop szűrővel
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 189.900 Ft
 • Nettó ár: 149.528 Ft

Címkék: levegőtisztító, légtisztító, hepa