-10% Prémium légtisztító 36 m2-ig - Blueair Pro M

Prémium légtisztító 36 m2-ig - Blueair Pro M

A legújabb fejlesztések profi teljesítménnyel, profi kivitelben

 Blueair Pro M innovativ légtisztító

Profi tejesítmény, átgondolt stílus

A Blueair Pro M levegőtisztító professzionális teljesítményt nyújt, tökéletes kombinációban a hatékonysággal, az eleganciával és a környezetbarát megjelenéssel és kidolgozással. Legalacsonyabb beállításában suttogásnál is halkabban dolgozik, és a legmagasabb fokozaton sem hangosabb, mint egy beszélgetés. Így a készülék sem a munkát, sem az alvást nem zavarja.

 Blueair Pro M HepaSilent technológia és működés

Egyedülálló Blueair HEPASilent technológia

A Blueair szabadalmaztatott HEPASilent technológiája gyakorlatilag minden levegőben lévő káros anyagot eltávolít. Az általunk alkalmazott technológia a két, eddig is széles körben használt szűrési módszer, az elektrosztatikus, és a mechanikus szűrés előnyeit ötvözi egymással. Új fejlesztésű filtereket és egy részecskefeltöltő ionizáló kamrát használ és kombinál a légtisztító készülék. A végeredmény, nagyobb mennyiségű tiszta levegő előállítása kevesebb zajjal. Mindez rendkívül alacsony fogyasztással, és akár a mechanikai tisztítást vagy elektrosztatikus filterezést használná külön - külön, a HEPASilent-technológia jóval nagyobb eredményességet szavatol. A légtisztító úgy működik, hogy a helyiség levegőjét nagy teljesítményű ventilátor segítségével átáramoltatja a beépített, három lépcsős ún. HEPA szűrőn. A többlépcsős szűrő azért előnyös, mert a különböző lépcsők különféle méretű szennyező részecskeméretre vannak optimalizálva, a nagyobbal kezdve. Így a nagyobb részecskék már rögtön a folyamat elején csapdába esnek, nem tömítik el a finomabb részecskék szűrésére optimalizált betétet. Az eredmény jobb szűrés, kevesebb szűrőcsere. Ezzel a megoldással a szűrőben maradnak pollenek, allergiát okozó anyagok, poratkák, penész spórák sőt az egész kis méretű részecskék is: szagok, mérgező gázok, vírusok, baktériumok is! A végeredmény tiszta, friss levegő. Ez azonban még nem minden. A légtisztító a többlépcsős szűrőt ionizátorral kombinálja. Ez azt jelenti, hogy a beáramló levegőt egy nagyfeszültségű ionizátor elektromosan feltölti. Ezzel egyrészt elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, másrészt a feltöltött részecskék könnyebben lerakódnak a szűrőben, így növelve a szűrés hatékonyságát. Az ionizátorral szemben gyakori érv, hogy egészségre káros ózont termel. Ez a légtisztító készülék nem bocsájt ki ózont - mivel az ionizátor a szűrő előtt helyezkedik el, így a Hepa szűrő kiszűri az esetlegesen keletkező minimális mennyiségű ózont is. A részecskék tapadása megsokszorozódik, igy a légtisztítás nagyon hatékonyan működik.
 

Hatékony, szabadalmaztatott szűrő-fejlesztés és megoldások

 Blueair Pro M partikelszűrővel A partikel- filterrel (HEPA-szűrő) ellátott Blueair Pro M optimális választás részecske formájú kórokozók, mint baktériumok, vírusok, háziállat-szőr, por és pollen eltávolítására. Használhatja a Pro M-et SmokeStop szűrővel felszerelve is, nagyobb mennyiségű gázformájú szennyeződés, valamint gáz formájú szerves kötések (VOC-k, mint pl. formaldehid) és dohányfűst levegőből való még hatékonyabb eltávolítására. Nagyobb szennyezettségű helyeken való felhasználásra SmokeStop szűrővel ellátott készülékünket javasoljuk, erről itt olvashat, és rendelheti meg:
A Pro-készülék sorozat darabjait egy Carbon+ filterrel is elláthatjuk. Még több gáz-formátumú erősebb szenyeződés esetén ajánlott ennek a szűrőnek alkalmazása, vagy a partikel - filterrel, vagy a SmokeStop filterrel együtt. A káros kemikáliákat, kellemetlen szagokat, füstöt az aktív szén rétegek majdnem két kilós tömeggel, pelletek százai formájában fogják fel. Ezt a szűrőbetétet itt tekintheti és rendelheti meg:
https://lpv.hu/blueair-legtisztito-szurobetet-prom-smoke

Profi légtisztítás, az Ön jó közérzete érdekében

Teremtsen egy olyan környezetet, és biztosítson olyan feltételeket, ahol az emberek egészségesebb levegőt lélegeznek be! És mindegy, hogy egyedül vagy másokkal együtt dolgozik valaki. A tiszta levegő belégzése jelentős pozitív hatással bír, a jó közérzetet és a jóllétet illetően. És ez mindenkinek jár! A Blueair Pro M használata minden felhasználó számára előnyös: védi a helyiségben tartózkodókat a szennyeződések egészségre gyakorolt káros hatásaitól, növeli az energiasztintet, felszabadítja a gondolkodást, tisztább gondolatokat eredményez és javítja a vérkeringést. Tiszta levegő, mindenkinek.

Blueair Air Intelligence Modul -  a levegő csúcsminőségéért

Ezt az Air Intelligence Modult (AIM) a Pro széria M és L készülékeihez fejlesztettük ki, hogy valóban minden gond nélkül, teljesen automatikusan, automata üzemmódban dolgozhassanak ezek a készülékek.  Íg Blueair Pro M AirIntelligence Moduly önnek nem kell többé a levegőminőség miatt aggódnia! A legújabb technikai fejlesztések szerint készült részecske- és gáz szenzorok folyamatosan vizsgálják a levegőminőséget, és így mindig a valós levegőminőségnek megfelelően működik a légtisztító. A folyamatos szenzorellenőrzésnek hála, mindig az optimális levegőminőséget érjük el. A modul a kiválasztott márkák opciójaként kapható, itt talál róla információkat, és rendelheti meg: https://lpv.hu/legtisztitok/blueair-legtisztito-air-inteligence-modul

A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően sikerült egy 36m2-helyiségnagyságig használható levegőtisztítót fejleszteni az Ön számára. Ez abban is megmutatkozik, hogy sok más gyártóval szemben ez az érték, a 36 m2 valódi légtisztítást takar. Nem arról van tehát szó, hogy ekkora területen van hatással a berendezés a levegőre, hanem arról, hogy ekkora területen végez tökéletes munkát! Óránként ötször keringeti át a levegőtisztító a helyiség teljes légmennyiségét.

A levegőtisztítók esetében nagyon fontos a CADR, a levegőtisztítás számokban megadott hatékonysága. Ez a típus is különösen magas értékeket kapott.
CADR értékek:
Füst: 425 m3/h
Por:    485 m3/h
Pollen:  595 m3/h
A Blueair Pro széria készülékei többszörösen minősítettek, több intézet is vizsgálta, és több kiváló minősítéssel és tanúsítvánnyal látta el őket:

 Blueair Pro család tanúsítványai

   

Ha hatékony és megbízható légtisztítót keres, akkor miért a Blueair a megoldás? Blueair Pro M irodai felhasználás

 • Kimagasló minőség - 5 év garancia (Rendszeres szűrőcsere mellett.)

 • Allergiás, asztmás, légúti betegségben szenvedők számára kitűnő választás

 • Csendes levegőtisztítás

 • Energiatakarékosság (Energy Star által minősített)

 • Környezettudatosság

 • Díjnyertes svéd formaterv

 • Könnyű kezelhetőség

Műszaki adatok: Blueair Pro M tiszta levegő, mindenkinek

Méretek: 430x504x240 mm
Áram fogyasztás: 30-80 watt
Súly: 12 kg
Terem méret: 36 m2
CADR - Füst: 425 m3/óra Por: 485 m3/óra Pollen: 595 m3/óra
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 32-55 dB (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Hepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (napi 24 órás használat mellett)
Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 

Magyar nyelvű használati utasítás
Opcionálisan ellátható: AirIntelligence Modullal és Carbon+Filterrel

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőtisztítót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!
 

Rendelje meg a Blueair Pro M levegőtisztítót, és élvezze a tiszta levegő és a legkorszerűbb fejlesztések minden előnyét, akár odahaza, akár az irodában - még ma! BlueAir Pro M - tiszta levegő, mindenkinek.

Adatok
Feszültség 220-240 V
Áramfelvétel 11 - 85 W
Zajszint 32 - 55 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Ajánlott terület 36 m2-ig
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 430 x 504 x 240
Súly 12 kg
CADR – Clean Air Delivery Rate Por > 485 m3/óra Pollen > 595 m3/óra Füst > 425 m3/óra

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Prémium légtisztító 36 m2-ig - Blueair Pro M

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Blueair
 • Termék kód: Blueair Pro M
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 289.900 Ft
 • 259.900 Ft
 • Nettó ár: 204.646 Ft

Címkék: levegőtisztító, légtisztító, hepa