Prémium levegőtisztító 40 m2-ig - Blueair 480i, pollen és allergia elleni hatékonyság

Blueair 480i levegőtisztító - A legjobb választás közepes méretű helyiségekbe!

Beépített szenzorokkal, wifi csatlakozással

(A levegőtisztító raktáron van, kiszállítás 1-3 munanap alatt.) 
Blueair 480i levegőtisztító szenzorokkal, wifi-kapcsolódással

Érezze jól magát. Lélegezzen be tiszta levegőt.

Blueair 480i levegőtisztító beépített szenzorokkalHa Önnek fontos saját és családja egészsége, jó közérzete, akkor biztosítani kell az otthonában belélegzett levegő ellenőrzésének lehetőségét. Hisz sokan akár idejük 90%-át beltérben, a 4 fal között töltik, és átlagosan a benti levegő ötször olyan terhelt szennyezőanyagokkal, mint a kinti. Sőt, a legújabb kutatások szerint a beltéri levegő akár bizonyos esetekben százszorosan is szennyezett lehet, a kinti levegőhöz képest! Ezek a kutatások megerősítik, hogy a tiszta levegő belégzése hozzájárul a jó közérzethez és az egészség megőrzéséhez. Az új Blueair Classic 480i levegőtisztító minden igénynek és elvárásnak megfelel, mivel gyakorlatilag minden allergiát és aszmát okozó kórokozót és más káros anyagot eltávolít a helyiség levegőjéből. A készüléket wifi-kapcsolódási lehetőséggel és beépített levegőminőség-szenzorokkal láttuk el. Így minden folyamat látható és ellenőrízhető a levegőtisztíBlueair Friend Apptó használatával.

A láthatóvá váló levegőminőség

Az új Blueair Classic 480i-be beépítettük Blueair Aware levegőminőség-szenzorunkat. Így egy szempillantás alatt megnézheti, ellenőrízheti otthona helyiségeiben a levegő minőségét. Kapcsolja össze a rendszert a Blueair Friend-Applikációval, és így folyamatosan nyomon tudja követni a levegőminőség változásait. (Itt tippeket is kap a levegőminőség javításának lehetőségeiről, megtudhatja, hogyan függ össze a végzett aktivitás, az otthoni történések a levegőminőséggel.) Valamint távolról is szabályozhatja intelligens készülékek segítségével levegőtisztítóját, és beavatkozhat, az aktuális légadatok függvényében.

Mit, és hogyan szűrnek a Blueair 480i légtisztítók?

A légtisztító úgy működik, hogy a helyiség levegőjét nagy teljesítményű ventilátor segítségével átáramoltatja a beépített, három lépcsős ún. HEPA szűrőn. A többlépcsős szűrő azért előnyös, mert a különböző lépcsők különféle méretű szennyező részecskeméretre vannak optimalizálva, a nagyobbal kezdve. Így a nagyobb részecskék már rögtön a folyamat elején csapdába esnek, nem tömítik el a finomabb részecskék szűrésére optimalizált betétet. Az eredmény jobb szűrés, kevesebb szűrőcsere. Ezzel a megoldással a szűrőben maradnak pollenek, allergiát okozó anyagok, poratkák, penész spórák sőt az egész kis méretű részecskék is: szagok, mérgező gázok, vírusok, baktériumok is! A végeredmény tiszta, friss levegő. Ez azonban még nem minden. A légtisztító a többlépcsős szűrőt ionizátorral kombinálja. Ez azt jelenti, hogy a beáramló levegőt egy nagyfeszültségű ionizátor elektromosan feltölti. Ezzel egyrészt elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, másrészt a feltöltött részecskék könnyebben lerakódnak a szűrőben, így növelve a szűrés hatékonyságát. Az ionizátorral szemben gyakori érv, hogy egészségre káros ózont termel. Ez a légtisztító készülék nem bocsájt ki ózont - mivel az ionizátor a szűrő előtt helyezkedik el, így a Hepa szűrő kiszűri az esetlegesen keletkező minimális mennyiségű ózont is.


 

Egyedülálló, korszerű technológia

A Blueair szabadalmaztatott HEPASilent technológiája a két, eddig is széles körben használt szűrési módszer, az elektrosztatikus, és a mechanikus szűrés előnyeit ötvözi egymással. A Blueair Classic 480i légtisztító is ezt a technológiát használja: új fejlesztésű filtereket és egy részecskefeltöltő ionizáló kamrát használ és kombinál, forradalmian új módon. A végeredmény, nagyobb mennyiségű tiszta levegő előállítása kevesebb zajjal. Mindez rendkívül alacsony fogyasztással, és akár a mechanikai tisztítást vagy elektrosztatikus filterezést használná külön - külön, a HEPASilent-technológia jóval nagyobb eredményességet szavatol. Blueair 480i levegőtisztító kezelőfelülelete

A levegőminőség még jobb ellenőrzése

Az új Blueair Classic 480i a jó levegőminőség megtestesült őre. A továbbfejlesztett kezelőfelület érintőgombjai segítségével és a praktikus LED- érintőgombokkal bármikor beállíthatja és szabályozhatja Blueair Classic 480i készülékét. Áttekinthető LED-jelzések mutatják a wifi-kapcsolódás állapotát, az üzemi sebességet, és a levegőtisztító filterét. A PM2,5 és VOC-szinteknek hála, a levegő minőségét is folyamatosan látjuk. Töltse le ingyenes Blueair FriendTM-Applikációnkat, és csatlakoztassa az új 480i-vel. Így távolról is kezelheti a készüléket, és ellenőrízheti az üzemi sebesség, gyerekzár, éjszakai üzemmód vagy minden más tetszőleges funkciókat.

Mekkora helységméretig használhatók a Blueair 480i levegőtisztítók?

A Blueair Classic 480i-t közepes méretű, 40 m2 helyiségméretig történő alkalmazásra fejlesztettük ki. Megbízható választás, minden légúti megbetegedésben szenvedő számára. Halkan és hatékonyan teszi a dolgát. Ez abban is megmutatkozik, hogy sok más gyártóval szemben ez az érték, a 40m2 valódi légtisztítást takar. Nem arról van tehát szó, hogy ekkora területen van hatással a berendezés a levegőre, hanem arról, hogy ekkora területen végez tökéletes munkát a légtisztító! Óránként ötször mozgatja át teljesen ezt a levegőmennyiésget. A 0,1 mikron vagy annál nagyobb részecskék 99,97%-kát kiszűri ilyen módon a levegőszűrő berendezés.
A levegőtisztítók esetében nagyon fontos a CADR, a levegőtisztítás számokban megadott hatékonysága. Ez a típus is különösen magas értékeket kapott.
CADR értékek:
Füst: 476  m3/h
Por: 510 m3/h

Pollen:  510 m3/h

A légtisztítót több intézet is vizsgálta, és több kiváló minősítéssel és tanúsítvánnyal is rendelkezik.
Blueair tanúsítványok

Csendes működés, minimális karbantartásigény

A légtisztító az alapos tervezőmunka eredményeképpen, amely maximálisan figyelembe veszi a vásárlói igényeket, nagyon csendesre sikerült, olyannyira, hogy aludni is lehet mellette. Hiszen a tiszta levegőt csöndben lehet leginkább élvezni! A többlépcsős szűrőknek köszönhetően ritkábban kell szűrőt cserélni, és maga a szűrőcsere sem bonyolult, néhány perc alatt bárki megcsinálhatja.

Ha hatékony és megbízható légtisztítót keres, akkor miért a Blueair a megoldás?  Blueair 480i levegőtisztító klasszikus forma, nagy teljesítmény

 • Kimagasló minőség - 5 év garancia (Rendszeres szűrőcsere mellett.)

 • Allergiás, asztmás, légúti betegségben szenvedők számára kitűnő választás

 • Csendes levegőtisztítás

 • Energiatakarékosság (Energy Star által minősített)

 • Környezettudatosság

 • Díjnyertes svéd formaterv

 • Könnyű kezelhetőség

Svéd minőség és elegáns külső

Ez a légtisztító prémium minőségi kategóriát képvisel, a beépített anyagoknak és a precíz tervezésnek köszönhetően. Végül, de nem utolsósorban szép, tökéletesen illeszkedik minden lakás szín- és formavilágához.

Műszaki adatok:

Méretek: 590x500x275 mm
Áram fogyasztás: 15-90 watt
Súly: 14 kg
Terem méret: 40 m2
CADR - Füst: 476 Por:510 Pollen: 510
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 32-52 dB (alacsony fordulaton nagyon csendes)Particel szűrő, Blueair HepaSilent technológia

Hepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (napi 24 órás használat mellett)

Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 
Magyar nyelvű használati utasítás

A Blueair 480i légtisztító is kétfajta szűrővel rendelhető

Az itt olvasható Blueair légtisztítót Particel szűrővel szállítjuk (Ez egy vastag rétegű Hepa szűrő réteget és egy vékony rétegű aktív szenet tartalmaz).
Amennyiben az Ön környezetében a levegő több szagot, füstöt, kemikáliát, szmogot tartalmaz, mint egy átlagos helyiségben, akkor rendelheti ezt a típust SmokeStop szűrővel is. (Vastag rétegű Hepa szűrő + vastag rétegű, nagy tömegű aktív szén szűrő). A Blueair kifejezetten ezekre a szennyeződésekre koncentrálva hatalmas mennyiségű aktív szénnel látta el ezeket a szűrőket. A SmokeStop szűrős verzióról itt olvashatja a leírást és itt tudja megvásárolni is:
https://lpv.hu/legtisztitok/blueair-legtisztito-classic-480i-smoke

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőtisztítót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Rendelje meg a Blueair 480i levegőtisztítót, és élvezze a tiszta levegő és az innováció minden előnyét - még ma otthonában, közepes méretű helyiségeiben. Tegye láthatóvá mindazt, amit belélegez, ami eddig láthatalan volt! Kérjük kattintson a kosár gombra!

Adatok
Feszültség 220-240 V
Áramfelvétel 15-90 W
Zajszint 32 - 52 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Ajánlott terület 40 m2-ig
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 590 x 500 x 275
Súly 14 kg
CADR – Clean Air Delivery Rate Por > 510, Pollen > 510, Füst > 476

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Prémium levegőtisztító 40 m2-ig - Blueair 480i, pollen és allergia elleni hatékonyság

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Blueair
 • Termék kód: Blueair 480i Légtisztító
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 209.900 Ft
 • Nettó ár: 165.276 Ft

Címkék: levegőtisztító, légtisztító, hepa