-21% Akkus fúrógép, csavarbehajtó, 16 V - 30 Nm, Li-ion, LED, koffer - Német márka - Trotec PSCS 11-16V

Akkus kézi fúró-csavarozó PSCS 11-16V

A tökéletes, erős kéziszerszám, igényes felhasználóknak

(A termék jelenleg raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt)

Akkus kézi fúró-csavarozó PSCS 11-16V LED munkalámpával
 
Erős csavarozás, nagyteljesítményű fúrás, optimális kezelési tulajdonságok és egy gyorstöltéssel rendelkező akkumulátor hosszú használhatósággal - a Trotec PSCS 11-16 V akkus fúró mindent tud, amit egy jó minőségű akkus csavarozótól ebben az árkategóriában elvárhatunk, sőt!

Miért érdemes Trotec márkájú szerszámgépet vásárolni?

Hogyan születtek a Trotec szerszámgépek?

A Trotec márka Németországban született, több, mint 30 évvel ezelőtt. A Trotec márka a széles választék és a remek árak miatt már régóta piacvezető Európában a páramentesítés területén. 2010-es évek második felében úgy döntött, hogy a Németországban már jól ismert és népszerű márkanév alatt szerszámgépeket is gyártat, és ezzel is tovább növeli bevételét és az elégedett felhasználók táborát. Megállapodott olyan tapasztalt és sikeres gyártókkal, melyek ezen a területen már ismert és széles körben elterjedt márkáknak is gyártanak. Jelenleg a márkanév népszerűsítése és a piaci részesedés növelése érdekében különösen vevőbarát áron kínálja a szerszámgépeket és pár éven belül szeretné magát az ismertebb márkák között pozícionálni. További előnye az akkus szerszámoknak, hogy tartalék akkumulátort is lehet hozzájuk vásárolni, melyeket kedvező áron kínálunk.

Vásároljon Trotec terméket bizalommal, 14 napos pénzvisszafizetési garanciával kockázatmentesen. Próbálja ki, mit tud a Trotec más barkács - kategóriás szerszámgépekkel szemben! Győződjön meg a teljesítményről saját maga, növelje az elégedett felhasználók táborát, és adja tovább a gépek jó hírét Ön is!

A 16 V-os  Trotec akkus fúró előnyei

Akkus kézi fúró-csavarozó PSCS 11-16V szállítási terjedelmeA Trotec PSCS 11-16 V akkus fúró, csavarbehajtó ideális minden felhasználó számára, akinek fontos a nagy teljesítmény, az ergonómikus súlyelosztás, kézreálló kialakítás, valamint a sokoldalú funkcionalitás. Az elektronikus fordulatszám vezérlésnek köszönhetően egyidejűleg akár két jelentősen különböző munkaterületen is dolgozhatunk a gyors váltási lehetőségeknek köszönhetően, akár erőteljesen, akár finom fokozatokban is - így felváltva szerelhetők össze bútorok, vagy tetőfedési munkálatokban is részt lehet venni. 19 választható nyomatékbeállítás, plussz egy fúrófokozat és egy robosztus, 2 fokozatú fém hajtómű garantálják Önnek, hogy minden munkaterületen megtalálja a megfelelő beállítást. Pontosan igazodva az anyaghoz, amivel dolgozunk, és a csavarok nagyságához, ami akár 8 mm-es átmérőig alkalmazható. Fa anyagokban a Trotec PSCS 11-16V akkusfúrójával max. 25 mm átmérőjű, míg fém anyagokban akár 10 mm átmérőjű furatlyukakat készíthetünk. A beépített bal-jobb menetirányváltásnak köszönhetően egy szempillantás alatt megváltoztatható a forgásirány, és jól látható az is, milyen forgásirányt választottunk.

Ekkora erőnél a biztonság már első helyre kerül! Ezen okból kiindulva a mérnökök egy "Quickstop" funkciót is beépítettek a fúrógépbe, mellyel azonnal megállítható a készülék, nem forog tovább a fej. Továbbá az integrált LED munkalámpa gondoskodik arról, hogy biztonságosan használhassuk a fúrógépet olyan helyeken is, ahol nincs hely egy munkalámpa számára, de ezzel a LED lámpával mégis megvilágíthatóvá válik a munkafelület.
A PSCS 11-16V akkus fúró-csavarozó gyorsbefogó-fúrótokmánya biztosítja a csavarozó és fúró toldalékok gyors cseréjét, és az automatikus orsórögzítés egyben még nagyobb biztonságot nyújt a nagyobb szerszámbefogó erőnek köszönhetően. Bármilyen kereskedelemben kapható, szokványos csavarozóbit, bittartó és fúró befogatható, 10 mm szárátmérőig.

Nincs kéznél a megfelelő Bit? Akkor bővítse közvetlenül a PSCS 11-16V akkus fúró felhasználási lehetőségeit a Trotec külön megvásárolható
32 részes Bitkészletével! És a fúrási munkák megkönnyítésére a már ismert Trotec minőségben a 15 - 15 részes készleteinket ajánljuk, fa és fém fúrási munkák elvégzésére.

Hosszabb munkavégzés esetén is mindent biztonságosan kézben tartva

Minél nagyobb teljesítményű egy elektromos szerszámgép, annál nagyobb szerepet kap és még inkább fontos az optimális, könnyű tartás, ergonómikus fogás. A Trotec PSCS 11-16V akkusfúrója a gumírozott könnyű markolatnak és az optimalizált súlypont elosztásnak köszönhetően kellemes és precíz fogást, ezáltal kiváló munkavégzést biztosít minden helyzetben. A munkálatok során, hogy mindig kéznél legyen a fúrógép, egy övakasztó kiegészítővel szállítjuk.
A hosszú élettartamú és nagy kapacitású cserélhető akkumulátor a modern Lítium-ion technológiának köszönhetően nem rendelkezik memóriaeffektussal, sem önkisüléssel, és gyorsan, már 1 óra alatt feltölthető, és újra használható.

Prémium minőségű márkás akku, a folyamatos, egyenletes erőkifejtés érdekében Li-Ion akku

A Lithium- ion akkuk széleskörűen elterjedtek, hisz nincs memória-effektus vagy használat nélküli lemerülés, önkisülés, ezen felül ezeket az akkukat bármikor le lehet venni a töltőről, anélkül, hogy az akku károsodna. A "Lithium ion" megnevezés allatt a legkülönfélébb minőségű és elektróda-anyagú akkumlátorokat lehet érteni, olyanokat is, amik a töltési szám növekedésével veszítenek teljesítményükből. A Trotec Lithium - ion akkumlátoraival kivétel nélkül  prémium minőségű termékeket kap, az NMC típus biztosítja a magas energetikai szintet, töltési feszültséget, a használat végéig. Ezért a mi prémium minőségű Lithium-ionos akkujainknál a kisülések ellenére sem történik teljesítményvesztés. Folyamatosan maximális erőt tudunk használni, még akkor is, amikor az akku szinte teljesen üres. Folyamatos használat során csak a feltöltöttség  szintjének állapota csökken, és a teljesítmény soha. Ez az az értéktöbblet, amit a Trotec prémium akkumlátorai nyújtani tudnak!

Flexpower - a Trotec innovatív multiakku rendszere

Flexpower multiakku sorozat szerszámaiMár ennek a Trotec-szerszámnak alapfelszereltségeként vásárlóink egy 2 Ah, magas töltési kapacitású 16 V-os multiakkut is kézhez kapnak, aminek töltöttségi állapotáról az akku-készülékházába integrált, 3 fokozatú töltöttségi szintet jelző fény ad visszajelzést, egyértelműen és jól látható formában. 
A csupán egy óra alatt kompletten feltölthető erőcsomag nemcsak a standard akkumlátorokhoz képest 33%-kal hosszabb működési időt szavatol a felhasználónak, hanem sokoldalú kombinálhatóságot az ebbe a szériába tartozó egyéb Trotec szerszámgépekkel is. Így használható például a PSCS11-16V akkus fúrócsavarozóval, a PCPS 10-16V akkus kompresszorral és PCPS 11-16V akkus levegőpumpával is. 
A Flexpower-rel felesleges akkumulátorokat és töltőket spórolhat meg, és a végeláthatatlan kutatás a szerszámba illő megfelelő akku után is véget ér. Csak a készüléket cserélje ki  - ne az akkut. A Flexpower befejezi a csereakkumulátorok végtelen történetét, a szerszámok folyamatosan növekvő számával és bővítésével minden időben rugalmas marad, és minden projektet teljes energiabevetéssel folytathat.

Pecsétes levéllel tanúsított legjobb minőség

A PSCS 11-16V akkus fúrót TÜV által bevizsgált és igazolt minőségben kapja kézhez, ami garancia az értékre, biztonságra és funkcionalitásra. Természetesen az akkus-fúrócsavarozó mellett a töltőegységet is bevizsgáltuk és ennek biztonságát is tanúsítjuk, hogy a Trotec márkaminőséget használva vevőink teljesen biztosra mehessenek. TÜV minőségigazolásTÜV minőségigazolás

Megbízható márka, árelőnnyel

Korábban két szempont volt meghatározó, ha akkus fúrók között válogatva kerestük a legmegfelelőbbet: vagy jó, de drága, vagy az a lényeg, hogy kedvező árú a készülék. A Trotec elektromos kéziszerszámaival mostantól fogva okosan választhat: egyszerre jók és kedvező árúak! Mert a mi hírnevünk nemcsak a mérőműszereknél, vagy a légtisztítás és páramentesítés területén ismert, hanem az elektromos szerszámgépeknél is. Professzionális Trotec-megoldásokat kínálunk, kitűnő ár-érték aránnyal.

A  Trotec PSCS 11-16V akkus fúró legfontosabb jellemzői: Akkus kézi fúró-csavarozó PSCS 11-16V tulajdonságai

 • 16 V erős, lítium-ion akkumulátor, memóriaeffektus és önkisülés nélkül
 • erős 2 fokozatú motor
 • 19 csavarozási beállítás + 1 fúrófokozat
 • gyorsbefogótokmány automata orsórögzítéssel
 • fokozatmentes fordulatszám állítási lehetőség Quickstop funkcióval
 • beépített LED munkalámpa
 • gyorstöltés: csak 1 óra töltési idő
 • háromfokozatú akkutöltöttség-kijelzés
 • puhagumi betétek a készülékházban, az extra jó tartásért
 • kényelmes bal-jobb forgásirány átkapcsolás és bekapcsolásgátló
 • övre akasztható, ami megkönnyíti a gyors használatot és szállítást
 • TÜV által igazolt minőség

Trotec PSCS 11-16 V akkus fúró jellemzői képekben:

Akkus kézi fúró-csavarozó PSCS 11-16V 2 fokozatú motorral  Akkus kézi fúró-csavarozó PSCS 11-16V 19 fúrófokozattal Akkus kézi fúró-csavarozó PSCS 11-16V gyorsbefogótokmánnyal Akkus kézi fúró-csavarozó PSCS 11-16V beépített LED munkalámpával

2 fokozatú, erős motor

19 nyomatékfokozat + fúrófokozat

Gyorsbefogótokmány automata orsórögzítéssel

Beépített LED munkalámpa

Akkus kézi fúró-csavarozó PSCS 11-16V akku-töltöttség jelzéssel

Praktikus akkus kézi fúró-csavarozó PSCS 11-16V

Akkus kézi fúró-csavarozó PSCS 11-16V forgáskapcsolóval

Akkus kézi fúró-csavarozó PSCS 11-16V gyorstöltővel

Az akkumlátor töltési állapotának kijelzése

Fokozat nélküli fordulatszám-vezérlés, gyorsleállással

Jobb-bal forgáskapcsoló, forgásirányjelzővel

Gyorstöltő: 1 óra töltési idő

Trotec PSCS 11-16V akkus fúrógép műszaki adatai: PSCS 11-16V akkus fúró praktikus övcsipesszel

Fordulatszám 1. fokozat: 0-400 min-1
Fordulatszám 2. fokozat: 0-1400 min-1
Fokozatok száma: 2
Maximá
lis fúró átmérő: Fa: 25 mm, Fém: 10 mm
Forgatónyomaték: 30 Nm
Szerszámbefogó: Gyorsbefogótokmány
Tokmány max. befogómérete: 10 mm
Hangteljesítményszint: 80,5 dB(A)
Hangnyomásszint: 69,8 dB(A)
Bizonytalanság (K): 3
Rezgésemisszió értéke csavarok ah=in (m/s2): 1,03
Bizonytalanság (m/s2): 1,5
Akku típusa: Li-Ion
Akku kapacitás: 2000 mAh
Akku feszültség: 16 V
Akku töltési idő: 1 óra
Töltő hálózati csatlakozás: 230 V/50 Hz
Kimeneti feszültség: 16,8 V
Névleges áramfelvétel: 2500 mAh
Kábelhossz: 1,5 m
II. védelmi osztály
Méretek: 180 mm x 210 mm x 70 mm
Súly: 1,40 kg

​Jótállás: 1 év (akkumlátor: 0,5 év)
Magyar nyelvű használati utasítás


A csomag tartalma: PSCS 11-16V akkus fúrógép 1 db akkumulátorral, övre szerelhető akasztó,  2 db 50 mm bit, gyorstöltő, koffer

Figyelem! A termék ipari felhasználásra nem alkalmas. Az ipari felhasználás miatt bekövetkezett károknál a jótállás érvényét veszti. 

Kedvező áron vásárolhat tartalék akkumulátort a fúrógéphez, az alábbi linkre kattintva: Tartalék akkumulátor 16 V fúróhoz

kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az akkus fúrógépet és csavarbehajtót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!


Amennyiben elnyerte tetszését ez a gyakorlatilag minden fúrási és csavarozási munka végzésére kiválóan használható jól felszerelt akkus fúró-csavarozó, kérem helyezze a fúrót a kosárba.


 

 
Adatok
Bizonytalanság 3
Hangnyomásszint 69,8 dB(A)
Hangteljesítmény 80,5 dB(A)
Védelmi osztály II
Akkusfúró, csavarozó
Funkciók • 16 V erős, lítium-ion akkumulátor, memóriaeffektus és önkisülés nélkül • erős 2 fokozatú motor • 19 csavarozási beállítás + 1 fúrófokozat • gyorsbefogótokmány automata orsórögzítéssel • fokozatmentes fordulatszám állítási lehetőség Quickstop funkcióval • beépített LED munkalámpa • gyorstöltés: csak 1 óra töltési idő • háromfokozatú akkutöltöttség-kijelzés • puhagumi betétek a készülékházban, az extra jó tartásért • kényelmes bal-jobb forgásirány átkapcsolás és bekapcsolásgátló • övre akasztható csipesszel szállítjuk • TÜV által igazolt minőség
Szerszámbefogó Gyorsbefogótokmány Max. befogóméret: 10 mm
Fordulatszám 1. fokozat: 1-400 min-1 2. fokozat: 1-1.400 min-1
Maximális fúró átmérő Fa: 25 mm, Fém: 10 mm
Nyomaték 30 Nm
Akku típusa Li-Ion
Akku kapacitás 2000 mAh
Akku feszültség 16 V
Akku töltési idő 1 óra
Töltő hálózati csatlakozás 230 V/50 Hz
Kimeneti feszültség 16,8 V
Névleges áramfelvétel 2500 mAh
Kábelhossz 1,5 m
Méretek 180 mm x 210 mm x 70 mm
Súly 1,40 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Akkus fúrógép, csavarbehajtó, 16 V - 30 Nm, Li-ion, LED, koffer - Német márka - Trotec PSCS 11-16V

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Akkumulátoros fúró Trotec PSCS 11-16V
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 24.000 Ft
 • 18.990 Ft
 • Nettó ár: 14.953 Ft

Címkék: akkus fúró, li-ion