-48% Kiárusítva Rendezvénysátor, party sátor, sörsátor - 3 x 9 m, 50+ UV védelem, fehér

Party sátor oldalfalakkal a kis és nagy bulik számára, a saját kertbe, odahaza

FIGYELEM: Eső, szél vagy rossz időjárási viszonyok esetén a kerti sátor nem nyújt megfelelő védelmet! A rendezvénysátor funkciója az árnyékolás és az enyhe szellő elleni korlátozott védelem, valamint az egységes, zárt, vagy félig nyitott tér kialakítása. Más időjárási körülmények között a ponyva azonnali eltávolítását javasoljuk, különben az a csapadék súlyától és a széltől könnyen károsodhat. A jótállás az időjárás által okozott károkra nem vonatkozik.

Az ArtLife 3 × 9 méteres fehér színű kerti sátra megbízható alkalmilag felállítható árnyékoló, ami védelmet nyújt a napsugárzás, a fény és idegen tekintetek ellen. Születésnap, esküvő vagy grillparty alkalmával is biztos tetőt nyújt jónéhány vendég feje fölé ez az ünnepi sátor. Foglaljon helyet az árnyas hűvösben, és ünnepeljen felszabadultan!

A ponyva kiváló védelmet nyújt a napsütés ellen

A partysátrat egy erős, polyetilénből készült ponyvából készítettük. A 100 g / m2 -es polietilénből készült minőségi tetőponyva vízálló, és megbízhatóan védi Önt és vendégeit az intenzív napsütéstől. Tisztítása egyszerű: könnyen nedves ruhával és enyhén szappanos vízzel tisztítható, áttörölhető.

FIGYELEM: Eső, szél vagy rossz időjárási viszonyok esetén a kerti sátor nem nyújt megfelelő védelmet! A rendezvénysátor funkciója az árnyékolás és az enyhe szellő elleni korlátozott védelem, valamint az egységes, félig nyitott tér kialakítása. Más időjárási körülmények között a ponyva azonnali eltávolítását javasoljuk, különben az a csapadék súlyától és a széltől könnyen károsodhat. A jótállás az időjárás által okozott károkra nem vonatkozik.

Robusztus acélváz, rögzíthető lábakkal

A sátor stabilitásáról egy porszórt stabil acél cső váz gondoskodik. A 2 cm-es erős acélcsöveket biztonságos műanyag csatlakozók és kötőelemek kapcsolják össze. Rögzíthető lábak, 8 db. erős földbe szúrható kampó és feszítő kötelek szavatolják a partysátor biztonságos álló helyzetét.

Levehető oldalfalak, tépőzáras rögzítés

Késő estéken 8 db. levehető, 90 g / m2-es polietilénből készült (ebből 6 db ablakkal ellátott, 2 db. ablak nélküli kivitelbent) oldalsó panel véd a hűvös szellőktől. A tépőzáras kötőelemeknek köszönhetően gyorsan és egyenként rögzíthetőek az oldalfalak. Igény esetén a kerti sátor teljesen nyitva hagyható. Az integrált ablakelemeknek köszönhetően a napfény áthatol a felállított sátron, és természetes fényt biztosít a belső térnek. 

A kerti sátor jellemzői:

✔ 3 x 9 méteres, nagy kerti sátor, oldalfakkal, feszítőkötelekkel, kampókkal

✔ tökéletes családi összejövetelek, céges bulik vagy szabadtéri rendezvények lebonyolítására

✔ védelmet nyújt a napsütés, fény és zavaró tekintetek ellen

✔ modern dizájn

✔ acélcsőből készült, stabil konstrukció

✔ víztaszító  polietilénből 

✔ 8 levehető oldallap, ebből 6 ablakos, tépőzáras rögzítés

✔ könnyű szerkezet, csavarozás nélkül összeállítható, műanyag kötőelemek

✔lerögzíthető álló lábak, stabil áló helyzet

Műszaki adatok:

 • anyaga:

  • Keret: acélcső

  • Ponyva: 100 g / m² polietilén

  • Oldalfalak, ajtóelemek: 90 g / m² polietilén

 • Szín: fehér

 • Csőátmérő: kb. 2 cm

Méretek (kb. Cm-ben):

 • Teljes méret: 300 × 900 × 250
 • Alapterület: 300 x 900

Szállítási terjedelem:

 • 1 × party sátor
 • 1 × összeszerelési utasítás

Összeállítás és szerelés:

A party sátor lapra szerelt készletként kerül szállításra. Az utasításokat követve gyorsan és egyszerűen felállíthatja a pavilont. Rövid időn belül használhatja is kertjében.

 

 

 

 

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat! 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk minden termékünkre. Továbbá jótállási időn belüli cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az esetlegesen meghibásodott termékeket. Ezekkel a szolgáltatásokkal teljesen levesszük a kockázatot a vásárlók válláról!

Vásárolja meg Ön is ezt a nagyszerű terméket a VivaHome kínálatából. Ehhez kérjük, kattintson a Kosárba gombra!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Rendezvénysátor, party sátor, sörsátor - 3 x 9 m, 50+ UV védelem, fehér

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Artlife
 • Termék kód: 25443
 • Elérhetőség: Kiárusítva
 • 74.990 Ft
 • 38.990 Ft
 • Nettó ár: 30.701 Ft