Azonnal szállítható Blueair Classic 280i - Hatékony, szenzorokkal ellátott légtisztító 26m2-ig

Blueair  Classic 280i

Időtlen kivitel, kimagasló részletekkel

(A légtisztító raktáron van, kiszállítás 1-3 munkanap alatt. )

Blueair Classic 280i kompakt nagy teljesítményű légtisztító
 

Blueair Classic 280i légtisztító 26m2-ig Függönyt fel, az új Blueair Classic 280i előtt! Időtlen kivitelű légtisztítónk wifi-s csatlakozást és beépített szenzorokat kapott, mindezt természetesen a még jobb levegőminőség biztosítása érdekében. Ez a halk, kimagaslóan hatékony légtisztító méginkább lehetővé teszi otthonában a levegő tisztaságának folyamatos ellenőrzését. A levegőszűrő készülék kiválóan alkalmas kis terekben, maximálisan 26 m2 helyiségméretig a tiszta levegőről való gondoskodásra, ami szinte teljesen mentes az allergiát és asztmát okozó kórokozóktól.

Mozgékony és kompakt, a tökéletes együttműködés és egymás mellett élés lehetőségét nyújtja

A Buleair Classic 280i könnyű, könnyen mozgatható a helyiségek között, ahol használni szeretnénk. Hála a ventilátor építési módjának, és a hatalmas szűrőfelületnek, amit a 3 rétegű HEPA-filter biztosít, mindig megbízható telejsítményt nyújt, és megszabadítja az otthont minden allergiát és asztmát kiváltó részecskétől, kórókozótól. A legkisebb helyiségekbe is jól illik, 306 m3- es levegőátmozgatási képességével (füstre vonatkozó CADR érték) és 340 m3 átmozgatásával port és pollent illetően óránként,  maximálisan 26 m2 helyiségméretig ajánljuk. A Blueair sok más levegőtisztító márkával ellentétben nem azt a területnagyságot adja meg, ahol a légtisztító hatása egyáltalán még érezhető, hanem azt a területet, ahol még tökéletes munkát végez. Ebből következik, hogy ezt a berendezést is lehet nagyobb területeken használni, de a maximális hatékonyságát 26 m2 alapterületű helyiségekben használva fejti ki.

Korszerű technológia

A Blueair szabadalmaztatott HEPASilent technológiája a két, eddig is széles körben használt szűrési módszer, az elektrosztatikus, és a mechanikus szűrés előnyeit ötvözi egymással. Új fejlesztésű filtereket és egy részecskefeltöltő ionizáló kamrát használ és kombinál a légtisztító készülék. A végeredmény, nagyobb mennyiségű tiszta levegő előállítása kevesebb zajjal. Mindez rendkívül alacsony fogyasztással, és akár a mechanikai tisztítást vagy elektrosztatikus filterezést használná külön - külön, a HEPASilent-technológia jóval nagyobb eredményességet szavatol. A partikelszűrő már a légtisztító legalacsonyabb beállításánál is felfogja  0,1 mikrométeres mérettől a szálló részecskék 99,97%-át.
 

 

Rálátás a tiszta levegőre: a levegőminőség még jobb irányítása

Az új Blueair Classic 28Blueair Friend App 0i a levegőminőség megtestesült folyamatos megfigyelője! A továbbfejlesztett kezelőfelület érintőgombjai segítségével bármikor beállíthatja és szabályozhatja Blueair Classic 280i készülékét. Áttekinthető LED-jelzések mutatják a wifi-kapcsolódás állapotát, az üzemi sebességet, és a levegőtisztító filterét. A PM2,5 és VOC-szinteknek hála, a levegő minőségét is folyamatosan látjuk. Töltse le ingyenes Blueair FriendTM-Applikációnkat, és csatlakoztassa az új 280i-vel. Így távolról is kezelheti a készüléket, és ellenőrízheti az üzemi sebesség, gyerekzár, éjszakai üzemmód vagy minden más tetszőleges funkciókat.

Tartsa kezében az ellenőrzést!

Amennyiben a belső és külső légadatokat és levegőminőséget a Blueair Friend-Applikációval felügyeli, a belélegzett levegőt, vagy saját egészségét és jóllétét is jobban tudja ellenőrízni. Azonnal láthatja, ha a levegő szennyezett, és intézkedni kell, beavatkozásokat kell tenni, hogy rögtön megelőzhesse az asztmás rohamok kitörését, vagy az allergének elszaporodását. Így az egészséget negatívan befolyásoló tényezőket folyamatosan nyomon követheti. Töltse le az applikációt az App Store-ból vagy a Google Play-ből.

Magas CADR (Légtisztítási Hatékonyság) értékek Blueair Classic 280i légtisztító kezelőfelülete

A Blueair légtisztítók a saját kategóriájukban verhetetlenek a piacon, nem ismerünk hozzájuk mérhető versenytársat.
A CADR értékeik hihetetlenül jók.
CADR értékek az új 280i légtisztítónál:

 • Füst: >306 m³/h
 • Por: >340 m³/h
 • Pollen >340 m³/h

A Blueair 280i légtisztító is kétfajta szűrővel rendelhető

Partikelfilter Blueair HepaSilente technológiaAz itt olvasható Blueair légtisztítót Particel szűrővel szállítjuk (Ez egy vastag rétegű Hepa szűrő réteget és egy vékony rétegű aktív szenet tartalmaz).
A Blueair filterei tulajdonképpen több szűrőt egyesítenek, egyben. Milliónyi ultravékony, különböző vastagságú és erősségű szál van összeszőve filtereinkben. A különböző filterhelyeken és fokozatokban megkötött részecskék, szennyeződések még erős filterszennyezettség esetében sem jutnak ki újra a környezet levegőjébe. A külső rétegek a nagyobb részecskéket fogják fel, mint pollen és por, a belső rétegek a baktériumokat és égéstermékeket.
Amennyiben az Ön környezetében a levegő több szagot, füstöt, kemikáliát, szmogot tartalmaz, mint egy átlagos helyiségben, akkor rendelheti ezt a típust SmokeStop szűrővel is. (Vastag rétegű Hepa szűrő + vastag rétegű, nagy tömegű aktív szén szűrő). A Blueair kifejezetten ezekre a szennyeződésekre koncentrálva hatalmas mennyiségű aktív szénnel látta el ezeket a szűrőket. A SmokeStop szűrős verzióról itt olvashatja a leírást és itt tudja megvásárolni is:
https://lpv.hu/blueair-legtisztito-classic-280i-smoke

A Blueair 280i légtisztító műszaki adatai:  Blueair Classic 280i kicsi, könnyű, praktikus légtisztító

Méretek: 530mm x440mm x210mm
Áram fogyasztás: 20-80 watt
Súly: 10 kg
Terem méret: 26 m2
CADR - Füst: 306 m3 /óra  Por: 340 m3 /óra Pollen: 340 m3 /óra

Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 32-56 dB (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Hepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (4380 óra) (napi 24 órás használat mellett)
Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 
Magyar nyelvű használati utasítás

A Blueair készülékei piacvezető termékek, több kiváló minősítéssel és tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Blueair tanúsítványok

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőtisztítót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!


Rendelje meg Ön is a Blueair Classic 280i  légtisztítót, ezzel megteremtve a levegőminőség folyamatos ellenőrzésének lehetőségét és tisztaságának biztosítását otthona és családja számára. Ehhez kérjük először helyezze a kosárba a levegőtisztítót:

Adatok
Feszültség 220-240V
Levegőmennyiség max 340 m3/h
Zajszint 32 - 56 dB
Ajánlott terület 26 m2
Légcsere száma óránként 5 /óra
Átlagos szűrőélettartam 6 hónap (napi 24 órás használat mellett) 4380 óra
Méretek 530 x 440 x 210 mm
Súly 10 kg
CADR – Clean Air Delivery Rate Füst: 306 m3/óra Por: 340 m3/óra Pollen: 340 m3/óra
Légtisztító adatok
Áramfelvétel 20-80 W

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Blueair Classic 280i - Hatékony, szenzorokkal ellátott légtisztító 26m2-ig

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Blueair
 • Termék kód: Blueair Classic 280i légtisztító
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 177.900 Ft
 • Nettó ár: 140.079 Ft

Címkék: légtisztító, levegőtisztító, hepa