Kiárusítva Rendezvénysátor, party sátor, sörsátor - 3 x 6m, 50+ UV védelem, kék

Party sátor oldalfalakkal a kis és nagy bulik számára a saját kertbe, odahaza

FIGYELEM: Eső, szél vagy rossz időjárási viszonyok esetén a kerti sátor könnyen károsodhat! A rendezvénysátor funkciója az árnyékolás és az enyhe szellő elleni korlátozott védelem, valamint az egységes, zárt, vagy félig nyitott tér kialakítása. Más időjárási körülmények között a ponyva azonnali eltávolítását javasoljuk, különben az a csapadék súlyától és a széltől könnyen tönkremehet. A jótállás az időjárás által okozott károkra nem vonatkozik.

Az ArtLife kék party-sátrának használatával a jövőben mindenféle kerti parti könnyedén tető alá hozható a saját kertben, odhaza.  Élvezze a kellemes órákat a szabadban,  szeretteivel együtt. A házat megkímélik, odabenn minden szép és tiszta marad.

Stabil kerti sátor oldalfalakkal

A 3 × 6 méteres party sátor rengeteg helyet kínál számos asztal, szék és pad elhelyezésére vendégei számára. Alapkeretként, vázként egy masszív, csővázas acélszerkezet szolgál, műanyagból készült összeilleszthető csatlakozásokkal. A rögzíthető lábak, az erős földbe szúrható kampók és a feszítőkötelek nagyon stabil álló helyzetet biztosítanak. A polietilén borítás védelmet nyújt Önnek és vendégeinek az intenzív napsütés ellen. Az oldalfalak (ebből  4 ablakos kivitelben) gyorsan és egyszerűen eltávolíthatók a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően, és szükség esetén könnyen le- és felszerelhetők. Az integrált ablakelemek biztosítják a belső tér megfelelő fényellátását.

FIGYELEM: Eső, szél vagy rossz időjárási viszonyok esetén a kerti sátor nem nyújt megfelelő védelmet! A rendezvénysátor funkciója az árnyékolás és az enyhe szellő elleni korlátozott védelem, valamint az egységes, félig nyitott tér kialakítása. Más időjárási körülmények között a ponyva azonnali eltávolítását javasoljuk, különben az a csapadék súlyától és a széltől könnyen károsodhat. A jótállás az időjárás által okozott károkra nem vonatkozik.

Modern kialakítású sörsátor

A sátor nem csak nagyszerű felhasználhatóságával győz meg minket. Optikailag is, hisz gyönyörű kék ​​árnyalatú ez a darab, és jól illeszkedik minden kert természetes környezetébe. Vendégei teljes nyugalomban élvezhetik árnyékot adó védelmében a közösen eltöltött órákat, és vidáman ünnepelhetnek.

A kerti sátor jellemzői:

✔ 3 x 6 méteres, nagy kerti sátor 
✔ tökéletes családi összejövetelek, céges bulik vagy szabadtéri rendezvények lebonyolítására
✔ védelmet nyújt a napsütés, szitáló eső és enyhe szellő esetén
✔ modern dizájn
✔ acélcsőből készült, stabil konstrukció
✔ víztaszító  polietilénből 
✔ 6 levehető oldallap, ebből 4 ablakos 
✔ könnyű szerkezet, csavarozás nélkül összeállítható

Műszaki adatok:

 • anyaga:
  • Keret: acélcső
  • Ponyva: 100 g / m² polietilén
  • Oldalfalak: 90 g / m² polietilén
 • Szín: kék
 • Oldalfalak száma: 6, 2 ajtó és 4 ablak
 • Lábak száma: 6
 • Kampók száma: 12

Méretek (kb. Cm-ben):

 • Teljes méretek: 300 × 600 × 250

Szállítási terjedelem:

 • 1 × party sátor
 • 1 × összeszerelési utasítás

Összeállítás és szerelés:

A party sátor lapra szerelt készletként kerül szállításra. Az utasításokat követve gyorsan és egyszerűen felállíthatja kertjében a pavilont. Rövid időn belül használatra kész.

 

 

 

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat! 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk minden termékünkre. Továbbá jótállási időn belüli cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az esetlegesen meghibásodott termékeket. Ezekkel a szolgáltatásokkal teljesen levesszük a kockázatot a vásárlók válláról!

Vásárolja meg Ön is ezt a nagyszerű terméket a VivaHome kínálatából. Ehhez kérjük, kattintson a Kosárba gombra!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Rendezvénysátor, party sátor, sörsátor - 3 x 6m, 50+ UV védelem, kék

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Artlife
 • Termék kód: 25441
 • Elérhetőség: Kiárusítva
 • 74.990 Ft
 • Nettó ár: 59.047 Ft