Blueair Aware Levegőminőség ellenőrző és WIFI-s távvezérlő egység
Blueair Aware Levegőminőség felügyelet

Mert fontos a beltéri levegő minőségének tudatos és pontos ismerete!

Blueair Aware Levegőminőség felügyelet

Blueair Aware Levegőminőség felügyeletTiszta levegőt lélegzik be? Ez egészen egyszerűen megállapítható! Használja a Blueair Aware Levegőminőség megfigyelőt, önmagában vagy a Blueair Friend Applikációval együtt - és minden légadatra fény derül! A Blueair Aware levegőfelügyelettel a helyiségben lévő levegő minősége egy szempillantás alatt megállapítható. A Blueair Friend Applikációval együtt alkalmazva valós időben avatkozhat be a levegőminőség adataiba. Az applikáció ezen kívül további tippeket ad, azokról a tennivalókról és intézkedésekről, amiknek a segítségével még egészségesebb körülmények között, és még tisztább levegőt belélegezve élhet.

Intelligencia a levegőben

Mindenképpen érdemes tudni, mi minden található a belélegezendő levegőben! A Blueair Aware segítségével mérhetővé és ellenőrizhetővé válik a beltéri levegő minősége. Tanulmányok mutatják, hogy a beltéri helyiségek levegője 2 - 5-ször (esetenként akár százszorosan is!) szennyezettebb lehet, mint a külső levegő. És sokan közülünk a nap 90%-át zárt terekben töltjük. Milyenek azok a levegőértékek, amiket Ön belélegzik? Tudjon meg többet azokról a tennivalókról is, amikkel még jobban óvhatja családja és saját egészségét! A levegőben található részecskék, szerves organikus kötések, széndioxid-ekvivalensek, valamint hőmérséklet- és légnedvesség adatok valós időben kerülnek pontos mérésre, és az okstelefonon is láthatjuk őket.
Függetlenül, vagy a Sense+,
Blueair Classic 405, Blueair Classic 505, Blueair Classic 605, Classic 205 modellekkel dolgozik együtt, és természetesen mindezek SmokeStop szűrővel ellátott modelljeivel is.

A Blueair Aware levegőfelügyelet működését bemutató videót itt tekintheti meg:

 

Felügyelet, valós időben

Több száz különféle levegőszennyő részecske felismerésére lett kifejlesztve ez a rendszer, 2,5 PM részecskemérettől, VOC-k (szerves organikus vegyületek), formaldehiden keresztül, benzollal egyetemben. Állítsa fel a Blueair Aware-t a munkahelyén vagy az otthonában, hogy segítségével érzékelje a levegőminőség legkülönfélébb adatait. Valós időben hívhatja le az adatokat, rögzítheti őket folyamatosan, és ha letölti okostelefonon a Blueair Friend applikációt, figyelmeztető funkciókat is beállíthat. Az allergének megelőzése céljából a Blueair Aware a légnedvességet és a helyiség hőmérsékletét is felügyeli. 5 percenként, valós időben készít légadatmérést az eszköz, és ezeket továbbküldi okostelefonra, hogy azok bárhonnan ellenőrízhetők legyenek.

Friend App letöltéseBlueair Aware Levegőminőség felügyelet Blueair Friend Applikációval

Ismerje meg a tiszta levegőt biztosító megbízható segítőt, eszközt, ami valós időben ad információt a levegőminőségről, ajánl intézkedéseket, tennivalókat, amik hozzájárulnak a kellemes közérzethez. Kompatibilis iPhone, iPad, iPod, Apple Watch és Android készülékeken. Működik az Aware, Sense+, Blueair Classic  280i, Blueair Classic 405, Blueair Classic480i, Blueair Classic 505, Blueair Classic 605, Blueair Classic 680i, Classic 205 készülékekkel.

Ezen a linken tölthető le az applikáció: 

https://www.blueair.com/de/accessories/blueair-friend-app

Valós idejű megfigyelés

A Blueair Friend App segít tisztább és egészségesebb levegőt belélegezni, azzal, hogy folyamatosan ellenőrzi a külső és a belső légadatokat. Egy megbízható wellness-eszközről van szó, ami valós időben ellenőrzi a külső légadatokat, és ennek megfelelően ajánl intézkedéseket, amik hozzájárulhatnak az egészség megőrzséséhez. A Blueair Aware rendszerével együtt használva a tökéletes ellenőrzést valósíthatja meg, a levegőminőség értékeit illetően.

Teljes Blueair Aware Levegőminőség felügyelet Blueair Friend Applikációvalkontroll

A Blueair Friend App segítségével olyan funkciókat működtethet, mint ki- és bekapcsolás, levegőtisztító fordulatszám-szabályozás, LED-fényerő, gyerekzár, hogy mindig a tökéletes minőségű levegő várja odahaza, mire megérkezik.

Globális statisztikák az egészség érdekében 

Akkor is profitálhat a Blueair Friend Applikációból, ha nincs Blueair légtisztító készüléke, vagy Blueair Aware levegőfelügyelet-rendszere. Az applikáció ugyanis 150 ország több mint 2700 levegő-megfigyelését összesíti, így az alkalmazás felhasználója gyakorlatilag minden városban megbízható légadatok birtokába jut. A levegőminőséget 0-tól 500-ig, a  "jó"-tól a "veszélyes" értékelésig minősítik. Ezekre az adatokra alapozva különféle intézkedések elvégzésére kap a felhasználó javaslatokat, hogy gondoskodhasson szerettei teljes biztonságáról és egészségéről. A Blueair Firend ezen kívül részeletes információkat szolgáltat a levegőben megtalálható káros anyagokról, szerves vegyületekről, 2,5 PM részecskeméretig. Ehhez jönnek még a hőmérséklet- és nedvességadatok, valamint széndioxid-származékok.
 

Technikai adatok:

A levegőminőség érzékelése:
  • finompor,
  • VOC-k (szerves organikus vegyületek) teljes egészében,
  • széndioxid,
  • hőmérséklet,
  • nedvesség
Méret: 185 x 80 x 80 mm
Súly: 410 g
Áramellátás: nem kihúzható USB-kábel, 1,7 m, USB adapter, AC-ről DC-re, 5 V, 0,5 A
Kapcsolódás: WIFI: 802,11 B/G/N WIFI, 2,4 GHz
Biztonság: nyilt/ WEP /  WPA/ WPA 2 Personal
5 perces időközönként küld és tárol adatokat
ios 8-tól iPhonokon
4.1-től Androidon
A készülék teljes egészében újrahasznosítható

Amennyiben valós értékeket és információkat szeretne tudni, a levegőminőséget, belélegzett levegőt illetően, és szeretné megvásárolni a Blueair Aware levegőminőség-megfigyelőt, a kosár gombra kattintva jelezze vásárlási szándékát!
Db:  

 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Blueair Aware Levegőminőség ellenőrző és WIFI-s távvezérlő egység

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

  • Gyártó: Blueair
  • Termék kód: Blueair Aware Levegőminőség felügyelet
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 69.900 Ft
  • Nettó ár: 55.039 Ft

Címkék: Blueair Aware, levegőminőség-ellenőrzés