-9% Trotec TILEXPRO 50 csempefelszedő rendszer profiknak

TILEXPRO 50 csempefelszedő rendszer profiknak

Csempék és járólapok törésmentes felvétele,
majd újbóli felhasználása a felújítási munkák után

(A termék jelenelg nincs raktáron, előrendelhető.) 

TilexPro 50 csempefelszedő rendszer, roncsolásmentes burkolateltávolításokhoz

TILEXPRO 50 csempefelszedő rendszer profiknakHa egy csempével, járólappal borított felület alatt történik meghibásodás, vagy burkolt terület alatt szükséges kárrendezés, vagy épp magnyílást kell fúrni, korábban rend szerint ilyenkor az érintett csempék, járólapok összetörésével volt csak lehetséges a javítás, felújítás, és a kivitelezés után járólapcserére, pótlásra volt szükség.
A probléma: ritkább, régebbi csempék, díszítmények már nem kaphatók, nehezen hozzáférhetők, illetve csak igen jelentős anyagi ráfordítással pótolhatók, beszerezhetők.
A megoldás: a TilexPro-val a legtöbb csempét, járólapot sérülésmentesen fel lehet szedni, és a felújítási munkák után újra vissza lehet helyezni!
A TilexPro rendszer praktikus részleteivel tűnik ki: a rendszerkamra kiviteltől függően minden szokásos járólapformához - legyen akár négyezetes vagy négyszögletes, 30- vagy 50 cm-es, hozzáigazítható. A TilexPro nem hővezető hordozófülekkel rendelkezik. Így a felfűtött kamra védőkesztyű nélkül levehető és félrerakható a kezelt járólapról, hogy azt ki tudjuk venni.

A Trotec csempefelszedő rendszer két rendszerkivitelben szállítható:

 • TilexPro rendszer 30: 30 cm-es járólapméretig, cikkszám 6.100.000.050

 • TilexPro rendszer 50: 50 cm-es járólapméretig, cikkszám 6.100.000.052

Minden TilexPro rendszer egy rendszerkamrából és egy opcionálisan kapható hőlégfúvóból áll.

TilexPro csempefelszedő rendszer, profiknak, roncsolásmentes burkolatfelszedéshez

A rendszerszerű használathoz ajánljuk még tartozékként egy fugavágó és egy kombikészülék használatát, melyek alkalmazásával a ragasztómaradékok eltávolíthatók a csempékről és az aljzatról is.
TILEXPRO 50 csempefelszedő rendszer, robbantott ábraA TilexPro rendszer használatával néhány munkalépésben eltávolíthatók a járólapok, csempék az aljzattól:
 • Tegyük először szabaddá a csempét, egy fugavágó használatával!

 • Ezt követi a rendszerkamra méretre igazítása, a felszedendő járólap méretéhez. Ezután felállítjuk a rendszerkamrát, és hőlégfúvóval átmelegítjük.

 • Majd a lap néhány fogással roncsolásmentesen felvehető az aljzatról, és a javítási munkák elvégzése után ismét visszahelyezhető.

A TilexPro használatából adódó előnyök:

 • Optimális megoldás régebbi, értékes burkolatoknál, vagy nehezen beszerezhető dekorációk esetén

 • Meglévő járólapok roncsolásmentesen felszedhetők az eszközzel, a burkolat mögötti javítások elvégzése után újra használhatók, visszahelyezhetők

 • Állítható rendszerkamra, 30, 50 cm-es csempeméretig, négyzetes vagy négyszögletes formáhozTILEXPRO 50 csempefelszedő rendszer profiknak

 • Nem átmelegedő anyagból készült hordozófül, foganytú

 • A tartozékok között is bízhat a hosszú élettartamú, robusztus, német szabadalmú TilexPro rendszerben

Technikai adatok:

Méretek: 520 x 520 x 250 mm
Csőcsonk átmérője: 40 mm
Súly: 7,2 kg

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a TilexPro 50 csempefelszedő rendszert. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A TilexPro 50 csempefelszedő rendszer használatával megszűnnek a törött csempék, tönkrement burkolatok: profi rendszert kínálunk, felújítási munkák igényes kivitelezői számára. Amennyiben megnyerte tetszését ez az 50 cm-es csempenagyságig beállítható modell, vásárlási szándékát jelezve kérjük helyezze kosarába!

 
Adatok
Méretek 520 x 520 x 250 mm Csőcsonk átmérője: 40 mm
Súly 7,2 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec TILEXPRO 50 csempefelszedő rendszer profiknak

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: TILEXPRO 50 csempefelszedő rendszer
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 55.118 Ft
 • 49.990 Ft
 • Nettó ár: 39.362 Ft

Címkék: csempefelszedő, járólapfelszedő