Azonnal szállítható Blueair Classic 205 SmokeStop szűrővel - Kicsi, de nagy teljesítményű légtisztító 26m2

Blueair  Classic 205 SmokeStop szűrővel

Kicsi, de erős, mozgékony és egyszerű

Ebben az összeállításban erősen szennyezett levegőjű helyiségekbe ajánljuk

(A légtisztító jelenleg raktáron van, szállítás 1-3 munkanap alatt. )
Blueair Classic 205 kompakt légtisztító, wifi csatlakozással

Ebben az összeállításban SmokeStop szűrővel!

SmokeStop szűrő, Blueair 200-as sorozatHogy méginkább megkönnyítsük vevőink választását:  ezzel az összeállítással olyan helyiségekben történő felhasználásra és légtisztításra gondoltunk, ahol gázformájú szennyezősdések mint dohányfüst vagy illékony organikus vegyületek nagyobb mennyiségben vannak a levegőben jelen. Így SmokeStop szűrővel együtt ajánluk és szállítjuk ezt a Blueair 205 légtisztítót.
A vastag aktív szén réteget tartalmazó szűrő neve: SmokeStop filter. Ez egy magas porózus szerkezetű vastag aktív szén réteg, magnéziumdioxiddal és rézoxiddal kombinálva, ami kiválóan felfogja a kellemetlen szagokat és gázformájú összetevőket. Az aktív szén és ez a vastag SmokeStop filter hatékonyan távolítja el a konyhai szagokat, vegyi anyagok szagát, dohányfüstöt, de házipor, állatszőr, gombaspóra, baktériumok és vírusok, virágpor, pollen ellen is kiváló.
Aktívszén szűrőbetét Blueair 200-as sorozatA Blueair készülékekben a levegőrészecskék először egy kamrába kerülnek. Itt az elektrosztatikus tapadásnak köszönhetően feltöltődnek, és ez után kerülnek be a szűrőrétegek közé. Ennek az elektrosztatikus töltöttségnek köszönhetően az olyan kis és finom részsecskék is, mint a dohányfüst garantáltan a filterekben maradnak. A filterek polipropilén szálai antibakteriálisak, ami megakadályozza a baktériumok vagy gombák elszaporodását, vagy ezek kikerülését a készülékből. A filterek felépítésüknél fogva újrahasznosíthatók, lebomló anyagokból készülnek, így ezzel az aspektussal is figyelünk a környezetre és a környezetvédelemre.

HEPASilent - technológia, Blueair innováció

Blueair 205 kicsi, de nagy teljesítményű légtisztítóIdőtlen, wifis alkalmazású új generációs légtisztító sorozatunk követekező darabja, a Blueair Classic 205 leginkább kis terekben használható kiválóan. Javított digitális kijelzőjének köszönhetően látható a belélegzett levegő, és szabályozható, hogy meggyőződjünk róla: szinte teljesen mentes allergiát és asztmát okozó kórokozóktól. Ezen kívül letölthető a Blueair Friend-App mobilapplikáció, aminek segítségével az új Blueair Classic 205-öt összekötve távolról irányíthatja és kezelheti az intelligens készülékeket. 

Mozgékony és kompakt, a tökéletes együttműködés és egymás mellett élés lehetőségét nyújtjaBlueair Classic 205 HEPA filter technológiája

A Buleair Classic 205 Slim könnyű, könnyen mozgatható a helyiségek között, ahol használni szeretnénk. Hála a ventilátor építési módjának, és a hatalmas szűrőfelületnek, amit a 3 rétegű HEPA-filter biztosít, mindig megbízható telejsítményt nyújt, és megszabadítja az otthont minden allergiát és asztmát kiváltó részecskétől, kórókozótól. A legkisebb helyiségekbe is jól illik, 306 m3- es levegőátmozgatási képességével (füstre vonatkozó CADR érték) és 340 m3 átmozgatásával port és pollent illetően óránként,  maximálisan 26 m2 helyiségméretig ajánljuk. A Blueair sok más levegőtisztító márkával ellentétben nem azt a területnagyságot adja meg, ahol a légtisztító hatása egyáltalán még érezhető, hanem azt a területet, ahol még tökéletes munkát végez. Ebből következik, hogy ezt a berendezést is lehet nagyobb területeken használni, de a maximális hatékonyságát 26 m2 alapterületű helyiségekben használva fejti ki.

Elegáns design - kiemelkedő minőség

Amiben a svédek igazán jók: párosítani a jól működő berendezéseket a kellemes külsővel. Ez alól a Blueair Classic 205 levegőtisztító sem kivétel. A légtisztító nem csupán hatékonyan tisztítja a közepes méretű helyiségek levegőjét, de jól is néz ki, minden környezetbe beleillik. 

Korszerű technológia

A Blueair szabadalmaztatott HEPASilent technológiája a két, eddig is széles körben használt szűrési módszer, az elektrosztatikus, és a mechanikus szűrés előnyeit ötvözi egymással. Új fejlesztésű filtereket és egy részecskefeltöltő ionizáló kamrát használ és kombinál a légtisztító készülék. A végeredmény, nagyobb mennyiségű tiszta levegő előállítása kevesebb zajjal. Mindez rendkívül alacsony fogyasztással, és akár a mechanikai tisztítást vagy elektrosztatikus filterezést használná külön - külön, a HEPASilent-technológia jóval nagyobb eredményességet szavatol.

Rálátás a tiszta levegőre

A továbbfejlesztett kezelőfelület érintőgombjai segítségével bármikor beállíthatja és szabályozhatja Blueair Classic 205 készülékét. Áttekinthető LED-jelzések mutatják a wifi-kapcsolódás állapotát, az üzemi sebességet, és a levegőtisztító filterét. Minden beállítás gyerekjáték. Csupán annyi  a dolgunk, hogy megnyomjuk az érintőgombot. Ha szeretné, csatlakozhat Blueair Aware-felügyeleti rendszerünkhöz, folyamatosan nyomon követve a lakás légadatait, és letöltheti ingyenes Blueair Friend-Applikációnkat. Így távolról is kezelheti a levegőtisztító berendezést, ellenőrízheti a levegőminőség adatait és sűrűn lakott területeken valós időben avatkozhat be, a kedvezőtlen külső légadatok függvényében.

Magas CADR (Légtisztítási Hatékonyság) értékek Blueair Classic 205 megújult kezelőfelülettel

A Blueair légtisztítók a saját kategóriájukban verhetetlenek a piacon, nem ismerünk hozzájuk mérhető versenytársat.
A CADR értékeik hihetetlenül jók.
CADR értékek:

 • Füst: >306 m³/h
 • Por: >340 m³/h
 • Pollen >340 m³/h

A Blueair 205 légtisztító műszaki adatai:

Méretek: 530mm x440mm x210mm
Áram fogyasztás: 20-80 watt
Súly: 10 kg
Terem méret: 26m2
CADR - Füst: 306 m3 /óra  Por: 340 m3 /óra Pollen: 340 m3 /óra
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 32-56 dB (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Hepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (4380 óra) (napi 24 órás használat mellett)
Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 
Magyar nyelvű használati utasítás

Ebben az összeállításban, a SmokeStop szűrővel együtt szállítva a légtisztítót erősen szennyezett levegőjű helyiségekben való légtisztításra gondoltunk. A Blueair 205 légtisztító rendelhető HEPA szűrős felszereltséggel is. Erről a készülékről itt talál információkat: https://lpv.hu/legtisztitok/blueair-legtisztito-classic-205

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőtisztítót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!
 

Rendelje meg Ön is a Blueair Classic 205  légtisztítót, ami kis méretei ellenére hatalmas légtisztító teljesítményt nyújt. Ebben az összeállításban SmokeStop szűrővel együtt, szennyezett levegőjű helyiségekbe. Ehhez kérjük először helyezze a kosárba a levegőtisztítót:

Adatok
Feszültség 220-240V
Levegőmennyiség max 340 m3/h
Zajszint 32 - 56 dB
Ajánlott terület 26 m2
Légcsere száma óránként 5 /óra
Átlagos szűrőélettartam 6 hónap (napi 24 órás használat mellett) 4380 óra
Méretek 530 x 440 x 210 mm
Súly 10 kg
CADR – Clean Air Delivery Rate Füst: 306 m3/óra Por: 340 m3/óra Pollen: 340 m3/óra
Légtisztító adatok
Áramfelvétel 20-80 W

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Blueair Classic 205 SmokeStop szűrővel - Kicsi, de nagy teljesítményű légtisztító 26m2

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Blueair
 • Termék kód: Blueair Classic 205 légtisztító SmokeStop szűrővel
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 154.900 Ft
 • Nettó ár: 121.969 Ft

Címkék: légtisztító, levegőtisztító, hepa