-20% Átmenetileg elfogyott Akkus kompresszor és levegőszivattyú PCPS 10-16V, PCPS 11-16V

Akkus kompresszor és levegőszivattyú PCPS 10/11-16V 

Levegőtöltés és levegőelszívás könnyedén

Akkus kompresszor és levegőszivattyú PCPS 10/11-16V praktikus szettben

PCPS 10-16V akkus kompresszorEz a két részből álló praktius, komplett akkus kompresszor szett a lehető legjobb választás minden olyan felhasználási területre, ahol nagy levegőmennyiséget kell erős nyomáson betölteni vagy kiszivattyúzni. Az alaptarozékként szállított tartókofferben mindig tisztán tárolhatjuk a PCPS 10-16V akkus kompresszort és a PCPS 11-16V levegőpumpát, így a Trotec két megbízható szerszáma mindig kéznél van, ha bárhol fogytán lenne a levegő.

Egy szerszám, ami legszívesebben nyomás alatt dolgozik: akkus kompresszor PCPS 10-16V

Autóhoz, biciklihez, motoros rollerhez akarjuk használni? Az erős akkus kompresszor nemcsak bármilyen jármű kerekének nyomásfeltöltésénél van segítégünkre, hanem épp így bármilyen labdánál is: legyen szó fociról, kézi-, vagy kosárlabdáról, vagy bármi másról. A PCPS 10-16V kompresszor kifejezetten könnyen csatlakoztatható, hiszen a szállított 10 részes tartozékkészlet minden használatos szelephez tartalmaz megfelelő adaptert. Az PCPS 11-16V akkus levegőpumpaakkus kompresszor készülékházában mindkét oldalon praktikus tartókat építettünk be, így a szelep-adapter és a sűrítettlevegő-tömlő mindig elérhetően, közvetlenül a készüléken szállítható.
Csatlakoztassuk a lehető legegyszerűbben az akkus kompresszort az abroncsokhoz, játék- vagy sportszerekhez, és nyomással való feltöltésük gyorsan, kényelmesen, könnyedén megtörténik. A kívánt töltési nyomást előre kiválaszthatjuk az LCD-kijelzőn, bar-ban vagy PSI egységben, és aztán csak bekapcsoljuk a kompresszort. Az előre kiválasztott nyomásérték elérésekor a töltés automatikusan leáll. Max. 7 bar erősségű nagy teljesítményének köszönhetően a PCPS 10-16V akkus kompresszor optimális megoldás minden nagy nyomáson történő töltési folyamathoz, művelethez.

Szívesen pumpál Önnek is: akkus levegőpumpa PCPS 11-16V

Pancsolómedencék, gumicsónakok, gumimatracok vagy felfújható ágyak mind hasznos, és nagyon jól használható használati tárgyak, a szabadidő hasznos eltöltésekor. Bárcsak ne lenne mindig a bosszantó felpumpálásra szükség, pláne úgy, hogy gyakran hiányzik a a megfelelő pumpa, vagy nincs elég erő a tüdőben a fárasztó műveletekhez. Akkus levegő-pumpánkkal azonnal lélegzetvételnyi szünethez és megkönnyebbüléshez juthatunk, hisz a PCPS 11-16V minden levegőfelfújással, pumpálással járó munkát gyorsan és fáradtság nélkül elvégez számunkra.
A max. 45 m3/h teljesítményű akkus levegőpumpa a leginkább alkalmas nagy terjedelmű tárgyak levegővel való felfújtatására. A megfelelő adapterek a különböző töltőcsonkokhoz a szállítmány részei. 2 az 1-ben funkcióival praktikus pumpaként a PCPS 11-16V ezen kívül levegő elszívására is kiválóan használható. Ilyen módon a lehető legkönnyedébben kiszívhatja a levegőt felfújható tárgyaiból, amik így a következő használatig helytakarékosan tárolhatók.

Együtt még jobb - Akkus kompresszor és akkus levegőpumpa szettben

Akkus kompresszor és levegőszivattyú PCPS 10/11-16V szettbenEgyütt használva ez a két szerszám gyakorlatilag minden levegővel való feltöltési munka végzésére optimális megoldást nyújt. És további hasznos közös tulajdonságaik is vannak: mindkét szerszám LED-munkafénnyel van felszerelve, így például a szelepcsatlakozások még szürkületben is jól láthatók. Egy további plusz: mindkét szerszám ugyan olyan akkuval használható. A szállított 16 V-os Flexpower multiakku a maga 2,0 Ah töltőkapacitásával legjobban alkalmas hosszabb munkavégzésre, és ráadásul a Trotec többi elektromos szerszámgépével is kiválóan kombinálható.

Prémium márkás akku - hogy folyamatosan tele legyen erővel

A Lithium- ion akkuk széleskörűen elterjedtek, hisz nincs memória-effektus vagy használat nélküli lemerülés, ezen felül ezeket az akkukat bármikor le lehet venni a töltőről, anélkül, hogy az akku károsodna. A "Lithium ion" megnevezés allatt a legkülönfélébb minőségű és elektróda-anyagú akkumlátorokat lehet érteni, olyanokat is, amik a töltési szám növekedésével veszítenek teljesítményükből. A Trotec Lithium - ion akkumlátoraival kivétel nélkül  prémium minőségű termékeket kap, az NMC típus biztosítja a magas energetikai szintet, töltési feszültséget, a használat végéig. Ezért a mi prémium minőségű Lithium-ionos akkujainknál a kisülések ellenére sem történik teljesítményvesztés. Folyamatosan maximális erőt tudunk használni, még akkor is, amikor az akku szinte teljesen üres. Folyamatos használat során csak a feltöltöttség  szintjének állapota csökken, és a teljesítmény soha. Ez az az értéktöbblet, amit a Trotec prémium akkumlátorai nyújtani tudnak!

Flexpower - a Trotec innovatív multiakku rendszere Trotec Flexpower multiakku rendszer

Már ennek a Trotec-Powertool szerszámnak a kézhezvételével egy nagy teljesítményű, 16 V-os multiakkut kap a szállítási csomagban kézhez, ami a Trotec Flexpower programjának is része. A 2 Ah nagy töltési kapacitású akku töltöttségi szintjéről az akkumlátorházba integrált háromfokozatú kapacitáskijelző ad folyamatosan jól látható visszajelzést, tájékoztatást.
A mindössze egy óra alatt feltölthető erőcsomag akár 33%-kal hosszabb készülékműködést tesz lehetővé, az 1,5 Ah standard akkumlátorokhoz képest, és ezen felül rugalmasan kombinálható az ebbe a programba tartozó többi Trotec szerszámmal. Használható például a PSCS 11-16V akkus fúrócsavarozóval, a PCPS 10-16V akkus kompresszorral, vagy a PCPS 11-16V levegőpumpával. 
A  Flexpower-rel felesleges akkumulátorokat és töltőket spórolhat meg, és a végeláthatatlan kutatás a szerszámba illő megfelelő akku után is véget ér. Csak a készüléket cserélje ki - ne az akkut. A Flexpower befejezi a csereakkumulátorok végtelen történetét, a szerszámok folyamatosan növekvő számával  és bővítésével minden időben rugalmas marad, és minden projektet teljes energiabevetéssel folytathat.

Márkaminőség plusz árelőny

Az akkus kompreszorok között válogatva ezidáig alapvetően két opció közül lehetett választani: vagy jó, de drága, vagy leginkább kedvező árú legyen a szerszám. A Trotec PowerTool elektromos kéziszerszámaival most okosan választhat: egyszerre jó minőségű és kedvező árúak a termékek. Hisz hírnevünk, a Trotec márkanév nemcsak a mérőműszerek és a légkezelő készülékek piacán ismert, hanem az elektromos szerszámgépek között is: professzionális Trotec-megoldások, kiváló ár - érték aránnyal!

A kompresszor használata során jelentkező előnyök:

 • Komplett szett, nagyteljesítményű márkás szerszámokkal, TÜV által bevizsgált minőségben PCPS 10/11-16V akkus kompresszor és levegőpumpa tulajdonságai

 • Flexpower multiakku rendszer - más Trotec szerszámokkal kombinálható

 • 16 V-os erős lithium - ion akkumlátor, memóriahatás és önkisülés nélkül

 • Akkus kompresszor 7 bar nyomóteljesítménnyel, automatikus nyomótöltéssel, célérték-előválasztás LCD-n

 • Akkus levegőpumpa felfújáshoz vagy leeresztéshez, max. 45 m3/h pumpálási térfogattal

 • 10 részes adapterkészlet minden használatos szelephez, az alapszállítmány részeként

 • Beépített LED munkalámpa

 • Gumírozott lágygumi betétek a készülékházban, extra jó
    tartás

 • 3 fokozatú akku-töltöttség kijelző, az akkuba integrálva

Az akkus kompresszor és levegőszivattyú legfontosabb részletei, képekben

PCPS 10-16V könnyen kezelhető akkus kompresszor PCPS 10-16V akkus kompresszor nagy kijelzővel PCPS 10-16V robusztus akkus kompresszor PCPS 10-16V praktikus akkus kompresszor PCPS 10/11-16V akkus kompresszor és levegőpumpa tartozékai

Nyomás-előválasztó funkció: Egyszerűen válasszuk ki a kívánt nyomást a plusz - mínusz gombokkal, és indítsuk el a műveletet. A kompresszor a célérték elérésekor automatikusan kikapcsol. 

A háttérvilágítással ellátott kijelző sötétben is jól mutatja a nyomásértékeket. Választható mértékegységek: bar vagy PSI.

Robusztus akkus kompresszor: erőteljes nyomás, max. 7 barig, sokoldalú felhasználhatóság

Praktikus részlet: beépített praktikus tartók a készülékház mindkét oldalán: könnyen elérhető a szelepadapter és sűrítettlevegő-tömlő

10 részes tartozékkészlet, tartalmaz minden használatos szelepadaptert a nyomással való feltöltéshez, valamint különböző fúvókabetéteket pumpáláshoz vagy levegő-leeresztéshez.

Akkus levegőpumpa 2 az 1-ben funkcióval PCPS 11-16V PCPS 10-16V akkus kompresszor munkalámpával PCPS 10-16V akkus kompresszor puhagumi markolattal Akkus kompresszor és levegőszivattyú PCPS 10/11-16V gyorstöltővel Akkus kompresszor és levegőszivattyú PCPS 10/11-16V akku töltöttség jelzéssel

Akkus levegőpumpa, 2 az 1-ben funkcióval: felpumpálás a levegőkiengedő vagy elszívás a levegőbeengedő nyíláson át: egyszerűen, gyorsan,
kényelmesen

Beépített LED munkalámpa, a sötét munkaterületek megvilágítására

Az extra jó tartás érdekében a markolatok puhagumi betétekkel vannak ellátva

Gyorstöltő automata lekapcsolással: csak 1 óra töltési idő

A töltési állapot jelzése közvetlenül az akkumlátoron: LED jelzések, a közlekedési lámpák színe szerint
 

Praktikus szett, akkus kompresszor és levegőpumpa sokoldalú felhasználhatósággal:

PCPS 10-16V praktikus akkus kompresszor PCPS 10-16V akkus kompresszor minden szeleptipushoz

Nem megfelelő a guminyomás? A PCPS 10-16V akkus kompresszorral előre kiválaszthatja az elérendő célértéket Bar-ban vagy PSI-ben, és indíthatja is a kompresszort. A töltési folyamat az előre kiválasztott nyomásérték elérésekor leáll.

Legyen akár Dunlop-, Schrader- vagy Sclaverand szelepünk, a szett szállítási terjedelmében minden használatos kerékpárszelephez találunk adaptert, és bármilyen kerékpárhoz használhatjuk az akkus kompresszort

Akkus kompresszor és levegőszivattyú PCPS 10/11-16V PCPS 11-16V akkus levegőpumpa

A szállított labdatű segítségével az akkus kompresszor kiválóan használható labdafelfújásra használt pumpaként is. Focit, kézi- és kosárlabdát, röplapdát egyaránt könnyedén a kívánt nyomásra fújhatunk fel a PCPS 10-16V kompresszorral

A PCPS 11-16V akkus levegőpumpa egyaránt kiválóan alkalmas nagy levegőmennyiséggel megtöltött tárgyak felfújására vagy leeresztésére is. Gumimatracok, pancsolómedencék, gumicsónakok használatát teszi lényegesen könnyebbé.

PCPS 10/11-16V akkus kompresszor és levegőpumpa technikai adatai:  Akkus kompresszor és levegőszivattyú PCPS 10/11-16V szállítási terjedelme

Akkufeszültség: 16V
Akkukapacitás: 2,0 Ah
Akku töltési ideje: 1h
Max. kompressziós nyomás: 7 Bar (100 PSI)
Levegőpumpa max.szállított levegőmennyiség: 45 m3/h
Méretek: 300 x 102 x 331 mm (kofferrel)
Súly: 1,7 kg
Szállítási terjedelem: Sűrítettlevegő-tömlő menetes csatlakozóval, Dunlop szelep, Sclaverand szelep, Labdatű, 3x Univerzális műanyag adapter, Univerzális adapter 8 mm belső átmérőjű szelepekhez, Adapter csavaros szelepekhez, Adapter légtelenítő szelepekhez, Gyors töltőkészülék, cserélhető akku, Hordtáska

Kockázatmentes vásárlás

Kockázatmentes vásárlás
Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az akkus kompresszort és levegőpumpát. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

 Amennyiben megnyerte tetszését ez a labdák, kerekek és abroncsok, gumimatracok és pancsolómedencék közelében kiválóan használható PCPS 10/11-16V akkus kompresszor és levegőpumpa szett, akkor vásárlási szándékát jelezve kérjük kattintson a kosár gombra! 

 
Kompresszor
Akku töltési idő 1h
Akkufeszültség 16V
Akkukapacitás 2,0 Ah
Funkciók • Komplett szett, TÜV által bevizsgált minőségben • Flexpower multiakku rendszer • 16 V-os erős lithium - ion akkumlátor, memóriahatás és önkisülés nélkül • Akkus kompresszor 7 bar nyomóteljesítménnyel, automatikus nyomótöltéssel, célérték-előválasztás LCD-n • Akkus levegőpumpa felfújáshoz vagy leeresztéshez, max. 45 m3/h pumpálási térfogattal • 10 részes adapterkészlet minden használatos szelephez, az alapszállítmány részeként • Beépített LED munkalámpa • Gumírozott lágygumi betétek a készülékházban, extra jó tartás • 3 fokozatú akku-töltöttség kijelző, az akkuba integrálva
Kompressziós nyomás Max. 7 Bar / 100 PSI
Levegőpumpa szállított levegőmennyiség 45 m3/h
Szállítási terjedelem Sűrítettlevegő-tömlő menetes csatlakozóval, Dunlop szelep, Sclaverand szelep, Labdatű, 3x Univerzális műanyag adapter, Univerzális adapter 8 mm belső átmérőjű szelepekhez, Adapter csavaros szelepekhez, Adapter légtelenítő szelepekhez, Gyors töltőkészülék, cserélhető akku, Hordtáska
Adatok
Méretek 300 x 102 x 331 mm (kofferrel)
Súly 1,7 kg

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Akkus kompresszor és levegőszivattyú PCPS 10-16V, PCPS 11-16V

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Trotec
 • Termék kód: Akkus kompresszor és levegőszivattyú PCPS 10/11-16V
 • Elérhetőség: Átmenetileg elfogyott
 • 24.900 Ft
 • 19.900 Ft
 • Nettó ár: 15.669 Ft