-14% Trotec IR 2010 infra hősugárzó - 2000 W - akár teraszokra is - IP 65 védelem

Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010

100% jóleső meleg, 80%-kal kevesebb fénnyel

(A termék raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt.)

Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 kellemes tónusú fény
 

Kellemes, célirányos meleg néhány perc alatt

Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010, praktikus használatAz IR 2010 hősugárzó az IR sorozat minden kényelmi előnyével rendelkezik, és ezekkel győzi meg használóit. Egyenletes, jóleső meleget állít elő: lecsapódó víz, szagok és zajok nélkül. Célirányosan, egyenletesen oszlatja el a meleget, időrabló előfűtés nélkül. Az allergiásoknak ez kifejezetten jó hír, hisz a por felkavarása is elmarad.
Az IR 2010 modern infra hősugárzó közvetlen meleget állít elő, mivel ugyan azon a természetes elven működik, ahogyan a Nap is. Mivel a bevitt energia nagy részét közvetlen hővé alakítja át, egy ipari hőlégfúvóval összehasonlítva az infrasugárzó különösen energiahatékony. 2.000 W-os teljesítményének köszönhetően az IR 2010 hősugárzó rendkívül gyorsan és gazdaságosan fűti fel közvetlen környezetét, és 90°-kal állítható dőlésszögével mindkét irányba precízen beállítható hőforrás.
Ezért az IR-sugárzó optimális készenléti-fűtési megoldásként, mert mindenhol használható, ahol célirányos hőre van szükség. Így használhatjuk fürdőszobában, wellness-területeken, munkapadok mellett, a barkácspincében, téli kertben, napernyők, napellenzők alatt, fedetlen teraszokon, a vendéglátóiparban, sátrakban, csarnokokban is. Használatba vételéhez egyetlen mozdulat elég, amikor csatlakoztatjuk egy közelben lévő konnektorhoz.

Egy valódi profi: nincs fény-irritáció, ellenben teljes körű szigeteltség

Az IR 2010 profi készülék, még többet is tud! A hősugárző csökkentett fénykibocsátású, ez azt jelenti, hogy fénye kellemes, diszkrét fény. Mind odahaza, mindInfravörös hősugárzó - Trotec IR 2010, Low Glare infravörös cső a vendéglátóiparban használva jó közérzetet nyújtó melegről gondoskodik, kellemes gyertyafényt idéző hangulat mellett. Ezt a Low Glare innovatív rövidhullámú infravörös csőnek köszönhető, ami 80%-kal csökkenti a korábbi, zavarónak is érezhető vörös fényt, ugyan olyan 100%-os hőintenzitás mellett. Ezeknek a technikai fejlesztéseknek a következménye egy diszkrét fény, ami a fennálló, egyéb fényhatásokat alig befolyásolja. Egy kb. átlagos 6.000 órás élettartamig az IR 2010 infrasugárzó több fűtési perióduson át kellemes meleget sugároz.

Az IR 2010 infrasugárzó  az IP65 védettségi kategóriába tartozik, vagyis teljes mértékben védett por ellen és kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból. Mindez egy elnyűhetetlen alumínium házban, keskeny formával, jó minőségű kivitelben. A minden oldalról vízsugár elleni védettség alkalmassá teszi az infrasugárzót, hogy külső és belső terekben mindenhol probléma nélkül használhassuk. Kitehetjük időjárási hatásokank (eső, hó), optimális megoldás teraszokon, bárokban, hotelekben, minden szabadtéri helyen, ahol eső vagy hó esetén fűtésre van szükség. A teljes körű szigeteltség a porra is vonatkozik: ezért poros műhelyekben, ipari csarnokokban is kiválóan használható.

Az IR-hősugárző működéséről itt tekinthet meg egy német nyelvű videót:


 

Az IR 2010 meggyőző, praktikus részletei:

Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 adatai Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 rögzítése Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 kapcsoló Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 állítható dőlésszöggel

595 mm-es szélesség, 2000 w erősségű infravörös hő

A mellékelt tartóval egyszerűen falra vagy plafonra szerelhető

Oldalt elhelyezett, kényelmes egykezes kapcsoló

Fokozatmentesen elfordítható fej, 90°-os dőlésszög

 

Áttekintés egy 2.000 wattos hősugárzó által felfűtött területek maximális nagyságáról, kültéri és beltéri felhasználási területeken:

Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 alkalmazási területeiInfravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 mérettáblázat

A saját helyiségmérethez szükséges fűtőteljesítmény kiszámításának lehetősége, wattban:

Képlet: m2 x W/m2 = W

A helyiség alapterülete (m2) x ajánlott fűtőteljesítmény négyzetméterenként, (W/m2) = az infravörös hősugárzó fűtőteljesítménye (W)
Számítási példa:
20 m2-es jó szigetelésű helyiségre számítva az ajánlott fűtőteljesítmény- igény: 20 m² x 100 W/m² = 2.000 W

 

IP 65 védettségi osztály

Infravörös hősugárzók nagyon sokféle kivitelben kaphatók, kültéri és beltéri használatra egyaránt. A megfelelő fűtőtest kiválasztásakor nagyon fontos szerepet játszik, hogy a felszerelés helyén kaphat-e vizet, nedvességet a hősugárzó, és érheti-e por. Ha például egy fürdőszobában szerelünk fel egy infrasugárzót, működőképes-e nagyon magas páratartalom esetén? Vagy a felszerelési hely függvényében kerülhet-e fröccsenő víz, vízsugár a készülékházra? Ha a teraszra szeretnénk egy infrasugárzót felszerelni, akkor annak eső esetén helyt kell állnia. Műhelyekben használva pedig a por elleni védettség fontos szempont.
Az IP 65 védettségi osztály szavatolja, hogy por egyáltalán nem hatolhat be a készülékházba, és minden oldalról vízsugár ellen védett a hősugárzó. Robusztus kivitele megfelelő teraszokon, balkonon történő felszerelésre is, de téli sportesemények alkalmával is jó szolgálatot tesz. A por elleni teljes szigeteltség ipari csarnokokban, magas porkoncentrációjú helyeken is alkalmazhatóvá teszi az IR 2010 infrasugárzót.


Felhasználási területek: jóleső meleg, pont ott, ahol szükség van rá

Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 ideális kiegészítő fűtőtest fürdőszobába Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 műhelyekben alkalmazva Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 fedetlen kültéri alkalmazásra is Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 ideális a vendéglátóiparban

Ideális kiegészítő fűtőtest fürdőszobába, vendég WC-be, vendégházba

Garázsban, műhelyben, hasznos segítség szerelés közben

Kellemes meleg a teraszon, balkonon, vagy a télikertben

Ideális hotelekben, vendéglátóiparban, átmeneti időszakokban külső teraszokon

Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 ellazító meleg, wellnesz közben Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 kültéri standokon, vásárokon Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 fedetlen teraszokon, minden olsalon vízsugár ellen védett Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 teraszon, télikertben

Ellazító meleg, ami segíti a kellemes közérzetet wellnesz kezelések közben is

2000 w-os fűtőteljesítmény, piaci standokon kellemes hőérzetet ad

Fedetlen teraszokon is biztonságosan alkalmazható

Rossz időben, fedett teraszon is pihenhet a hősugárzó alatt

Infravörös hősugárzó - Trotec IR 2010 minősígi tanúsítvány

Az IR 2010 hősugárzó készüléket SGS által bevizsgált minőségben szállítjuk, ami garancia az értékre, biztonságra, funkcionalitásra. A Trotec márkaminőséggel teljesen biztosra mehet!

Az IR 2010 hasznos tulajdonságai, használat közben:

 • Infravörös meleg előfűtés nélkül

 • Egyenletesen eloszló, célirányos melegkibocsátás

 • Tiszta, lecsapódásmentes, szagmentes, zajtalan

 • Nem kavarja fel a port, allergiásoknak tökéletes

 • Maximális teljesítmény 2000 W

 • Minőségi kivitel, nemes megjelenésű dizájn

 • Időjárásálló alumínium

 • Magas minőségű Low Glare rövidhullámú infravörös cső - kb. 6.000 órás élettartam, a fény 80%-os csökkentésével

 • IP 65 védelmi osztályú, vízsugár ellen védett, minden oldalról esőálló, védett por ellen

 • Állítható dőlésszög, nagy hatótávolság

 • Falra szerelhető

 • Rugalmasan felhasználható, kültérben, beltérben egyaránt

 • Fedetlen kültéri helyeken használható

 • Energiahatékony

A Trotec IR 2010 infra hősugárzó műszaki adatai

- Fűtőteljesítmény: max. 2000 W
- Hálózati feszültség: 220 - 240 V / 50 Hz - 60 Hz
- Csatlakozóvilla: CEE 7/7
- Kábelhossz: 1,7 m
- Méretek: 165 x 595 x 105 mm
- Súly: 2,0 kg
- Érintésvédelmi osztály: IP 65 ( teljes mértékben védett por ellen és kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból)
- Állítható dőlésszög ( 90°)
- Jótállás: 1 év​
- ​Magyar nyelvű használati utasítás

Kockázakockázatmentes vásárlástmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a hősugárzó készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó

Amenyiben a nagy teljesítményű, széles körben nagy biztonsággal használható IR 2010 infrahősugárzó készülék megnyerte tetszését, kérjük helyezze kosarába!
 

Hősugárzó
Dőlésszög Állítható (90 °)
Fűtőszál Low Glare rövidhullámú infracső
Adatok
Borítás Időjárásálló aluminium
Érintésvédelmi osztály IP65 (teljes mértékben védett por ellen és kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból
Funkciók • Infravörös meleg előfűtés nélkül • Egyenletesen eloszló, célirányos melegkibocsátás • Tiszta, lecsapódásmentes, szagmentes, zajtalan • Nem kavarja fel a port, allergiásoknak tökéletes • Maximális teljesítmény 2000 W • Low Glare rövidhullámú infracső • Nedves helyiségekben használható • 90°-ban állítható dőlésszög, nagy hatótávolság • Falra szerelhető • Rugalmasan felhasználható, kültérben, beltérben egyaránt • Kültéren használható, minden oldalról vízsugár és por ellen védett
Fűtési teljesítmény - 2 - 2000 W
Kábelhossz 1,7 m
Feszültség 220 - 240 V (50Hz / 60 Hz)
Méretek 165 x 595 x 105 mm
Súly 2 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Trotec IR 2010 infra hősugárzó - 2000 W - akár teraszokra is - IP 65 védelem

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Trotec IR 2010 infravörös hősugárzó
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 34.990 Ft
 • 29.990 Ft
 • Nettó ár: 23.614 Ft

Címkék: Infra hősugárzó, kvarc fűtés