Azonnal szállítható Prémium levegőtisztító 40 m2-ig - Blueair 405

Blueair 405 levegőtisztító - Igazoltan a legjobb választás közepes méretű helyiségekbe!

Újdonság! Tesztgyőztes, nagy teljesítményű, halk modell

(A levegőtisztító raktáron van, kiszállítás 1-3 munanap alatt.) 

Blueair Classic 405 halk, hatékony levegőszűrő

Blueair Classic 405 tesztgyőztes légtisztítóKorábbi, méltán népszerű légtisztítónk továbbfejlesztett, új, wifi kapcsolódásra képes modellje a Blueair Classic 405. Ez a továbbfejlesztett készülék is ugyan úgy biztosítja a halk, nagy teljesítményű, és eközben energiatakarékos légtisztítást, és ezzel együtt a szinte teljes (99,7%-os) mentesítést az allergiát  és asztmát okozó kórokozóktól. Ezen kívül megújult a kijelzőfelület: a javított digitális kijelzőn nyomogómbokkal szabályozható a légtisztító, és látható a levegő, amit belélegzünk. Az újításoknak hála, a légtisztító még könnyebb, és épp ezért még könnyebben kezelhető, mozgatható lett, ami használat közben jelentkező előny. Ne csak az asztma, allergia gyógyszereitől várja a megoldást, inkább alakítsa a világ egy szeletét, az otthonát olyanra, ahol megszabadulhat a kínzó tünetektől, ahol a puszta létezés is felüdülés! Egy nehéz nap után lélegezzen be tiszta, pollen- , baktérium- és vírusmentes levegőt - mindenzt a halk és hatékony, Blueair 405 segítségével. Az Északi Független Tesztintézet, a Testfakta legújabb teszteredményeivel igazolta a Blueair Classic 405 innovációit: a légtisztító a legmagasabb minősítést kapta. Tisztítási teljesítménye és kifejezetten alacsony zajkibocsátási értékei (37 dB-től kezdődően) lettek legkiemelkedőbbek, így a készülék igazoltan gondoskodik a csendes, erőteljes és energiahatékony levegőszűrésről, az allergiát ás asztmát okozó kórokozók gyakorlatilag teljes eltávolításáról a szobai levegőből. A tesztek összehasonlító végleges értékeléséről itt tájékozódhatnak tovább: https://www.blueair.com/sites/default/files/test-en.jpg

Mit, és hogyan szűrnek a Blueair 405 légtisztítók?

A légtisztító úgy működik, hogy a helység levegőjét nagy teljesítményű ventilátor segítségével átáramoltatja a beépített, három lépcsős ún. HEPA szűrőn. A többlépcsős szűrő azért előnyös, mert a különböző lépcsők különféle méretű szennyező részecskeméretre vannak optimalizálva, a nagyobbal kezdve. Így a nagyobb részecskék már rögtön a folyamat elején csapdába esnek, nem tömítik el a finomabb részecskék szűrésére optimalizált betétet. Az eredmény jobb szűrés, kevesebb szűrőcsere. Ezzel a megoldással a szűrőben maradnak pollenek, allergiát okozó anyagok, poratkák, penész spórák sőt az egész kis méretű részecskék is: szagok, mérgező gázok, vírusok, baktériumok is! A végeredmény tiszta, friss levegő. Ez azonban még nem minden. A légtisztító a többlépcsős szűrőt ionizátorral kombinálja. Ez azt jelenti, hogy a beáramló levegőt egy nagyfeszültségű ionizátor elektromosan feltölti. Ezzel egyrészt elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, másrészt a feltöltött részecskék könnyebben lerakódnak a szűrőben, így növelve a szűrés hatékonyságát. Az ionizátorral szemben gyakori érv, hogy egészségre káros ózont termel. Ez a légtisztító készülék nem bocsájt ki ózont - mivel az ionizátor a szűrő előtt helyezkedik el, így a Hepa szűrő kiszűri az esetlegesen keletkező minimális mennyiségű ózont is.
Blueair Classic HEPASilente technológia működése

Korszerű technológia

A Blueair szabadalmaztatott HEPASilent technológiája a két, eddig is széles körben használt szűrési módszer, az elektrosztatikus, és a mechanikus szűrés előnyeit ötvözi egymással. A Blueair Classic 405 légtisztító is ezt a technológiát használja: új fejlesztésű filtereket és egy részecskefeltöltő ionizáló kamrát használ és kombinál, forradalmian új módon. A végeredmény, nagyobb mennyiségű tiszta levegő előállíBlueair Classic 405 filter mechanizmusatása kevesebb zajjal. Mindez rendkívül alacsony fogyasztással, és akár a mechanikai tisztítást vagy elektrosztatikus filterezést használná külön - külön, a HEPASilent-technológia jóval nagyobb eredményességet szavatol.

Rálátás a tiszta levegőre

Blueair Friend App használataA továbbfejlesztett kezelőfelület érintőgombjai segítségével bármikor beállíthatja és szabályozhatja Blueair Classic 405 készülékét. Áttekinthető LED-jelzések mutatják a wifi-kapcsolódás állapotát, az üzemi sebességet, és a levegőtisztító filterét. Minden beállítás gyerekjáték. Csupán annyi a dolgunk, hogy megnyomjuk az érintőgombot. Ha szeretné, csatlakozhat Blueair Aware-felügyeleti rendszerünkhöz, folyamatosan nyomon követve a lakás légadatait, és letöltheti ingyenes Blueair Friend-Applikációnkat. Így távolról is kezelheti a levegőtisztító berendezést, ellenőrízheti a levegőminőség adatait és sűrűn lakott területeken valós időben avatkozhat be, a kedvezőtlen külső légadatok függvényében.

Mekkora helységméretig használhatók a Blueair 405 levegőtisztítók?

A Blueair Classic 405-öt közepes méretű, 40 m2 helyiségméretig történő alkalmazásra fejlesztettük ki. Megbízható választás, minden légúti megbetegedésben szenvedő számára. Halkan és hatékonyan teszi a dolgát. Ez abban is megmutatkozik, hogy sok más gyártóval szemben ez az érték, a 40m2 valódi légtisztítást takar. Nem arról van tehát szó, hogy ekkora területen van hatással a berendezés a levegőre, hanem arról, hogy ekkora területen végez tökéletes munkát a légtisztító! Óránként ötször mozgatja át teljesen ezt a levegőmennyiésget. A 0,1 mikron vagy annál nagyobb részecskék 99,7%-kát kiszűri ilyen módon a levegőszűrő berendezés.
Blueair Classic 405 légtisztító kezelőfelülete
A levegőtisztítók esetében nagyon fontos a CADR, a levegőtisztítás számokban megadott hatékonysága. Ez a típus is különösen magas értékeket kapott.
CADR értékek:
Füst: 476  m3/h
Por: 510 m3/h

Pollen:  510 m3/h

A Blueair 405-öt több intézet is vizsgálta, és több kiváló minősítéssel és tanúsítvánnyal is rendelkezik.
Blueair Classic 405 levegőszűrő tanúsítványai

Csendes működés, minimális karbantartásigény

A légtisztító az alapos tervezőmunka eredményeképpen, amely maximálisan figyelembe veszi a vásárlói igényeket, nagyon csendesre sikerült, olyannyira, hogy aludni is lehet mellette. A többlépcsős szűrőknek köszönhetően ritkábban kell szűrőt cserélni, és maga a szűrőcsere sem bonyolult, néhány perc alatt bárki megcsinálhatja.

Ha hatékony és megbízható légtisztítót keres, akkor miért a Blueair a megoldás?

 • Kimagasló minőség - 5 év garancia (Rendszeres szűrőcsere mellett.)

 • Allergiás, asztmás, légúti betegségben szenvedők számára kitűnő választás

 • Csendes levegőtisztítás

 • Energiatakarékosság (Energy Star által minősített)

 • Környezettudatosság

 • Díjnyertes svéd formaterv

 • Könnyű kezelhetőség

Svéd minőség és elegáns külső

Ez a légtisztító prémium minőségi kategóriát képvisel, a beépített anyagoknak és a precíz tervezésnek köszönhetően. Végül, de nem utolsósorban szép, tökéletesen illeszkedik minden lakás szín- és formavilágához.

Műszaki adatok:

Méretek: 590x500x275 mm
Áram fogyasztás: 15-90 watt
Súly: 14 kg
Terem méret: 40 m2
CADR - Füst: 476 Por:510 Pollen: 510
Légcsere: 5 /óra 
Zajszint: 32-52 dB (alacsony fordulaton nagyon csendes)

Partikelszűrő Blueair 400-as szériáhozHepa szűrő: hatékonysága 99,97% 0,1 mikronnál
Átlagos szűrőcsere idő: 6 hónap (napi 24 órás használat mellett)

Jótállás: 1 év, félévenkénti szűrőcsere mellett 5 év 
Magyar nyelvű használati utasítás

A Blueair 405-ös légtisztító is kétfajta szűrővel rendelhető

Az itt olvasható Blueair légtisztítót Particel szűrővel szállítjuk (Ez egy vastag rétegű Hepa szűrő réteget és egy vékony rétegű aktív szenet tartalmaz).
Amennyiben az Ön környezetében a levegő több szagot, füstöt, kemikáliát, szmogot tartalmaz, mint egy átlagos helyiségben, akkor rendelheti ezt a típust SmokeStop szűrővel is. (Vastag rétegű Hepa szűrő + vastag rétegű, nagy tömegű aktív szén szűrő). A Blueair kifejezetten ezekre a szennyeződésekre koncentrálva hatalmas mennyiségű aktív szénnel látta el ezeket a szűrőket. A SmokeStop szűrős verzióról itt olvashatja a leírást és itt tudja megvásárolni is:
https://lpv.hu/legtisztitok/blueair-legtisztito-405-smoke

Kockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez magánszemélyek részére. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a levegőtisztítót. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Rendelje meg a Blueair 405-ös tesztgyőztes levegőtisztítót, és élvezze a tiszta levegő és az innováció minden előnyét - még ma otthonában! Kérjük kattintson a kosár gombra!

Adatok
Feszültség 220-240 V
Áramfelvétel 15-90 W
Zajszint 32 - 52 dB(A) (alacsony fordulaton nagyon csendes)
Ajánlott terület 40 m2-ig
Légcsere száma óránként 5
Átlagos szűrőélettartam fél év (ebben az esetben érvényes az 5 év garancia)
Méretek 590 x 500 x 275
Súly 14 kg
CADR – Clean Air Delivery Rate Por > 510, Pollen > 510, Füst > 476

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Prémium levegőtisztító 40 m2-ig - Blueair 405

Elképesztően jó árak

Akár 10 - 45 % árelőny!

 • Gyártó: Blueair
 • Termék kód: Blueair 405 Tesztgyőztes légtisztító
 • Elérhetőség: Raktáron
 • 179.900 Ft
 • Nettó ár: 141.654 Ft

Címkék: levegőtisztító, légtisztító, hepa