Új -7% Elfogyott PVC takarószalag, belátásgátló, szélfogó, biztonsági szalag, szürke, 4-es szettben, 35m

PVC takarószalag, belátásgátló, szélfogó, szürke, 4-es szettben, a megbízható védelem a betekintések ellen

Önnek is fontos magánszférájának védeleme? Zavaró, ha a szomszédok újra és újra bebámulnak a kertbe, balkonra, teraszra? Gondoskodjon a megbízható védelemről az idegen szemek bepillantása ellen, 4-es szettben szállított PVC-védőszalagunk használatával. Az egyszerű antracit kiválóan kombinálható a kinti színes bútorokkal is. 

Az egy- és kétoszlopú kerítések belátás elleni védelme
A 35 m hosszú biztonsági szalag alkalmas és nagyon könnyen felhelyezhető az összes szabványos egysínes kerítésre, valamint a két sínes kerítésre is. Szélessége 19 cm,  megfelelően méretre van vágva. Csak a hosszat kell az igényekhez szabni, igazítani és levágni. Csak húzzuk oda a takarószalagot a kerítéshez, és elegendő a szállított rögzítőkkel fixen megerősíteni. 
A robusztus, nem átlátszó szalag megbízhatóan védi a kertet naptól és széltől, de a szomszédok nemkívánt pillantásaitól is. 

Időjárásálló, UV-álló és tartós
A PVC szalag folyamatosan ki van téve az eső, a fagy és a magas hőmérséklet hatásainak. Mégis meg kell hogy őrízze és tartsa formáját. Ez a mi takarószalagunknak nem probléma, hiszen rendkívül időjárásálló. Elegendő egyszer felhelyezni, és minden időjárási körülménynek ellenáll. Így lehet szabadon napfürdőzni, szélvédett körülmények között grillezni kezdeni, a barátainkkal lenni és távol maradni a nem kívánt pillantásoktól. 

Úgy csillog, mint újkorában 
Ahogy az idő telik, a biztonsági szalag elkoszolódik. Az eső, a hó, a pollen nyomokat hagyhat rajta. A szín intenzitása csökken, piszkos érzetünk van, ha rápillantunk. Nem lesz olyan jó rápillantani, mint a felhelyezéskor. De a PVC felületi struktúrájának köszönhetően ezek csak külső hatások, amik langyos vízzel lemosva már el is tűnnek. Ha mégis makacsabb a szennyeződés, a szappanos vizes áztatás segít, és visszatér a kezdeti csillogás. 

A biztonsági szalag jellemzői:

✔ egy- és kétoszlopú kerítésékre, dróthálóra is
✔ időjárás- és UV-álló 
✔ nagy szakítószilárdságú és robusztus 
✔  könnyen tisztítható 
✔ könnyű telepítés klipek segítségével - szerszám nélküli szerelés

Műszaki adatok:
Anyag: PVC
PVC minőség: 450g / m²
Szín: antracit (RAL7016)
A rögzítő bilincsek / klipek  száma: 120
Méretek (megközelítő adatok m-ben):
Hossza: 4 x 35 m
Magasság: kb. 0.19 m


Szállítási terjedelem:

4 × PVC fólia, biztonsági csík
120 × rögzítő bilincs / klip


Összeállítás és szerelés:
A rögzítő bilincseknek köszönhetően a biztonsági fólia gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható az egyrudas és kétrudas szalagkerítésekhez vagy drótfonatokhoz, szerszám nélkül. A szalagokat egyszerűen a fonat közé kell helyezni és a rögzítő klipeket a végekhez kell rögzíteni.

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat! 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk minden termékünkre. Továbbá jótállási időn belüli cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az esetlegesen meghibásodott termékeket. Ezekkel a szolgáltatásokkal teljesen levesszük a kockázatot a vásárlók válláról!


 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

PVC takarószalag, belátásgátló, szélfogó, biztonsági szalag, szürke, 4-es szettben, 35m

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

  • Gyártó: Artlife
  • Termék kód: 25435
  • Elérhetőség: Elfogyott
  • 29.990 Ft
  • 27.990 Ft
  • Nettó ár: 22.039 Ft