-21% Elfogyott Blue by Blueair Prémium légtisztító 50 m2-ig - Blue Pure 221 - Új termékcsalád

Prémium légtisztító 50 m2-ig - Blue Pure 221

A legújabb fejlesztések profi teljesítménnyel, kompakt, dizájnos kivitelben

(A termék jelenleg nincs raktáron!!)
Blue Pure 221 kompakt, dizájnos levegőtisztító

Blue by Blueair

Blue Pure sorozat légtisztítói A Blueair új, Blue névre keresztelt termékcsaláddal lépett piacra. Ezek a légtisztítók is a márka többi első osztályú levegőtisztítójához hasonlóan energiatakarékosak, nagyon halk működésűek és újrahasznosított anyagokból készülnek. Kiváló teljesítményű és kompkat készülékek, amik egyetlen gombbal működtethetők. Ráadásul színűk teljesen az egyéni, egyedi igényekhez, berendezés színeihez igazítható. A külső színes szövet előfilterként működik, ami a nagyobb részecskéket máris felfogja, és így meghosszabbítja a fő filter élettartamát.
Az egészségtudatos ember sok időt, fáradtságot és pénzt fordít életstílusára. Rendszeresen sportol, eleget alszik, és figyel arra, mit eszik. De sokan nem gondolnak arra, amire a testünknek leginkább szüksége van - és ez a tiszta levegő. Az a jó hírünk, hogy a Blue Pure család 2 új darabjával a lehető legeggyszerűbben tehetünk ez ellen. Teremtsen egy olyan fedezéket, visszavonulásra alkalmas helyet magának, ahol olyan tiszta a levegő, mint a világ legérintetlenebb  helyein!

 

Blue Pure 221 légtisztító filterei, felépítéseA kompakt, egyszerű légtisztító

Kutatási eredmények mutatják, hogy a beltéri levegő gyakran akár ötszörösen szennyezettebb lehet, mint a külső. A Blue-család nagyobb darabja, a Blue Pure 221 óránként ötször mozgatja át a  teljes levegőmennyiséget, egy max. 50 m2 (540 FT2) nagyságú helyiségben - és tartja azt így teljesen tisztán. Ha kisebb helyiségben használja, még gyakrabban és gyorsabban fordul meg a levegő.

Egyszerű használat

Az egyértelmű, egyetlen gombbal történő kezelés nagyon megkönnyíti a légtisztító használatát. Az első érintéssel beállítható az ajánlott működési sebesség, fújásfokozat. Mindemellett a Blue Pure 221 légtisztító nagyon halk működés közben.

Hatalmas szűrőfelület

A Blue Pure 221 légtisztító teljes alsó része egy magas fejlesztésű filter. Ultravékony szálak különböző rétegekben elhelyezkedő milliói gondoskodnak egy jóval csekélyebb szálsűrűségről, mint a hagyományos filtereknél. Ennek a konstrukciónak köszönhetően a filter sokkal ritkábban tömődik el, és sokkal nagyobb levegő-átáramlást tesz lehetővé, kisebb működés közbeni zajkibocsátás mellett. Mivel a filter kihasználja a mechanikus és az elektrosztatikus szűrés lehetőségeit is, gyakorlatilag minden, a levegőben fellelhető szennyeződést kiszűr, beleértve a legkisebb, vírus méretű kórokozókat, mint pollen, por, állatszőr, gombaspórák, füst, allergének és baktériumok is. Ha cserére van szükség, nem szükséges hozzá műszaki ismeret, két mutatóujj és egy kattintás elegendő.

Szabja testre, igazítsa igényéhez, ízléséhez, ahogy csak szeretné!

A szövet-előfilter opcionálisan különböző, élénk színekben kapható. Így pillanatok alatt a szobaberendezéshez, dekorációhoz igazítható Blue Pure 221 külső borítása, kinézete. A bónusz: a szövet-előfilter kiszűri a nagyobb részecskeméretű kórokozókat, és így a főfilter élettartamát növeli. Szükség esetén óvatosan át lehet porszívózni a szövetet, vagy lehet mósógépben való mosással is tisztítani. Ha azonban jobban tetszik a légtisztító rácsozatának látványa, ennek egyszerűsége, természetesen előszűrő alkalmazása nélkül is lehet működtetni, használni a levegőszűrőt.
Itt tekinthet meg egy bemutatót, a Blue Pure 221 légtisztító működéséről:

Alacsony energiafelhasználás

Huzamos használat, tartós működtetés (24/7) esetén a levegőszűrő nem használ el több energiát, mint egy villanykörte. Mivel minden felhasznált anyag teljesen újrahasznosítható, azt is mondhatnánkBlue Pure 221 légtisztító színválaszték, hogy a Blue nem csak kék, hanem tulajdonképpen zöld is.
A levegőtisztítók esetében nagyon fontos a CADR, a levegőtisztítás számokban megadott hatékonysága. Ez a kompakt, dizájnos darab kiváló értékekkel rendelkezik:
CADR értékek:
Füst: 590 m3/h

Por:    590 m3/h
Pollen:  590 m3/h

Terméktartozék:

Blue Pure 211/ 221előfilter

Mindent megteszünk a tisztítóhatékonyság növelése érdekében: még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy huzatot kell húzni és elasztánnal kell beburkolni a levegőszűrőinket. Ez a textil-előszűrő felfogja a nagyobb részecskéket, és ezzel növeli a fő szűrő élettartamát. Ha tisztításra van szükség, elég kiporszívózni vagy mosógépbe tenni. A színek hozzáférhetősége változhat.
Blue Pure 221 levegőtisztító, textil-előszűrő

Blue Pure 221 partikel- és aktív szén szűrő: kombifilter polypropilén és polyethylén szálakból, termikus hegesztéses technológiával készült, mentes kemikáliáktól és kötőanyagoktól, antibakteriális. Információkat a szűrőről a linkre kattintva talál:
partikel- és aktív szén szűrő

Ha hatékony és megbízható légtisztítót keres, akkor miért a Blueair a megoldás? Blue Pure 221 egyetlen gombnyomással működő légtisztító

 • Kimagasló minőség - 5 év garancia (Rendszeres szűrőcsere mellett.)

 • Allergiás, asztmás, légúti betegségben szenvedők számára kitűnő választás

 • Csendes levegőtisztítás

 • Energiatakarékosság (Energy Star által minősített)

 • Környezettudatosság

 • Díjnyertes svéd formaterv

 • Könnyű kezelhetőség

Műszaki adatok:
Méretek: 516x330x330 mm
Áram fogyasztás: 30-61 W
Súly: 7 kg
Helyiségméret: 50 m2 (540 FT2)
CADR - Füst: 590 m3/óra Por: 590 m3/óra Pollen: 590 m3/óra
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 31-56 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Sebességfokozatok: 1-2-3
Filtercserekijelzés: van
Air kimenet: felül / a készülék tetején
Air bemenet: 360°
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (napi 24 órás használat mellett)
Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 

Magyar nyelvű használati utasítás

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőtisztítót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!
 

Rendelje meg a Blueair Blue Pure 221 levegőtisztítóját, és élvezze a legújabb fejlesztések előnyeit ennek a dizájnos, nagyon egyszerűen kezelhető készüléknek a használatával! Tiszta levegő, mindenkinek, mindenhová, a lehető legegyszerűbb módon és legolcsóbban!
 

Adatok
Feszültség 220-240 V
Áramfelvétel 30 - 61 W
Zajszint 31 - 56 dB(A)
Ajánlott terület 50 m2 (540 FT2)
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 516 x 330 x 330
Súly 7 kg
CADR – Clean Air Delivery Rate Por > 590 m3/óra Pollen > 590 m3/óra Füst > 590 m3/óra

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Blue by Blueair Prémium légtisztító 50 m2-ig - Blue Pure 221 - Új termékcsalád

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Blueair
 • Termék kód: Blue Pure 221
 • Elérhetőség: Elfogyott
 • 137.033 Ft
 • 107.900 Ft
 • Nettó ár: 84.961 Ft

Címkék: levegőtisztító, légtisztító, hepa