Prémium légtisztító 22 m2- Blueair 203

Blueair 203 - Svéd gyártmány, halk és rendkívül hatékony

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)
 

halk légtisztító blueair 203A halk üzemű Blueair 203 légtisztító nagy hatékonyságú HEPA Silent technológia segítségével a 0.1 mikronnál (ez a miliméter ezredrésze) nagyobb részecskék 99,97%-át képes kiszűrni a levegőből. A hagyományos szűrők ennél jóval gyengébben teljesítenek: 0,3 mikronos részecskenagyságtól szűrnek. A szűrő anyaga ártalmatlan, nem mérgező polipropilén, amely ultrafinom szálak segítségével végzi a szűrést. Azért, hogy teljes biztonsággal kiszűrhessük a polleneket, port, koromrészecskéket, penészspórákat, háziállatok szőrét, füstöt, baktériumokat, vírusokat, allergén anyagokat, egy beépített ionizátor is a segítségünkre van. Igény esetén vastagabb aktív szén szűrő is rendelhető, mely még hatékonyabban gondoskodik a szagok és gázok semlegesítéséről.

A levegőtisztító további előnyei: különösen halk, zajszintje minimális, különösen energiatakarékos, áramfelvétele 20-50 W. A légtisztító kb. 22 m² nagyságú helységek levegőjének megtisztítására van tervezve, egy óra alatt 140 m³ átáramló, megtisztítótt levegővel számolva. Az a terület nagyság, melyet a Blueair megad, nem tévesztendő össze más márkájú levegőtisztítók adataival. A Blueair nem azt a helyiség méretet adja meg, ahol a levegőtisztító még úgy, ahogy kifejti hatását, hanem azt, ahol az még maximális hatékonysággal tud működni.

Kategóriájához képest nagyon magas CADR értékekkel rendelkezik:
Füst: 155 (263 m³/h)
Por: 155 (263 m³/h)
Pollen: 155 (263 m³/h)


A Blueair légtisztítók nem terhelik a környezetet

légtisztító készülék

A Blueair 203 levegőtisztító oly módon javítja fel a helyiség levegőjét, hogy közben a lehető legkisebb mértékben terheli a környezetét. A levegőszűrő anyaga tiszta polipropilén, amelyet ha elégetünk, víz, és széndioxid keletkezik csupán. Nincsenek mérgező melléktermékek, egészségre káros segédanyagok benne, mint sok más márkájú szűrőben. Mivel hatékonysága maximális, károsanyag kibocsájtása pedig  nulla, ezért nagyon kedvelik allergiás és asztmás betegséggel küzdők is.

A levegőtisztító készülék háza igényes, értékes galvanizált acélból készült. Felületkialakítása tartós, és környezetbarát. A légtisztítás nagyon hatékony, és a legnagyobb teljesítményre kapcsolva sem igényel 50 Watt teljesítménynél többet. A teljes külső-belső felépítésből látszik, hogy ezt a levegőtisztítót hosszú távú, megbízható üzemelésre tervezték.

A különleges Hepa-Silent technológia nagyon halk, de ugyanakkor hatékony működést tesz lehetővé. A HEPA rövidítés a nagy hatékonyságú részecskeszűrés szabvány angol nyelvű rövidítését takarja, más szóval, ezek a szűrők megfelelnek ennek a nagyon szigorú szabványnak. A HEPA-szűrők a szálló anyagrészecskék kiszűrésére vannak tervezve, amelyek még a nagyon apró, 0,1 mm nagyságot meghaladó részecskéket is megbízhatóan kiszűrik a levegőből.

allergiás család blueair légtisztító készülékPor, pollen, vírus, baktérium, allergén anyagok - nem gond!

A Blueair 203 képes megtisztítani a helység levegőjét az allergén részecskéktől, mint például vírusok, tetvek petéitől, és váladékaitól, pollenektől, füstrészecskéktől, azbeszttől, baktériumoktól, különféle mérgező poroktól, penészgombaspóráktól, háziállatoktól származó részecskéktől, többek között.

Ez a levegőtisztító készülék döntően hozzájárul, hogy tiszta, élhető környezetben éljünk, és megszabaduljunk a kellemetlen allergiás tünetektől. A Hepa-Silent technológia a legmagasabb igényeknek is megfelel, kórházakban, laboratóriumokban, és más tisztaságigényes helyeken is használják.

A Blueair 203 légtisztító beüzemelése

Amennyiben még nem volt használva a helységben a készülék, a szabályzót állítsuk a hármas fokozatra, hogy rögtön a leghatékonyabb legyen a légtisztítás. Utána az alábbi lehetőségek közül választhatunk:

  1. HepaSilent (éjszakára különösen javasolt, nagyon halk)
  2. Közepes sebesség (napközben)
  3. Maximális sebesség (különösen indításkor, vagy szennyezett időszakban.)

A Blueair 203 levegőtisztító ápolása, karbantartása gyerekjáték

asztmás gyerekKülönösebb karbantartást nem igényel, a külső burkolatot nedves törlőkendővel tudjuk megtisztítani. A részecske- és aktívszenes szűrőket javasolt 6 havonta kicserélni, hogy megmaradjon a maximális légtisztítás. A csere nem bonyolult, a készülék hátulján felnyitjuk az erre szolgáló fedelet, kivesszük a régi szűrőt, és behelyezzük az újat.

Műszaki adatok

Méretek: 533x432x241 mm
Áram fogyasztás: 20-80 watt
Súly: 11 kg
Terem méret: 22 m2
CADR - Füst: 155 Por: 155  Pollen: 155 
Megmozgatott levegő mennyiség: 100-290  m3/h
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint:  32-56 dB (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Hepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (napi 24 órás használat mellett)
Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 

Magyar nyelvű használati utasítás


A Blueair légtisztító készülékeket HEPA szűrővel (Particel szűrő) szállítjuk. Amennyiben Smokestop szűrővel (szagokat, füstöt hatékonyan semlegesíti) kéri a légtisztítót, akkor a készülék ára: 126.700 Ft-ra változik. A Smokestop szűrő igényét kérem a megjegyzés rovatban tüntesse fel.

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőtisztítót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Rendelje meg a Blueair 203-as levegőtisztítót még ma, és élvezze a tiszta levegő összes előnyét! A megrendeléshez kérjük írja az alábbi mezőbe hány db-ra van szüksége, és kattintson a kosár gombra!
 


 


 

Adatok
Feszültség 220-240 V
Áramfelvétel 20-80 W
Levegőmennyiség 100-290 m3/h
Zajszint 32-56 dB
Ajánlott terület 22 m2
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 533x432x241 mm
CADR – Clean Air Delivery Rate Füst: 155 Por: 155 Pollen:155

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Prémium légtisztító 22 m2- Blueair 203

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

  • Gyártó: Blueair
  • Termék kód: Blueair 203
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 119.400 Ft
  • Nettó ár: 94.016 Ft

Címkék: allergia, légtisztító, pollen