-36% Elfogyott Kerti tároló, fészer, fém szerszámos, félnyereg tetővel + Fém alapszerkezet - 213 x 130 x 173 cm - kb. 4 m3, zöld színben

Fém fészer M-es méretben, zöld színben - Az ideális tárolóhely kerti eszközök számára

Tartsa kerti szerszámait, eszközeit, illetve kerti bútorait rendezett körülmények között, védett helyen! A VivaHome által forgalmazott M-es méretű félnyeregtetős fém fészerben, kerti tárolóban ez a kívánság könnyedén teljesül. A 213 x 117 cm nagyságú alapterületen elegendő hely van, hogy kényelmesen tároljunk kerti eszközöket, szerszámokat, kerti bútort, bicikliket vagy bármi mást, tetszés szerint, széltől és az időjárás viszontagságaitól védett körülmények között. Ugyanakkor a szerszámos védelmet nyújt a por és a szennyeződések ellen is. A tárolt elemek tiszták maradnak, és hosszabb ideig megtartják funkcionalitásukat. A kompakt fészer még egy sorház udvarán is elegendő helyet kaphat, vagy egy hobbi-kertben is. A robusztus tároló erős, ellenálló acéllemezekből áll, ami megbízható védelmet nyújt a forróság, eső, hó, fagy, jégeső ellen. Paraziták, gazok, élősködők nem tudnak kárt tenni benne, így évek múlva is tökéletes állapotban marad és megbízhatóan védi a benne tárolt eszközöket.

2 részes tolóajtó a könnyű hozzáférés érdekében 

A két részből álló tolóajtó könnyű hozzáférést biztosít a fészerben tárolt eszközökhöz egész évben. Még a magas hóban is, ahol a hagyományosan nyíló ajtók akadályozva lennének, a kettős tolóajtó könnyen kinyitható. A széles nyílásnak köszönhetően gyorsan kivihetjük a nagyméretű tárgyakat is, ha arra van szükség. A 96 x 152 cm-es bejárati méret  lehetővé teszi terjedelmes tárgyak könnyű elhelyezését is.

Jó szellőzés a szellőzőnyílásoknak köszönhetően

A dupla tolóajtó felett elhelyezett 2 szellőzőnyílás látja el folyamatosan friss levegővel a belső teret. Ez biztosítja a megfelelő légáramlást. Kényelmesen ki- és beáramolhat a levegő a nyílásokon, hatékonyan megakadályozva a penészképződést.

Kiegészítő stabilitás a fém alapnak köszönhetően

A szállítási terjedelemhez tartozik egy szolíd alap is, ami strapabíró fém lécekből készül. Ezek a lécek stabil padlókeretté alakíthatók, és további stabilitást adnak a szerszámosnak. Így biztosan áll a fészer a talajon. A fém lécek lehetővé teszik egy további fapadlózat beszerelését, kialakítását.

Nagyon könnyen tisztítható

A kerti házikó időtlenül modern megjelenésű.  Ezen felül alapanyaga tökéletesen könnyedén tisztítható. Egyszerűen permetezzen rá vizet egy kerti tömlővel, vagy törölje le enyhén szappanos vízzel és puha ruhával. Más figyelmet, ápolást a szerszámos nem igényel, és gyakorlatilag karbantartásmentes. Sem festeni, sem rozsdamentesíteni nem szükséges. Az esővíz nem tud összegyűlni a tetőn, hanem egyszerűen lefolyik. Ennek eredményeként a tartós esőzések nem tudják túlterhelni a tetőszerkezetet.

A fém szerszámos jellemzői:

✔ szerszámos kamra acéllemezből 
✔ fém alappal együtt
✔ védett tároló kerti gépek, szerszámok, kerti bútorok számára
✔ kétrészes tolóajtó 
✔ 2 szellőzőnyílás
✔ élvédők a tetősarkokon
✔ kis helyigény, különösen helytakarékos 
✔ időtlen és egyszerű design 
✔ egyszerű felállítás

Műszaki adatok:

 • Anyag: acéllemez, műanyag
 • Szín: sötétzöld
 • Tárolási terület: kb. 4 m³

Méretek (kb. Cm-ben):

 • Teljes méret: 213 × 130 × 173
 • Belső méretek: 203 × 117 × 170
 • Talapzat mérete: 203 × 117
 • Orommagasság: 173
 • Eresz magassága: 151
 • Az ajtó szélessége: 96

Szállítási terjedelem:

 • 1 × szerszámos fészer félnyereg tetővel
 • 1 × összeszerelési utasítás

A szerszámos összeállítása, szerelése:

A fém szerszámost  lapra szerelt készletként szállítjuk. Az utasítások segítségével könnyen, gyorsan és egyszerűen felállíthatja a kertjében.

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat! 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk minden termékünkre. Továbbá jótállási időn belüli cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az esetlegesen meghibásodott termékeket. Ezekkel a szolgáltatásokkal teljesen levesszük a kockázatot a vásárlók válláról!

Vásárolja meg Ön is ezt a nagyszerű terméket a VivaHome kínálatából. Ehhez kérjük, kattintson a Kosárba gombra!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Kerti tároló, fészer, fém szerszámos, félnyereg tetővel + Fém alapszerkezet - 213 x 130 x 173 cm - kb. 4 m3, zöld színben

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Artlife
 • Termék kód: 21056
 • Elérhetőség: Elfogyott
 • 124.990 Ft
 • 79.990 Ft
 • Nettó ár: 62.984 Ft