Elfogyott Dekopírfűrész, szúrófűrész, 45°-ig, 3000/perc, 850W, 80 mm fában - Trotec PJSS 10-230V

Trotec dekopírfűrész, szúrófűrész PJSS 10-230V

Hogy jól sikerüljenek az íves-  és gérvágások

(A dekopírfűrész jelenleg nincs raktáron.)
lézerfénnyel felszerelt dekopírfűrész PJSS 10-230V

Miért érdemes Trotec márkájú szerszámgépet vásárolni?

Hogyan születtek a Trotec szerszámgépek?

A Trotec márka Németországban született, több, mint 30 évvel ezelőtt. A Trotec márka a széles választék és a remek árak miatt már régóta piacvezető Európában a páramentesítés területén. 2010-es évek második felében úgy döntött, hogy a Németországban már jól ismert és népszerű márkanév alatt szerszámgépeket is gyártat, és ezzel is tovább növeli bevételét és az elégedett felhasználók táborát. Megállapodott olyan tapasztalt és sikeres gyártókkal, melyek ezen a területen már ismert és széles körben elterjedt márkáknak is gyártanak. Jelenleg a márkanév népszerűsítése és a piaci részesedés növelése érdekében különösen vevőbarát áron kínálja a szerszámgépeket és pár éven belül szeretné magát az ismertebb márkák között pozícionálni. További előnye az akkus szerszámoknak, hogy tartalék akkumulátort is lehet hozzájuk vásárolni, melyeket kedvező áron kínálunk.

Vásároljon Trotec terméket bizalommal, 14 napos pénzvisszafizetési garanciával kockázatmentesen. Próbálja ki, mit tud a Trotec más barkács - kategóriás szerszámgépekkel szemben! Győződjön meg a teljesítményről saját maga, növelje az elégedett felhasználók táborát, és adja tovább a gépek jó hírét Ön is!

Jól sikerült összjáték: erős motor, futáspontos, mégis nyugodt működés

állítható dőlésszögű dekopírfűrész PJSS 10-230VA Trotec PJSS 10-230V dekopírfűrésze kategóriája sok gyakorlati használat során is jelentkező előnyét összesíti. Az erős, 850 W teljesítményű, mégis nyugodt működésű motor, a négyfokozatú lengő előtolás, az elektromos löketszám előválasztás és más jól átgondolt részletek jellemzik ezt a dekopírfűrészt, és teszik jó választássá, tartós használatot igénybe vevő, igényes és komplex projektek kivitelezésére.

Mi az ami elvárható ettől a szerszámtól és mi az ami nem?

Ügyelünk arra, hogy a valóságot írjuk a termékeinkről, hogy a vásárlók elégedettek legyenek az árú kézhezvételekor és használatakor. Ennél a dekopírfűrésznél egy reális árú, jól felszerelt barkács kategóriába tartozó szerszámról van szó, ami nyújtja mindazokat az előnyöket, melyeket ezen az oldalon leírunk. Ugyanakkor tapasztalatunk szerint a beépített lézeres vonalvezetés pontosabb gyári beállítást igényelt volna, ami ebben az árkategóriában valószínű ritkán valósul meg. Továbbá az egyenes vágásoknál nem a géptest hosszanti irányát kell figyelembe venni, hanem magát a fűrészlapot és annak a haladási irányát, ami barkács kategóriában gyakran, sőt alkalmanként még egyes profi szerszámoknál is tapasztalható. A dekopírférészek egyébként sem hosszú egyenesek vágására, hanem íves vágásokra lettek kifejlesztve.

fordulatszám rögzítéses dekopírfűrész PJSS 10-230V A PJSS 10-230V dekopírfűrész löketszáma 0 - 3.000/min, a löketszám fokozatmentesen szabályozható, és a vágásszám minden anyagtípushoz precízen igazítható. Egy beépített rögzítőkapcsoló teszi lehetővé az átváltást állandó működésre, folyamatos üzemre, ahol elérhető a maximális fűrészelési sebesség és lehetséges a leggyorsabb munkavégzés, fában 80 mm-es, alumíniumban  12 mm-es, fém alapanyagokban  5 mm-es maximális vágásmélységgel. 

A gyorsbefogó tokmány néhány másodperc alatt lehetővé teszi a fűrészlapok szerszám nélküli cseréjét. Az összes fűrészlap egybütykös szárú, vezetőgödörben rögzíthető, és már a szállítási terjedelem részeként minden felhasználási területre megfelelő, magas minűségű fűrészlapokat szállítunk.
Természetesen kiegészítheti a dekopírfűrész felhasználási területeit, a több részes
fa-fűrészlap készlet és a fém-fűrészlap készlet használatával, amik kiegészítő tartozékként megrendelhetők.

praktikus dekopírfűrész PJSS 10-230VA munkadarab és a vágásminőség szempontjából fontos az optimális fűrészteljesítmény, az erős, mégis nyugodtan működő motor, a különbözően beállítható lengő előtolás. Mindez a Trotec PJSS 10-230V dekopírfűrésszel nem probléma. A fűrész átlátszó forgácskiszakadás elleni védelme gondoskodik az egzakt vágásokról. Ezen felül egy beépített LED-lámpa világítja meg a munkaterületet, valamint egy praktikus fúvó funkció gondoskodik arról, hogy a vágásvonal mindig jól látható és forgácsmentes maradjon.

A dekopírfűrész optimális súlyeloszlása lehetővé teszi a tartós használatot, hogy ezt még biztosabbá tegyük, markolatát  puhamarkolat - betétekkel láttuk el. Így tartós működtetés esetén is kellemesen kézreálló, mindig biztos fogást tesz lehetővé a dekopírfűrész, a kis vibrációjú fűrészelő munkák elvégzése estén is, és robusztus acél talplemezének köszönhetően jól vezethető. Gérvágásnál a vágószög mindkét oldalra 0°, 15°, 30°, 45° szögben állítható, 15° léptékekkel. Érzékeny alapanyagok védelmére használható a csomagban szállított műanyag csúszósaru.

A Trotec PJSS 10-230 V dekopírfűrész felszereltsége, képekben

jól szabályozható dekopírfűrész PJSS 10-230V

3 fokozatban állítható lengőelőtolás + kikapcsolás

állítható dőlésszögű dekopírfűrész PJSS 10-230V

Mindkét oldalra állítható dőlésszög

praktikus dekopírfűrész PJSS 10-230V

Szerszám nélküli vágószög-beállítás

könnyen kezelhető dekopírfűrész PJSS 10-230V

Elektronikus löketszám-beállítás

LED és lézer felszereltségű dekopírfűrész PJSS 10-230V

Beépített LED

gyorsbefogós dekopírfűrész PJSS 10-230V

Szerszám nélkül végezhető fűrészlapcsere

dekopírfűrész kiszakadás elleni védelemmel PJSS 10-230V

Átlátszó kiszakadásvédelem

fordulatszám rögzítéses dekopírfűrész PJSS 10-230V


Fordulatszám rögzítés, folyamatos üzemre

porszívócsatlakozóval ellátott dekopírfűrész 10-230V

Porszívócsatlakoztatás lehetősége

fújásfunkciós dekopírfűrész PJSS 10-230V

2 fújásfunkció a maximális tisztaság érdekében

minősített márka

Bevizsgált, minősített szerszám

 

 

A PJSS 10-230V dekopírfűrésszel minden környezetben tisztán végezheti munkáját

A PJSS 10-230V dekopírfűrész tiszta megoldás mindenféle fűrészelési feladatra: nemcsak a műhelyben, garázsban, vagy a szabadban. A beépített porszívó-csatlakozónak köszönhetően lakóterekben is alkalmazhatja, nagyobb felfordulás okozása nélkül. Közvetlenül, a helyszínen szeretné levágni a konyhai pultot, vagy a nappaliban lévő polcot? Állítsa be a dekopírfűrész forgácsfúvó, elszívó funkciójának választókapcsolóját, csatlakoztasson a szállítmányban lévő adapterrel porszívót porelszívásra a készülékhez, és nemcsak a helyiséget, hanem a környezet levegőjét is tisztán tartja a fa-, műanyag- vagy fémforgácstól, illetve portól. Így lehet komfortosan fűrészelni - a lakóterületen belül is.

Igazolt minőség 

A PJSS 10-230V dekopírfűrész megvásárlásával a TÜV által bevizsgált és igazolt minőséget, biztonságot és használhatóságot kapja kézhez.

A PJSS 10-230V dekopírfűrész főbb jellemzői:     

 • Erős, 850 W motor, nyugodt működéssel, a vibrációcsökkentett munkavégzés érdekében dekopírfűrész jellemzői piktogramokkal PJSS 10-230V

 • 4 fokozatú kapcsoló, az optimális fűrészelési sebesség beállítására: 3 lengő előtolás - fokozat + finombeállítás

 • elektronikus löketszám-előválasztás, az adott alapanyaghoz igazított munkavégzés érdekében

 • talplemez, gérvágásoknál levehető csúszósaruval, mindkét oldalra 15° léptékben állítható, 45°-ig

 • 2 fújó-funkció: kifúvó funkció, a forgácsmentes vágófelület biztosítására, és elszívó funkció a pormentes munkavégzés érdekében, porszivóval csatlakoztatva

 • gyorstokmány, a pillanatok alatt elvégezhető fűrészlap cseréhez

 • forgácskiszakadás elleni védelem

 • beépített LED munkalámpa

 • gumírozott puha markolat betétek, a markolatba építve, az extra jó fogás érdekében

 • maximális vágásmélység fába 80 mm, alumíniumba 12 mm, fém alapanyagokba 5 mm

 • TÜV és GS tanúsítvánnyal rendelkezik

A PJSS 10-20V dekopírfűrész használat közben:
 

famunkák 80 mm fűrészmélységig PJSS 10-230V

Famunkáknál, mély vágásmélységek készítésére is

kiváló ívkövetésű vágás PJSS 10-230V dekopírfűrésszel
 

Kiváló ívkövetésű vágás

fémekkel, aluminiummal végzett munkákra is alkalmas dekopírfűrész PJSS 10-230V

Kemény anyagoknál, csövekkel, bádogos munkáknál is

párhuzamütközővel felszerelt dekopírfűrész PJSS 10-230V

Párhuzamütközővel vezetett maximális pontosság

 

Trotec PJSS 10-230V dekopírfűrész műszaki adatai:

Üresjárati fordulatszám: 0 - 3000 ford/perc
Löket (mm): 21
Lengő előtolás fokozatok száma: 3
Löketszámállító kerék (Easy/Smooth funkció): 1-6 fokozat
Vágószög: 0° / 15° / 30° / 45°
Max. vágásmélység fába 80 mm, alumíniumba 12 mm, fém alapanyagokba 5 mm
Teljesítményfelvétel: 0,85 kW
Hálózati csatlakozás: 1/N/PE ~ 230 V/50 Hz
Kábelhossz: 3 m
II. védelmi osztály
Tájékoztatás vibrációról EN 60745 szerint
Rezgéskibocsátási összérték:
Farostlemezek fűrészelése: 9,5 m/s²
K bizonytalanság 1,5 m/s²dekopírfűrész felszereltsége PJSS 10-230V

Zajértékek EN 60745 szerint
Hangnyomásszint: 88 dB(A)
Hangteljesítmény: 99 dB (A) 
K bizonytalanság: 3
Méretek: 235 x 75 x 214
Súly: 2 kg
Garancia: 1 év

A csomag tartalma: PJSS 10-230V dekopírfűrész, 1 db párhuzamütköző, 3 db HCS fűrészlap fához, 1 db HSS fűrészlap fémhez, 1 db adapter porelszíváshoz, 1 db forgácskiszakadás elleni védelem,  1 db csúszósaru,  1 db útmutató

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez, magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a Trotec beszúrófűrészt. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a Trotec PJSS 10-230V dekopírfűrésze, kérem helyezze a kosárba.

Dekopírfűrész
Funkciók • Lengőlöket fokozatok száma: 3 • gyorstokmány a gyors fűrészlapcseréért • beépített LED munkalámpa • beépített lézer vezetőfény, külön bekapcsolható • beépített puha markolat betétek, az extra jó tartásért • talplemez, gérvágásoknál levehető csúszósaruval, mindkét oldalra 15° léptékben állítható, 45°-ig • 2 fújó-funkció: kifúvó funkció, a forgácsmentes vágófelület biztosítására, és elszívó funkció a pormentes munkavégzés érdekében, porszivóval csatlakoztatva • átlátszó forgácskiszakadás elleni védelem • Löketszámállító kerék: 1-6 fokozat
Dekopírfűrész
Max. vágásmélység Fába: 80 mm. Alumíniumba: 12 mm. Fém alapanyagokba: 5 mm.
Teljesítményfelvétel 0,85 kW
Üresjárati fordulatszám 0 - 3000 ford/perc
Vágószög 0° / 15° / 30° / 45°, 15° léptékkel állítható
Szerszámgép
Rezgéskibocsátás érték Farostlemezek fűrészelése: 9,5 m/s2
Adatok
Hálózati kábel hossza 3 m
Súly 2 kg
Zajszint Hangnyomásszint: 88 dB(A) Hangteljesítmény: 99 dB(A)
Méretek 235 x 75 x 214 mm

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Dekopírfűrész, szúrófűrész, 45°-ig, 3000/perc, 850W, 80 mm fában - Trotec PJSS 10-230V

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Dekopír fűrész, szúrófűrész Trotec PJSS 10-230V
 • Elérhetőség: Elfogyott
 • 13.600 Ft
 • Nettó ár: 10.709 Ft

Címkék: dekopírfűrész, szúrófűrész